• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık Yağı Hapları

Rica ederim. Eş dost tavsiyesiyle tedavi sistemimiz o kadar yaygın ki:50: Bence kullandığımız ekstra her şeyi dr'a danışmakta fayda var.

haklısın canım ama sormamdaki asıl amaç kilo meselesiydi.
doktor verdi diye kan hapı içmiştim bundan bi kaç sene önce
3 ayda 10 kilo aldım davul gibi şiştim
o zamandan beri de eski kiloma dönemedim
halbuki kilo aldırmayan kansızlık tedavileri de varmış...
bunu duyduğumda üzülmüştüm
o yüzden buradaki doktoralara da pek güvenmiyorum
aynı şeyi bi daha yaşamak istemiyorum

haklısın canım ama sormamdaki asıl amaç kilo meselesiydi.
doktor verdi diye kan hapı içmiştim bundan bi kaç sene önce
3 ayda 10 kilo aldım davul gibi şiştim
o zamandan beri de eski kiloma dönemedim
halbuki kilo aldırmayan kansızlık tedavileri de varmış...
bunu duyduğumda üzülmüştüm
o yüzden buradaki doktoralara da pek güvenmiyorum
aynı şeyi bi daha yaşamak istemiyorum

Haklısın,seni çok iyi anlıyorum. Ben ve ailemin bir doktoru var. Hepimiz O'na gideriz. Tüm aile hastalık hikayemizi bilir,büyük anne ve babaların ölüm sebepleri dahil. Demek istediğim şu, iyi olduğuna inandığın,deneyimlediğin bir hekim edinip hep onunla devam etmek.
Benim de kansızlık sorunum vardı. Yılda 4 kür ilaç alırdım. Beslenme düzenimi değiştirdim şimdi eskisi kadar tedavi almama gerek kalmıyor. Tabii beslenme düzenim evlilikle beraber değişti ve 12 kilo aldım:30: Et yeme alışkanlığım neredeyse yokmuş,farkında bile değildim.
Bağışıklığını güçlendirmekse amacın balık yağı gibi ciddi ve riskli bir ürün yerine ekinezya ya da benzeri bitkisel bir ürün kullanabilirsin belki,aklında bulunsun.:80:

Haklısın,seni çok iyi anlıyorum. Ben ve ailemin bir doktoru var. Hepimiz O'na gideriz. Tüm aile hastalık hikayemizi bilir,büyük anne ve babaların ölüm sebepleri dahil. Demek istediğim şu, iyi olduğuna inandığın,deneyimlediğin bir hekim edinip hep onunla devam etmek.
Benim de kansızlık sorunum vardı. Yılda 4 kür ilaç alırdım. Beslenme düzenimi değiştirdim şimdi eskisi kadar tedavi almama gerek kalmıyor. Tabii beslenme düzenim evlilikle beraber değişti ve 12 kilo aldım:30: Et yeme alışkanlığım neredeyse yokmuş,farkında bile değildim.
Bağışıklığını güçlendirmekse amacın balık yağı gibi ciddi ve riskli bir ürün yerine ekinezya ya da benzeri bitkisel bir ürün kullanabilirsin belki,aklında bulunsun.:80:

ne kadar güzelmiş doktor işiniz
bizde tüm aile dağınık,başka şehirlerde
haliyle sabit bir doktorumuz yok:59:

bana kalsa kullanmayacağım da işte annem tv de filan görünce,aklına düşmüş
bağışıklıktan ziyade ilerde kalp - damar hastalıkları olasılığını düşürmek için istiyor kullanmamı.
aile büyüklerimizde kalp-tansiyon var hep...

ben 4 yaşından beri kalp hastasıyım kapakçıklarda sorun vardı şimdi eskiye oranla çok iyiyim Allaha şükür tedavim devam ediyo
senelerce balık yağı kullandım belli bi zaman sonra midem kaldıramadı artık
ara verdik sonra tekrr başladım bu sefer hapını kullanmaya başladım
hala da kullanıyorum
sabah akşam aç tok farketmiyo bi tane alıyorum
bende kilo problemi olmadı hiç
hep 50-55 arası gelirgider kışın çok yatmaktan 55 i bulurum:17: genelde 52-53 kiloyumdur
bünyeye göre etkisi değişiyo bence

ben 4 yaşından beri kalp hastasıyım kapakçıklarda sorun vardı şimdi eskiye oranla çok iyiyim Allaha şükür tedavim devam ediyo
senelerce balık yağı kullandım belli bi zaman sonra midem kaldıramadı artık
ara verdik sonra tekrr başladım bu sefer hapını kullanmaya başladım
hala da kullanıyorum
sabah akşam aç tok farketmiyo bi tane alıyorum
bende kilo problemi olmadı hiç
hep 50-55 arası gelirgider kışın çok yatmaktan 55 i bulurum:17: genelde 52-53 kiloyumdur
bünyeye göre etkisi değişiyo bence

geçmiş olsun canım:71:
yağı çok fena evet
ben 1çorba kaşığından sonra koca bi bardak portakal suyu içerdim mutlaka

sonra bi gün doktorun teki 'o iğrenç şeyi neden içiriyosun çocuğa' diye anneme kızınca,bıraktık :26:
ne acayip doktorlar var,gel de güven:47:

iştah açtığı için kilo da yapar mı ki diye düşünmüştüm,teşekkür ederim canım:71:

tatlım benım bı yakınım var 2 kardes bunlar ıkısıde bırbırınden zayıff çalı gibiler anneleri onlara balık yağı hapı almış iştah açıp kilo alsınlar die 2 aydır falan kullanıolarmış etkiside simdilik iyiymiş hemen hemen herseyı yiyorlarmışş iştah açtığı için sanırım :53:

kızlar bende bunu kardeşim için almayı düşünüyorum kardeşim çok küçük yaşıtlarına göre erkek 13 yaşına gircek hazıranda 30 kilo 135cm boyu var tamda gelişme çağı faydalı olurmu acaba biraz araştırdımda bu haplar 2 çeşitmiş içinde balığın karaciğerinin yağı olanlar pek faydalı değilmiş falan diye okudum ama biz nerden anlıycaz hangisi olduğunu..ayrıca kardeşim için balık yağından hariç bi öneriniz varsada bekliyorum kızlar lütfen..

ne kadar güzelmiş doktor işiniz
bizde tüm aile dağınık,başka şehirlerde
haliyle sabit bir doktorumuz yok:59:

bana kalsa kullanmayacağım da işte annem tv de filan görünce,aklına düşmüş
bağışıklıktan ziyade ilerde kalp - damar hastalıkları olasılığını düşürmek için istiyor kullanmamı.
aile büyüklerimizde kalp-tansiyon var hep...

Akdeniz diyeti en iyi ve risksiz yöntem olabilir sizin için. Bizim ailede de var kalp damar sorunları. 45-50 yaşından sonra ilaç kaçınılmaz. Sabah bol yeşillikli kahvaltı, öğle ve akşam sebze,yağı azaltılmış yoğurt,haftada 2-3 balık ve mutlaka zeytinyağı. Bizim mutfağa zeytinyağı ve sade yağ dışında bir şey girmez. Margarin,tereyağı asla kullanmayız.
Bir de doktorumun tavsiyesiyle folik asit alıyorum. Folik asit yeşil yapraklı sebzelerde bol miktarda var. Günlük ihtiyacımız 400mcg. Damar sağlığı için gerekli bir molekül.

Akdeniz diyeti en iyi ve risksiz yöntem olabilir sizin için. Bizim ailede de var kalp damar sorunları. 45-50 yaşından sonra ilaç kaçınılmaz. Sabah bol yeşillikli kahvaltı, öğle ve akşam sebze,yağı azaltılmış yoğurt,haftada 2-3 balık ve mutlaka zeytinyağı. Bizim mutfağa zeytinyağı ve sade yağ dışında bir şey girmez. Margarin,tereyağı asla kullanmayız.
Bir de doktorumun tavsiyesiyle folik asit alıyorum. Folik asit yeşil yapraklı sebzelerde bol miktarda var. Günlük ihtiyacımız 400mcg. Damar sağlığı için gerekli bir molekül.

yoğurt hiç tüketmiyorum aslında çok büyük eksiklik :59:
diğerlerinden yana sorunum yok
zeytinyağı has kullanırız biz de,izmirliyiz zaten
:69:
sağolasın canımm

geçmiş olsun canım:71:
yağı çok fena evet
ben 1çorba kaşığından sonra koca bi bardak portakal suyu içerdim mutlaka

sonra bi gün doktorun teki 'o iğrenç şeyi neden içiriyosun çocuğa' diye anneme kızınca,bıraktık :26:
ne acayip doktorlar var,gel de güven:47:

sağol canım
evet öyle malesef doktorlara bile güvenilmiyo artık zaten bi sağlık sorunu yaşadığım zaman 2-3 farklı doktora gdiyorum ben birinin dediğini ötekisi tutmuyo
sağlıklı bişey balık hapı
bide balık yiyemiyosan benm gbi kullan derim kilo yaparsada bırakırsın

düzenli balık yemeyen her insanın kullanması gereken birşeydir. kilo yapar mı şimdi bu bünyeye göre değişebilir. ben kilo almak için içiyodum ama hiç alamadım mesela. bence abartılmadığı sürece kilo yapmaz. minicik haplar yafu :8:

düzenli olarak balık yemeyen birinin mutlaka kullanması gereken bişiy. kiloya gelince bence yapmaz dozunu aşmazsan. ben sırf kilo almak için kaç yıl içtim ama bana mısın demedi :60: haftada 1-2 balık yenmesi gerekmiş.ama düzenli balık yiyosan gereksiz bişey.

Üç senedir balık hapı kullanıyorum. Kesinlikle kilo problemim olmadı , aksine kilo vermeme ciddi yardımcı oluyor.. Kullanım şekline riayet edince sorun olmuyor..

Kilo almak isteyenler yemekten yarım saat önce, kilo vermek isteyen ya da almamak isteyenler yemekten 30-45 dk. sonra içmelidir..

Birde islam konseyi ve sağlık bakanlığının kabul ettiği balık hapları kullanılmalıdır.. Çünkü jelatin kullanılıyor ve bu jelatinin hangi hayvanlardan yapıldığını söylememe gerek yok. Ben foreverin balık hapını kullanıyorum , bu sertifikalar mevcut.

Back