• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık Yağı Hapları

kızlar bende balık yağı hapı markası sormuştum ama marka verilmiyormuş,sonradan okudum:) kendim araştırıcam artık

isme gerk yok balık yağı zatn aynıdır eczanedn alırsn daha sağlıklı güvenilr diye düşnyrm..ben arap olanı kullandım yani kilo almk için vs..banamısın demedi:) ama sağlıklı olmk için b12 hapı almalsn o birz bana yaradı dinç oldum..

isme gerk yok balık yağı zatn aynıdır eczanedn alırsn daha sağlıklı güvenilr diye düşnyrm..ben arap olanı kullandım yani kilo almk için vs..banamısın demedi:) ama sağlıklı olmk için b12 hapı almalsn o birz bana yaradı dinç oldum..

her markanın kalitesinin içeriğinin farklı olabileceğini düşündüğüm için marka adı sormuştum aslında:) çok teşekkür ederim yardımın için.he bide ben po arap olanından almıyım:D yeterince kilo var.güzel günler:)

ayy tam yerine geldim yaa aklımda da hep bu sorular vardı
geçen gün tv de bir doktor vitamin kapsüllerinden bahsetti ve dedi ki balık yağı kapsül alın ve için hafıza ve vücut için iyi dedi
ee bendede unutkanlık var bu aralar bende almayı düşünüyorum hani şu kapsül oluyor sarı jelatin gibi bişi o dimi balık yağı kapsülü eczanelerde satılan
birde kilo aldırıyormu aldırmaz umarım yaa :26:
birde nasıl alınıyor acaba aç karnına mı tok karnına mı:26:

b12 hapı alınıyo mu doktor kontrolü olmadan eğer dinç yapıyosa bende alıyım yaa halsizlik var bu aralar üzerimde:31:

Merhabalar arkadaşlar bende aşırı kansızlık ve halsizlik şikayeti ile doktora gittim ve uzun süreli tedavide gördüm ama hep bi nebze yükseldi. Daha sonra xxxx beslenme destek ürünlerine başladım ve takipli doktoruma başvurarak onun kontrolünde, 2 ay düzenli kullandıktan sonra kan değerlerimin arasında 3 katına yakın değer farkı oluştu ve kendimi inanılmaz zinde hissediyorum. Önceden hemen uykum gelir halsiz düşerken şuan gayet canlı kanlı duruyorum :32: Doktorumda aynen devam et dedi. Bilgi almak isterseniz özelden msj atabilirsiniz yardımcı olabilirim. Çünkü bu tahlil sonuçlarımdan sonra üye de oldum bayiliğini yapıyorum :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy tam yerine geldim yaa aklımda da hep bu sorular vardı
geçen gün tv de bir doktor vitamin kapsüllerinden bahsetti ve dedi ki balık yağı kapsül alın ve için hafıza ve vücut için iyi dedi
ee bendede unutkanlık var bu aralar bende almayı düşünüyorum hani şu kapsül oluyor sarı jelatin gibi bişi o dimi balık yağı kapsülü eczanelerde satılan
birde kilo aldırıyormu aldırmaz umarım yaa :26:
birde nasıl alınıyor acaba aç karnına mı tok karnına mı:26:

üniversite birinci sınıftayken aileden ayrı olduuum için annem almıştı bana direncin düşer zaten kansızsın diye bunu kullan dedi tabiii ben kilo alma korkusuyla attım hapları sonra dayanamadım sööledim attım die. sonra öğrendim ki diyetisyenler de weriyomuş bu hapları yaniii gönül rahatlıı ile kullanabilirsin ben kullandım hiç kilo almadım ayrıca çok zinde tutuyor benden söylemesii

Arkadaslar bende yaklaşık 2haftadir kullanıyorum... Sabahlar ac karnina 1adet ve 1 saat sonrasında kahvaltı yapiyorum alakası var mı bilmiyorum ama sürekli kabizlik çeken biri olarak hergun rahat bir sekilde wc çıkabiliyorum kilo olarak bende endiseliydim çok şükür şimdilik bisey yok:)

Ben gece içip yatıyorum gün içerisinde mide bulantısı yapıyor
Balık tadı geliyor çünküğ bir süre sonra
Ama kilo aldırmıyor tam tersi verdiriyor :)

bende dizimde kireçlenme vardı.doktorum kemiklerimin kuvvetlenmesi için sabah ,akşam almamı hiç bir yan etkisi olmadığını söyledi.çokta halsizlğim olurdu. bu aralar daha iyiym .

diyetisyenim diyet yaparken dahi balık yağı hapı veriyordu bu yüzden kiloya neden olacağını sanmıyorum kızlar

bende diyetisyenim sayesinde kullanmaya başladım
halsizliğim gitti hatta saç dökülmelerime iyi geldi
hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde yağ yakımına faydası var
bende kullanmanızı tavsiye ederim
ama çeşitleri varmış o yüzden bilene sorarak almak en iyisi

Arkadaşlar balık yağı ile Omega 3 biraz farklılık gösterir.Kalitesi konusunda arkadaşlara yardımcı olabilirim.Sağlıklı günler.

ben de iki gündür kullanıyorum, gaz yapıyor mu? çünkü iki gündür mide gazım var ama olağanüstü, çok rahatsız oluyorum :/

2 haftadır balık yağı ve koenzim tableti kullanıyorum kilo almadım, iştah açılması da olmadı ayrıca saçlarım daha sağlıklı oldu sanırım :))

Back