Yazarken benim de canım çektiSiz anlatınca canım çekti yaa ben de yapıcam.Herhangi bir fileto balıktan da olur di mi palamut şart değil?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazarken benim de canım çektiSiz anlatınca canım çekti yaa ben de yapıcam.Herhangi bir fileto balıktan da olur di mi palamut şart değil?
Yazarken benim de canım çektiOlur hatta fileto olmasına bile gerek yok, içi temizlensin haşlanınca zaten kolayca temizleniyor kılçıktan. Büyük balık olursa ayıklaması daha kolay olur.
Bende temizleyip yıkayıp attım dolaba şokluyor zaten birşey olmaz dimi .Tazeyse hiç bir şey olmaz yogurtla bile yenebilir.Benim babam sürekli balık tutar.Ayrıca temizleyip buzluga da atarız hiç bozulmadı.
Bende temizleyip yıkayıp attım dolaba şokluyor zaten birşey olmaz dimi .
Yoksa çıkarıp atarım bozulduğunu nasıl anlarım kokusundan mı?
Ben burada hiç pişiren görmedim caddede bir tane balık lokantası var o kadar .Bayilirim baligin her turlusune ama temizlemek ve kokusu iskence gibi esiniz temizletip pisirtip alip gelsin babamlarin ordaki balikci temizliyip pisirip sarip veriyordu
Kızlar merhaba,
Ben asla balık yiyemem, evde de pişiremiyorum bu yüzden .
Ölü balıklardan korkuyorum resmen
İki tane çocuğum var .
Büyük kızım hiç balık yemedi 2.5 yaşında .(balık yağı ile telafi etmeye çalıştık )
Küçük kızım 9 aylık şimdi o da öyle olsun istemiyorum, gittim bugün istavrit aldım .(balıklar hakkında hiç bilgim yok)
Önce küçük deniz balıkları olsun istedim ama ,temizlemek baya zordu .
Bir kaçını çorba için kullandım .
Biraz kaldı onu da temizlemiş olarak dondurdum sizce o bozulur mu?
Balık yedirme den sadece balık yağı kullanarak büyüten varmı çocuklarını?
Beni bu dertten kurtaracak fikirlerinize ihtiyacım var .
bimden uskumru aldım ben çok güzeldi çözdürdüm pişirdim mis gibi uskumru levrek gibi balıkları balıkçıdan fileto şeklinde rica edebilirsin. ton balığı yedirebilirsin temizleme derdi yok. makarnası vs karıştırıp.
Teşekkürler alırım artık.bimden uskumru aldım ben çok güzeldi çözdürdüm pişirdim mis gibi uskumru levrek gibi balıkları balıkçıdan fileto şeklinde rica edebilirsin. ton balığı yedirebilirsin temizleme derdi yok. makarnası vs karıştırıp.
pınarın mezgit filetosu var çıtır balıkları var.hamsi karides hatta kalamar bile var pınarda.
hatta balıkçıdan somon alıp pişirebilirsin zahmetsiz bir balık.
rica ederim afiyet olsun miniklere :)Teşekkürler alırım artık.
rica ederim afiyet olsun miniklere :)Teşekkürler alırım artık.
Çipura tanesini 35 tl ye ki aliyorsunuz??? Cok kötü fena öyleyse. Bugun 2 levrek aldik 16 tlydiBizim evde haftada iki kere balık yenirdi sezon olduğunda. Batı Karadeniz'de yaşıyorum. Balık hiç sevmezdim çocukken. Zorla yerdim çok kötü günlerdi. Sonra sonra alıştım sanırım. Ama hala küçük balık sevmem, uğraşamam da onunla. Temizletilip gelse bile kim kızartacak. Çipura, somon, levrek, lüfer, palamut, kalkan gibi balıklar kurtarıcı. Fırında mis gibi oluyor. Küçük balıkları da eşim pişirtip getiriyor, ev de kokmuyor. Bir de balık eskiden ucuzdu yav, et yiyemeyen balık yerdi. Hadi ithal somonu geçiyorum ama bir çipura, bir levrek almaya kalksan tanesi 35-40 tl. Makarna kafa olacağız hep beraber bu gidişle. Ayrıca ne güzel annesiniz, çocuklarınız için tahammül edemediğiniz bir şeye alışıyorsunuz. Çoğu kişi bunu yapmıyor. Sevgiler :)
Çipura tanesini 35 tl ye ki aliyorsunuz??? Cok kötü fena öyleyse. Bugun 2 levrek aldik 16 tlydi
Bende balık delisiyim bir Karadeniz kızı olarak :)
Evde pisirmesende güvendiğin bir yerde pisirtip evde yedirebilirsin evde yapacaksan temizletip alabilirsin evde bi sudan gecirirsin tamamdır
Ben oğluma somon yapardım fırında kokmazdi temizligide