Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avatar resminiz le şuan ki yüz ifadem aynıBalığın ölü balık oldugunu dusunmeyin. Onu oyle marketlerde satilan bir urun olarak dusunun. Bir ara tavuktan tiksinmistim oyle dusunerek aştım
Avatar resminiz le şuan ki yüz ifadem aynı
Baya güldüm teşekkürler![]()
Hiç bilgim yok balıklar ile alakalı burası çok soğuk fakat öyle fazla balık lokantaları vs yok.Dışarda temizletin, evde güzelce yıkayın. 3ile 5 ay arası,balık dondurucu içinde bozulmaz bayatlamaz. Balık yağı bir balık kadar olamaz diye düşünüyorum. Şu an hamsi vs almayın vakti değil, Su soğusun balıklar yağlansın. Uskumru ve çipura vitamin açısından çok zengindir.
Yani sizin balikla araniz yok diye cocuklarinizi baliktan mahrum etmeniz olmamis. Balik yagiyla cozulecek bi durumda degil. Bazi balik satilan yerlerde kizartma falanda yapiliyor. O da olmadi hafta 1 balik ekmek yemege goturun cocuklarinizi. Kucuk yaslarda ne kadar saglikli besinler verilirse kar. Gelisim cagindalar. Buyuyunce zaten fast foodcu olcaklarKızlar merhaba,
Ben asla balık yiyemem, evde de pişiremiyorum bu yüzden .
Ölü balıklardan korkuyorum resmen
İki tane çocuğum var .
Büyük kızım hiç balık yemedi 2.5 yaşında .(balık yağı ile telafi etmeye çalıştık )
Küçük kızım 9 aylık şimdi o da öyle olsun istemiyorum, gittim bugün istavrit aldım .(balıklar hakkında hiç bilgim yok)
Önce küçük deniz balıkları olsun istedim ama ,temizlemek baya zordu .
Bir kaçını çorba için kullandım .
Biraz kaldı onu da temizlemiş olarak dondurdum sizce o bozulur mu?
Balık yedirme den sadece balık yağı kullanarak büyüten varmı çocuklarını?
Beni bu dertten kurtaracak fikirlerinize ihtiyacım var .
Bence yapsaniz yenirSağlık açısından çok iyi ama ben konusuna dayanamıyorum keşke bizde de yenile bilsetr_lelli
Hayir ben seyi anlamadim.Yani sizin balikla araniz yok diye cocuklarinizi baliktan mahrum etmeniz olmamis. Balik yagiyla cozulecek bi durumda degil. Bazi balik satilan yerlerde kizartma falanda yapiliyor. O da olmadi hafta 1 balik ekmek yemege goturun cocuklarinizi. Kucuk yaslarda ne kadar saglikli besinler verilirse kar. Gelisim cagindalar. Buyuyunce zaten fast foodcu olcaklar
Bende o yüzden çok üzülüyorum zaten bu kış bol bol yediricem inşallah .Yani sizin balikla araniz yok diye cocuklarinizi baliktan mahrum etmeniz olmamis. Balik yagiyla cozulecek bi durumda degil. Bazi balik satilan yerlerde kizartma falanda yapiliyor. O da olmadi hafta 1 balik ekmek yemege goturun cocuklarinizi. Kucuk yaslarda ne kadar saglikli besinler verilirse kar. Gelisim cagindalar. Buyuyunce zaten fast foodcu olcaklar
Bize de bir tabak gönderin bari yesin gariplerBenim somon tarifim şöyle :)
Bir kapta somon fletoyu zeytin yağı tuz karabiber sarmısak ile marine edip yağlı kağıt serdigim tepsiye önce defne yaprağı ardından halka halka sogan ve en üste somonlari dizip fırına veriyorum 35-40 dakika arasında pişiyor tadı enfes
Bak anlatırken bile canım istedi akşama yapacam :) :)