Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de yeni GNC nin omega complexine başladım. balık yağında sadece omega 3 vardır diye biliyorum ama bunun içinde omega 3 -6 ve 9 var. zihin açıklığı kalp rahatsızlıkları, ve ciilt yenilenmesi için gerekli her yağdan var. henüz yeni başladığım için yorum yapamayacağım. aranızda kullanan var mı?
kesinlikle çok kilo yapıyor,ben bi dönem kansızlık ve aşırı zayıflık nedeniyle kullandım tabi sonra 1.55 boya aşırı fazla kilo aldım.
Almazsınız..Israrla yazıyorum..Eğer omega 3 ve 9 varsa, içinde omega 6 yoksa , ne kilo alınır ne de saçlarda, ciltte v.s yağlanma yapar..
Birde tok yerseniz kilo yapar, yemekten yarım saat önce yerseniz az iştah yapar ama kilo kaybınıza yardımcı olur.
hapları alma süreleri hakkında doktorlar hiç önemli değil; sadece düzenli alımınızı düzene soksun diye ya yemek öncesi ya da yemek sonrası almanız unutmamanız açısndan önemli olabilir diyor.
sen de öncesi sonrası diye bir kıstas vermişsin, mantıklı bir açıklaması var mı bunun?
Almazsınız..Israrla yazıyorum..Eğer omega 3 ve 9 varsa, içinde omega 6 yoksa , ne kilo alınır ne de saçlarda, ciltte v.s yağlanma yapar..
Birde tok yerseniz kilo yapar, yemekten yarım saat önce yerseniz az iştah yapar ama kilo kaybınıza yardımcı olur.
Ben vermedim bu kıstası ; doktorlar veriyor.. Balık hapının hazmı kolay değildir.. Eğer tok bir karına alırsan hapı hazmı için gereken süre dışına çıkacaktır..Bu da vucudun fazla yağı depolamasına sebebiyet veriyor.
Fakat aç alındığı zaman alınan yağ hızlı bir şekilde enerjiye dönüşüyor..
Bu yüzden kilo almak isteyenler , almak istemeyenler için bu şekilllerde öneriliyor..
..
Hele birde içinde omega altı var ise tam dikkat edilmesi gerekiyor..Özü ; ayçiçek yağıdır.. Balık hapının maliyetini daha aza düşürmek için omega 6 'yıda katarlar.. Oysa hiçlüzüm yok; bizler zaten gün içerisinde o yağı alıyoruz, neden ekstra yutalım ki ?
canım doktorum da bana zaten o dönm çok zayıf olduğum için iştah açsın ve kilo aldırsın diye vermişti,ama çok fazla aldırdı vur dedik öldürdü yani
tabi her balık yağı hapı aynı mı bilemiycem.
Aynı değil..İçerikleri çok önemli..Bazıları hem aşırı kilo aldırıyor hemde selülit yapıyor fazlasıyla..
Sonrada vermek çok zor oluyor kiloları.. Balık yağı yerine balık hapı(kapsulunu) daha iyi kanaatimce..
----
Birde yukarıda yazmayı unuttum, illaki yemeklerden sonra alınması gerekiyorsa yemekten bir, bir buçuk saat sonra alınmalı..Yemek hazmı başladıktan sonra yani.
merhaba hanımlar
ilk öğretim dönemim boyunca hep balık yağı kullandım,o dönemler hiç hasta olmadım,faydasını gördüm.
yaklaşık 10 senedir filan kullanmıyorum
şimdi hapları var eczanelerde
aramızda kullanan var mı merak ettim?
artıları eksileri nedir? ve tabiki de bizim için önemli olan kısımlardan biri; kilo yapıyor mu?
kalp hastalıkları vb bakımdan faydası olduğu söyleniyor...
(Allah'a şükür bi hastalığım yok ama geleceği de düşünmek lazım)
deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
teşekkürler
:119::126:
anlayamıyorum obeziteyle mücadelede balık yağı verirken doktorlar, kimisi de kilo aldırsın die kullanıyor. ben 1 haftadır omega3-6 ve 9 karışımlı kapsüllerden kullanıyorum. (yanında da bayanlara özel multivitamin) unutkanlık ve yorgunluk için kullanmaya başladım kilom normal, ama yine de azcık korkuyla yediklerime de dikkat ediyyorum... sizi temin edeerim ki her zaman yediğim yemekler artık fazla gelmeye başladı...açlık hissim azaldı...