anladım canım , teşekkür ederim
evet doktora sormak farz oldu
Rica ederim. Eş dost tavsiyesiyle tedavi sistemimiz o kadar yaygın ki Bence kullandığımız ekstra her şeyi dr'a danışmakta fayda var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım , teşekkür ederim
evet doktora sormak farz oldu
Rica ederim. Eş dost tavsiyesiyle tedavi sistemimiz o kadar yaygın ki Bence kullandığımız ekstra her şeyi dr'a danışmakta fayda var.
haklısın canım ama sormamdaki asıl amaç kilo meselesiydi.
doktor verdi diye kan hapı içmiştim bundan bi kaç sene önce
3 ayda 10 kilo aldım davul gibi şiştim
o zamandan beri de eski kiloma dönemedim
halbuki kilo aldırmayan kansızlık tedavileri de varmış...
bunu duyduğumda üzülmüştüm
o yüzden buradaki doktoralara da pek güvenmiyorum
aynı şeyi bi daha yaşamak istemiyorum
Haklısın,seni çok iyi anlıyorum. Ben ve ailemin bir doktoru var. Hepimiz O'na gideriz. Tüm aile hastalık hikayemizi bilir,büyük anne ve babaların ölüm sebepleri dahil. Demek istediğim şu, iyi olduğuna inandığın,deneyimlediğin bir hekim edinip hep onunla devam etmek.
Benim de kansızlık sorunum vardı. Yılda 4 kür ilaç alırdım. Beslenme düzenimi değiştirdim şimdi eskisi kadar tedavi almama gerek kalmıyor. Tabii beslenme düzenim evlilikle beraber değişti ve 12 kilo aldım Et yeme alışkanlığım neredeyse yokmuş,farkında bile değildim.
Bağışıklığını güçlendirmekse amacın balık yağı gibi ciddi ve riskli bir ürün yerine ekinezya ya da benzeri bitkisel bir ürün kullanabilirsin belki,aklında bulunsun.:80:
ben de kilo yapmadığını unutkanlığa iyi geldiğini ,yani zihni kuvvetlendirdiğini duydum.
ben 4 yaşından beri kalp hastasıyım kapakçıklarda sorun vardı şimdi eskiye oranla çok iyiyim Allaha şükür tedavim devam ediyo
senelerce balık yağı kullandım belli bi zaman sonra midem kaldıramadı artık
ara verdik sonra tekrr başladım bu sefer hapını kullanmaya başladım
hala da kullanıyorum
sabah akşam aç tok farketmiyo bi tane alıyorum
bende kilo problemi olmadı hiç
hep 50-55 arası gelirgider kışın çok yatmaktan 55 i bulurum genelde 52-53 kiloyumdur
bünyeye göre etkisi değişiyo bence
iştah açtığı için kilo da yapar mı ki diye düşünmüştüm,teşekkür ederim canım
ne kadar güzelmiş doktor işiniz
bizde tüm aile dağınık,başka şehirlerde
haliyle sabit bir doktorumuz yok
bana kalsa kullanmayacağım da işte annem tv de filan görünce,aklına düşmüş
bağışıklıktan ziyade ilerde kalp - damar hastalıkları olasılığını düşürmek için istiyor kullanmamı.
aile büyüklerimizde kalp-tansiyon var hep...
Akdeniz diyeti en iyi ve risksiz yöntem olabilir sizin için. Bizim ailede de var kalp damar sorunları. 45-50 yaşından sonra ilaç kaçınılmaz. Sabah bol yeşillikli kahvaltı, öğle ve akşam sebze,yağı azaltılmış yoğurt,haftada 2-3 balık ve mutlaka zeytinyağı. Bizim mutfağa zeytinyağı ve sade yağ dışında bir şey girmez. Margarin,tereyağı asla kullanmayız.
Bir de doktorumun tavsiyesiyle folik asit alıyorum. Folik asit yeşil yapraklı sebzelerde bol miktarda var. Günlük ihtiyacımız 400mcg. Damar sağlığı için gerekli bir molekül.
geçmiş olsun canım
yağı çok fena evet
ben 1çorba kaşığından sonra koca bi bardak portakal suyu içerdim mutlaka
sonra bi gün doktorun teki 'o iğrenç şeyi neden içiriyosun çocuğa' diye anneme kızınca,bıraktık :26:
ne acayip doktorlar var,gel de güven
yoğurt hiç tüketmiyorum aslında çok büyük eksiklik
diğerlerinden yana sorunum yok
zeytinyağı has kullanırız biz de,izmirliyiz zaten
sağolasın canımm
Aaaaa. Ne hoş ben de İzmir' liyim:) Çok mutlu oldum...