balık hapıyla kilo alan varmı acaba??

snur42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
3.735
11
0
Konya
kızlar bende kilo almaya çalışıyorum..
balık hapına başladım yeni..
ama zayıflattığını söyleyen oldu(
aranızda kullanıp faydasını gören varmı
kaş yapayım derken göz çıkarmayımda:26:

ben kullandım.kullandığım ay aldım kilo aldım ama başka şey de kullandım ondan mı aldım bilemiyorum

canım benim kadın doğum doktorum gebeliğim için yazmıştı balık yağı hapı. kendi okadar zayıf ki bir deri bir kemik diyebilirim. ilacı bana verirken hiç merak etme kilo aldırmıyor dedi. yıllarca kullandım hiçbir faydasını görmedim demişti.

Balık yağı kilo aldırmaz, kalp ve damar sağlığını destekler. Sporcular yağ yakma dönemlerindede kullanıyorlar bunu hemde normal dozajın üzerinde çünkü kilo verirkende vücudun kaliteli yağlara ihtiyacı vardır senin günde alacağın 3 gr balık yağı kilo aldırmaz yani

cevaplarınız için çok teşekkür ederim
offff bi 6 kilo alsam onada şükür ama....

cevaplarınız için çok teşekkür ederim
offff bi 6 kilo alsam onada şükür ama....

Kompleks karbonhidratlara yönelmelisin makarna pilav gibi bu ikisini bol bol tüket gün içerisinde 2 saatte bir ye çok zor kilo alıyorum diyorsan sana kesme şekerde önerebilirim tanesinde 5gr karbonhidrat ve 20kcalori bulunmakta gün içerisinde onuda dağıtarak 10 tane yiyebilirsin her saat başı 1 tane kesmeşeker günde fazladan 50 gr karbonhidrat ve 200kcalori yapar. günlük 2500 3000 kalori almalısın en azından. Ama dediğim gibi oturup bir seferde şişirme mideni uzun süre acıkmazsın sonra azar azar ye 1-2 ay içinde emin ol 6 kiloyu alırsın beraberinde egzersizde yapmanı öneririm kaslarını sıkılaştırmak için aldığın bütün kilolar yağlardan olmasın canım

eğer hapı kullanırsanız sakkın ucuzunu almayın ucuz meyvesuyu gibi kötü balıklardan yapılıyormuş

ben sabah6da falan uyanıp içip yatıyordum
ama ben şurubunu içiyordum
kilo aldım
galiba içip hareket etmediğim için oldu
hapını da kullandım
kaliteli olanlar tabii faydalıdır
ancak ben artık kullanmıyorum
çünkü geçen sene japonyadaki santral sızıntısından sonra denize büyük oranda radyasyon sızıntısı oldu
galiba o haplar da okyanus balıklarının yağlarından yapılıyor
araştırıp alın nerede üretildiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…