- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Bize de bir tabak gönderin bari yesin garipler![]()
Buyrun akşama o halde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de bir tabak gönderin bari yesin garipler![]()
Bu da güzel mis bakalım inşallah severler de onlar için katlanırm bende.Balık köftesi çocuklar için bir alternatif olabilir ama yapımı biraz uğraştırıyor. Ben palamut faydalı diye içi temizlenmiş balığı haşlıyorum, siyah kısımlarını ayrıca yediriyorum, kılçıklarını ayırıp etini bir kaba alıyorum. Sonra içine yumurta, baharat, kuru soğan ve sarımsak rendesi, ince kıyılmış taze soğan, maydanoz, dere otu, varsa haşlanmış suyu alınmış pirinç yoksa galeta unu katıp yoğuruyorum, sonra bunu kızartıyorum. Fırında da yapılıyormuş ama ben denemedim. Somon, levrek gibi balıklar ile de yapılabilir. Ben palamutu sevmediği için bu şekilde yapıyorum tadına alışsın diye.
Tarifi kreşten almıştım, onlar somonla yapıyorlar balık sevmeyen çocuklar bile yiyor dedikleri için palamutla yapıyorum, severek yiyor bizimki, inşallah sizinkiler de sever.Bu da güzel mis bakalım inşallah severler de onlar için katlanırm bende.
İnşallah çocuğunuz kaç yaşında bende kreş düşünüyorum da konular alakalı olmasa da sormadan geçemeyeceğim.Tarifi kreşten almıştım, onlar somonla yapıyorlar balık sevmeyen çocuklar bile yiyor dedikleri için palamutla yapıyorum, severek yiyor bizimki, inşallah sizinkiler de sever.
4 yaşını doldurdu ama benim oğlum çok erken başladı. 11 aylıkken denemelere başladık, 1 yaşından itibaren tam zamanlı gidiyor.İnşallah çocuğunuz kaç yaşında bende kreş düşünüyorum da konular alakalı olmasa da sormadan geçemeyeceğim.
Sen uyumamış mıydın yakaladımBalık Pişirme evi candir
Bir telefonla pişmiş sıcacık mis gibi balık kapında:)
Sen uyumamış mıydın yakaladım![]()
Balıkçıya gidip yaptırın eve getirin yedirin bu şekilde de rahatsız olursanız eşiniz dışarda yedirsinKızlar merhaba,
Ben asla balık yiyemem, evde de pişiremiyorum bu yüzden .
Ölü balıklardan korkuyorum resmen
İki tane çocuğum var .
Büyük kızım hiç balık yemedi 2.5 yaşında .(balık yağı ile telafi etmeye çalıştık )
Küçük kızım 9 aylık şimdi o da öyle olsun istemiyorum, gittim bugün istavrit aldım .(balıklar hakkında hiç bilgim yok)
Önce küçük deniz balıkları olsun istedim ama ,temizlemek baya zordu .
Bir kaçını çorba için kullandım .
Biraz kaldı onu da temizlemiş olarak dondurdum sizce o bozulur mu?
Balık yedirme den sadece balık yağı kullanarak büyüten varmı çocuklarını?
Beni bu dertten kurtaracak fikirlerinize ihtiyacım var .
İstavrit öyle temizlenmez kiAnnem böyle cani gibi kafasını koparıp temizler .bende kesip içini filan aldım kılçık filan kalmasın diye.
Büyük balıklardan fleto da yaptırabilirsiniz ,teflon tavada çevirip yersiniz ,çok da uğraşmamış olursunuz
Ben sevmiyrm oglumda sevmiyorBende hiç yemeden büyüdüm ama yine de .
Onlara haksızlık ediyormuş gibi hissediyorum.