• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık menüsü için fikirlerinizi bekliyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi NaF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NaF

Sıradanım ama ÖN SIRA'dan
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
10.705
0
206
40
Merhaba arkadaşlar :3:

Cumartesi günü akşam yemeğine misafirlerim var toplam 6-7 kişi olucaz.

Elimde 2.5 - 3 kiloluk bir levrek var ben tuzda balık yapmayı düşünüyorum bu kesin :1rolleyes:

Yanına ne gibi mezeler yapayım kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum olumunekankayizsmile

arkadaşım topiğin hayırlı olsun
kalamar,karides olabilir haydari olabilir,tabii güzel bir salata ve mutlaka roka birde zeytinezmesinin içine yağ koyup birtabağa koyuyorlar kızarmış ekmekle birlikte süper oluyor

arkadaşım topiğin hayırlı olsun
kalamar,karides olabilir haydari olabilir,tabii güzel bir salata ve mutlaka roka birde zeytinezmesinin içine yağ koyup birtabağa koyuyorlar kızarmış ekmekle birlikte süper oluyor

Sağol canımm sempatiksalakcinni Zeytin ezmesini duymamıştım kuzum değişikmişş sempatiksalakcinni

Evde kalamarım var ama bebek kalamar onunda fırında içi kaşarlısı güzel olur ama balığı da fırında pişireceğim için kalamardan vazgeçtim sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Tekmilli yada tekmilsiz fava yapmayı düşünüyorum
Zeytinyağlı deniz börülcesi
Kese yoğurtlu patlıcan ezme
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Çoban salata
Tereyağlı karides

Bunları düşünüyorum boshayallersmile

Birde midye tava yapsam mı yapmasam mı kararsızım :uhm:

Değişik fikirlere açığım balım sempatiksalakcinni zaten sonra tarifleri paylaşıcam forumda sempatiksalakcinni

bu arada deniz börülcesini çeşmede yedim iğrençççççççtiiiiiiiii
midye tava fazla olur bence canım ama yine sen bilirsin

Tatlı olarak da ya krem brulee yapıcam yada kedidili bisküvili pasta yapıcam muhallebili çikolata soslu filan boshayallersmile eşime kalsa şerbetli tatlı alalım diyo ama ben kendim yapmak istiyorum yerimseniben

bu arada deniz börülcesini çeşmede yedim iğrençççççççtiiiiiiiii
midye tava fazla olur bence canım ama yine sen bilirsin

Neden ki çok lezzetlidir aslında :kedi: yapamamışlardır onlar :uhm:

Balık büyük birde rakı içilecek o yüzden yanına hafif mezeler yapayım diyorum midyeden vazmıgeçeyim :uhm:

valla cnm bu işte uzman sensin sen karar ver midye tavaya eşinde bu işte uzman ondan da fikir al bence

valla cnm bu işte uzman sensin sen karar ver midye tavaya eşinde bu işte uzman ondan da fikir al bence

Yavrum bizimkine kalsa benim menüye ek olarak sarma sar diyo ( canı istiyo keratanın misafiri kullanıyo :mymeka: )
kalamarları yap diyo , midyeyi yap diyo boshayallersmile

Utanmasa baklava aç diycek :roflol: :roflol:

senin eşini devre dışı bırakalım canım
ama bence balıkla sarma hiç olmaz :olmaz:

az az olursa kalamar ve mıdye tava guzel olur ,denız börülcesını yazmıssın zaten bol salata fılan drrken güzel olur

bence menün güzel ama tatlını fırında helva yap ,balıgın arkasına harıka gıdıyor :)

senin eşini devre dışı bırakalım canım
ama bence balıkla sarma hiç olmaz :olmaz:

Diyorum ya canı istiyo herhalde sempatiksalakcinni ben ona önümüzdeki hafta sarayım bir tencere gitsin gelsin yesin sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

az az olursa kalamar ve mıdye tava guzel olur ,denız börülcesını yazmıssın zaten bol salata fılan drrken güzel olur

bence menün güzel ama tatlını fırında helva yap ,balıgın arkasına harıka gıdıyor :)

Az az yaparım zaten kalmasın günah :1rolleyes: ya ben fırında helvayı 3 kere denedim üçüde faciaydı :kedi:

Arkadaşlar fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim ben şimdi çıkıyorum yarın okuyup cevap yazabilirim yanlış anlaşılma olmasın iyi akşamlar kaydirigubbakcemile4

:hulya: nafcım ben balıktaan hiiçç anlamam.sadece hamsiyi diğer balıklardan ayırırım o kadar sempatiksalakcinni yememde yapmamda :olmaz: yinede konunu yorumsuz bırakmim dedim.ama sen anlarsın bu balık işinden biliyok ne yapsan lezzetinden yenmez boshayallersmile

valla salata olarak önerim tere ve rokayı doğra,,,,,ayrı bir tabakta rendelenmiş domates ,limon,nar ekşisi,zeytinyağı tuzu karıştır üzerine dök domates biraz bol olsun müthiş oluyo dene bence hemde basit...........................

Back
X