• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık Yağı Hapları

ben de düzenli bi şekilde kullandım ama ne faydasını gördüm ne de zararını gördüm............

kızlar bende bunu kardeşim için almayı düşünüyorum kardeşim çok küçük yaşıtlarına göre erkek 13 yaşına gircek hazıranda 30 kilo 135cm boyu var tamda gelişme çağı faydalı olurmu acaba biraz araştırdımda bu haplar 2 çeşitmiş içinde balığın karaciğerinin yağı olanlar pek faydalı değilmiş falan diye okudum ama biz nerden anlıycaz hangisi olduğunu..ayrıca kardeşim için balık yağından hariç bi öneriniz varsada bekliyorum kızlar lütfen..

ben 12-13 yaşlarımda kapı eşiklerine, sonrasında da evin tavanına zıplayarak ve bol süt içerek 180 cm oldum, erkek kardeşlerim ve babamla aynı boydayım şu an :82: tabi genler de etkili ama sporla, özellikle basketbolla normalde olunacak boyun 10 cm kadar üzerine çıkılabileceğini duymuştum, vücut geliştirme de aksine boyu kısa tutuyor, o yüzden ergenlik döneminde pek tavsiye edilmiyor, balık yağı tabletlerinin de faydası olabilir, sonuçta besin desteği, bir doktor seneler önce bana yüzümdeki sivilce ve omurgam için vermişti, şu sıralar eklemlerim için kullanıyorum, eklem sıvılarını artırıyor ve kemiklere de iyi geliyor.

bende 15gündür düzenli olarak kullanıyorum, kilo almadım,zararını görmedim.. aksine kendimi çok iyi hissediyorum, ve en az bir sene daha kullanıcam, ders çalışmamda bana çok faydalı olacağını düşünüyorum

merhabalar öncelikle.
ben balık yağı hakkında bilgi almak istiyorum sizden.
doktor tavsiyesi olmadan kullanılmıyor sanırım.
bende unutkanlık ve yorgunluk var. kilo vermeye ve boya da yardımcı oluyormuş sanırım.
sizlerin kullandığı balık yağı nasıl birşeydi?
yardımcı olur musunuz? fiyatı hakkında falan.
teşekkürler şimdiden.

merhabalar öncelikle.
ben balık yağı hakkında bilgi almak istiyorum sizden.
doktor tavsiyesi olmadan kullanılmıyor sanırım.
bende unutkanlık ve yorgunluk var. kilo vermeye ve boya da yardımcı oluyormuş sanırım.
sizlerin kullandığı balık yağı nasıl birşeydi?
yardımcı olur musunuz? fiyatı hakkında falan.
teşekkürler şimdiden.

cnm bana doktorum degil, psikologum onerdi unutkanlik icin.. kendide oylesine iciyormus. doktor tavsiyesine gerek olsa banada vermezdi heralde... xxxx kullaniyorum 38 tlydi sanirim

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 2 aydır doktor tavsiyesiyle başldım. 33 yaşındayım. ve diz de kireçlenme başlamış bu yüzden kıkırdakları korumak ve kemikleri kuvvetlendirmk için kullanman gerek dedi.
gerçekten bende dizlerimden dolayı çok yoruluyordum. halsizlik vardı. şimdi enerji geldi.3 ay kullan demişti. benim kullandığım kapsül şeklinde omega 3 xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu topikte sadece balık hapı adı altında konu açılmasına izin verilmiştir. Kapsül,hap vs marka vermeyiniz.Lütfen bu kurala uyalım:)

bizim komşumuz 5-6 sene önce ilkokula giden kızına veriyodu kızı çok zayıf diye...balık yağınında iştah açtığını duymuş biyerlerden hemen gidip almış.kızın balık yağını kullandıktan sonraki haline ailecek şahit olduk kız şişti de şişti.sonra baktı böyle olmuyo annesi kızı doktora götürdü tabiki azar işitti...yani anlayacağınız oldukça uzak duruyorum balıkyağı ve hapından...

Bende unutkanlık ve dikkat dağınıklığı var. Dikkat dağınıklığı için psikiyatristim bi hap vermişti onu kullandım ama bi düzelme olmadı. Balık sevmeyen bir insanım, senede 1 ancak yerim. Balık yağını ben de uzun zamandır düşünüyorum ama midem alır mı onu bilmiyorum. Balık kokusu olmayanlardan bahsetmişssiniz, onları denemek istiyorum.

birde hap ağzımda patladığında o balık yağının tadını unutamıyorum. o nasıl kötü bir tat öyle :61:

Bunu okuyunca çok güldüm :1: Ben lise öğrencisiyim ve bende geçen sene kullandım ben sınavlarda heyecandan daha önceden çözdüğüm soruları çözemiyorum veya bildiklerimi unutuyorum. Yanı çok heyecan ve stres yapıyorum onu kullandıktan sonraa konstrasyonum mükemmel derecede düzeldi,unutkanlık kalmadı ve kilo almadım. Amaaa kendı hapımın ismini unutum ve onu ararken bunları okudum :D Geçen sene bende bir kere yutmadan önce tadını merak ettimmmm ayyy o ne kötü bir tat öyle dediğin gibi berbat ötesi :1::1:

Almazsınız..Israrla yazıyorum..Eğer omega 3 ve 9 varsa, içinde omega 6 yoksa , ne kilo alınır ne de saçlarda, ciltte v.s yağlanma yapar..

Birde tok yerseniz kilo yapar, yemekten yarım saat önce yerseniz az iştah yapar ama kilo kaybınıza yardımcı olur.
kesinlikle sana katiliyorum kendim ara ara kullaniyorum. yemekten bir yarim saat alirsaniz asla kilo yapmaz. dizdeki kireclenmeye,unutkanliga birebir arada bir yuzume bile suruyorum bir iki saat sonra yikiyorum kokusu oluyor ama konu faydasina gelince degiyor.burda omegadan yapilmis kremler bile var

ben uzun süre balık yagı kullandım
o balık kokusunun gegirme gibi çıkmasını istemiyorsanız, kahvaltıdan hemen önce bol suyla alın ve iyice bişiler yiyin
çiğ bir sebze filan tüketmek de iyi olabilir balık yagının ustune mesela bi domates veya 1 elma +kahvaltı
böylece kokusu olmuyor rahatsızlık vermiyor
ben o dönem diyetteydim ve bayagı kg verdim kg aldırmıyor

Ben de hafızam kuvvetlensin diye alıyordum lisedeyken tam sınav dönemi çok stres vardı üzerimde. Düzenli 5 ay boyunca kullandıım ama hiçbir etkisini görmedim, üstelik sürekli de grip oluyordum.

Back