Balık Yağı Hapları

ilkokula giderken her sabah annem zorla içirirdi.
ama uzun zamandır bende içmiyorum şimdi 29 yaşındayım :)

birde hap ağzımda patladığında o balık yağının tadını unutamıyorum. o nasıl kötü bir tat öyle

kızlar ben de yeni GNC nin omega complexine başladım. balık yağında sadece omega 3 vardır diye biliyorum ama bunun içinde omega 3 -6 ve 9 var. zihin açıklığı kalp rahatsızlıkları, ve ciilt yenilenmesi için gerekli her yağdan var. henüz yeni başladığım için yorum yapamayacağım. aranızda kullanan var mı?

............. Söz ettiğiniz hapı bilmiyorum fakat omega 3 ve 9 un olması yeterli ürünlerde , omega 6 ayçiçek yağı kabaca.. Bunun içinde olması anlamsız bana göre..Omega 6 yı , maliyeti düşürmek için kullandıklarını düşünüyorum firmaların..

Omega-3 balık yağı asidi, omega- 9 zeytinyağından elde edilen yağ asidi..

Son düzenleme:
merhaba kızlar,omega 3 takviyesini ailece kullanıyoruz.17 aylık ve 2,5 yaşındaki kızlarıma hamileliğimden itibaren kullanıyorum,kendileri de 6. aylarından itibaren direkt kullanıyor şurup olarak.doktorumuz her insanın hayat boyunca omega 3 ve c vitamini(askorbik asit)takviyesi alması gerekiyor diyor.çünkü bunlardan aldığımız vitaminleri yağları vücut depolayamıyor hergün yerine konması lazımmış.bu ikisini kullanarak bir çok kanser türünden,kalp,ms,alzheimer,parkinson vs.hastalıklardan kendimizi daha çok korumuş oluyoruz.mesela yapılan araştırmalarda c vitamini kullananlarda mide kanseri çok az görülürken,bu kansere daha çok c vitamini eksiği olanlar yakalanıyormuş.ayrıca geçen yıl 97 kiloydum diyetle 15 kilo verip,bırakınca 7 sini almıştım,bu yıl 90 la başladığım diyetime 76 kg ile devam ediyorum,bu süreçte balık yağımı hep kullandım,diyet ve hafif sporla yağ yakımını kolaylaştırıyor..zararı yok,yararı çok kızlar hiç bırakmadan devam edin ::)))

ben de çok araştırdım bu konuyu sadece 1 doktorla yetinmedim ki artık doktorlara gram inancım yok. inatla bu tarz şeyleri doğadan almak varken neden böle sentetik şekilde aliim die direndim durdum. ama bakıyorum ki artık doğa bizim bildiğimiz eski taze ve doğal ürünlerini veremiyor bize. söyleyin bana hangi domateste eski domateslerin tadını alıyoruz. her gün havuç tüketen bir insan olarak neden gözlerimde sorun yaşıyorum ya da sarımsak... maalesef ne kadar dikkatli tüketirsek tüketelimm organiklerini yemediğimiz taktirde eskisi gibi besinlerden faydalanamıyor bünyemiz. bir de son zamanlarda artık besin takviyeleri sentetik olmaktan çıktı doğal olanları var. çok araştırdım ve kullanmaya başladım vitamin ve omega takviyesi almaya başladım. umarım beklediğim sonuçları alırım diye düşünüyorum.

Yorumlrı okudum ama..benim aradığım hangi balıkyağı hapı her yönüyle daha iyi..17,15,11 yaş çocuklrım için araştırıyorum.balık sevmiyorlar..
Marincap nasıl?.eczanelr onu gösteriyo hemen...kilo aldırıyo falan deniyo..tereddütdeyim kızlar...

canım çok iyi yapıyorsun
balık yağında omega yağları var bunlar da kalbin ve damarların için müthiş yararlı
bi zararını görmezsin merak etme oncacık şeyden de kilo alınmaz bence
gönül rahatlığıyla kullan hatta herkes kullanmalı bence
hatta ben de alıcaktım unutmuştum iyi ki hatırlattın yarın alayım:))

kesinlikle çok kilo yapıyor,ben bi dönem kansızlık ve aşırı zayıflık nedeniyle kullandım tabi sonra 1.55 boya aşırı fazla kilo aldım.

anlayamıyorum obeziteyle mücadelede balık yağı verirken doktorlar, kimisi de kilo aldırsın die kullanıyor. ben 1 haftadır omega3-6 ve 9 karışımlı kapsüllerden kullanıyorum. (yanında da bayanlara özel multivitamin) unutkanlık ve yorgunluk için kullanmaya başladım kilom normal, ama yine de azcık korkuyla yediklerime de dikkat ediyyorum... sizi temin edeerim ki her zaman yediğim yemekler artık fazla gelmeye başladı...açlık hissim azaldı...

kesinlikle çok kilo yapıyor,ben bi dönem kansızlık ve aşırı zayıflık nedeniyle kullandım tabi sonra 1.55 boya aşırı fazla kilo aldım.

Almazsınız..Israrla yazıyorum..Eğer omega 3 ve 9 varsa, içinde omega 6 yoksa , ne kilo alınır ne de saçlarda, ciltte v.s yağlanma yapar..

Birde tok yerseniz kilo yapar, yemekten yarım saat önce yerseniz az iştah yapar ama kilo kaybınıza yardımcı olur.

hapları alma süreleri hakkında doktorlar hiç önemli değil; sadece düzenli alımınızı düzene soksun diye ya yemek öncesi ya da yemek sonrası almanız unutmamanız açısndan önemli olabilir diyor.
sen de öncesi sonrası diye bir kıstas vermişsin, mantıklı bir açıklaması var mı bunun?

Ben vermedim bu kıstası ; doktorlar veriyor.. Balık hapının hazmı kolay değildir.. Eğer tok bir karına alırsan hapı hazmı için gereken süre dışına çıkacaktır..Bu da vucudun fazla yağı depolamasına sebebiyet veriyor.

Fakat aç alındığı zaman alınan yağ hızlı bir şekilde enerjiye dönüşüyor..

Bu yüzden kilo almak isteyenler , almak istemeyenler için bu şekilllerde öneriliyor..

..

Hele birde içinde omega altı var ise tam dikkat edilmesi gerekiyor..Özü ; ayçiçek yağıdır.. Balık hapının maliyetini daha aza düşürmek için omega 6 'yıda katarlar.. Oysa hiçlüzüm yok; bizler zaten gün içerisinde o yağı alıyoruz, neden ekstra yutalım ki ?

canım doktorum da bana zaten o dönm çok zayıf olduğum için iştah açsın ve kilo aldırsın diye vermişti,ama çok fazla aldırdı vur dedik öldürdü yani
tabi her balık yağı hapı aynı mı bilemiycem.

mantıklı evet, dikkat edeyim ben de bu şekilde... teşekkürler...

Aynı değil..İçerikleri çok önemli..Bazıları hem aşırı kilo aldırıyor hemde selülit yapıyor fazlasıyla..

Sonrada vermek çok zor oluyor kiloları.. Balık yağı yerine balık hapı(kapsulunu) daha iyi kanaatimce..

----

Birde yukarıda yazmayı unuttum, illaki yemeklerden sonra alınması gerekiyorsa yemekten bir, bir buçuk saat sonra alınmalı..Yemek hazmı başladıktan sonra yani.

Aynen öyle de oldu canım,kullananlar o zaman muhakkak içeriklerini bilsinler ve ona göre alsınlar,yoksa bi taraftan iyi bi taraftan kötü oluyor.

bir şey merak ediyordum uzun yıllar özellikle de büyüme gelişme döneminde kullanmışsınız size sormam yerinde olacak galiba ben nette bir yerde okumuştum uzun dönem kullanıldığında ciddi bir gelişme sağlıyormuş bu dönem çocuklarında ama ilerde herkes ergenliğe girdiği zaman bu çocuklar diğerlerinden daha yavaş bir büyüme gösteriyorlarmış özellikle de kemik gelişimi ve boy uzaması konusunda yani çok özel değilse boyunuzda sizin bir etki yapıp yapmadığını merak ettim
çünkü benimde bir oğlum var 2.5 yaşında onun için kullandım bir dönem gerçekten işe yaradı ama ne eşim ne de ben çok uzun boylu değiliz zaten bir de yan etki yaparsa diye korkuyorum

yorgunluk ve unutkanlığa da mı iyi geliyormuş
acil ihtiyacım o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…