Göz yummuyorum her gün keşke ölse de kurtulsak diyorum, Boşansak da babası olduğu gerçeği değişmiyor, boşanmak benim şu an en büyük hayalim ve ben bunu bir gün gerçekleştireceğim, kendi ayaklarımın üstünde durarak ailemde arkamda ve bu şahıs kişisi çocuğun bende kalacağını kabullenmiş bir şekilde.. Sadece bütün şartların oluşmasını bekliyorum...
Keşke ben de bu durumdan çok pişmanım... Ama gerçek yüzünün yüzde ellisi evlendikten sonra kalan yüzde ellisi ise çocuktan sonra çıktı ortaya.
Mesela ben hamileyken karnındaki çocuğa mı güveniyorsun güvenme sakın falan demişti yani çocuğa rağmen boşanırım senden demek istiyor, şimdi tam tersi. Böyle karaktersiz, omurgasız bir insan.
Evli kalmak gibi bir isteğim yok, inanın onun çocuğu kendi isteğiyle bana vermesi için uğraşıyorum. .
Çok teşekkür ederim dualarınız için benim yeni konum ancak boşanmış olursak düzeldi olur. Çünkü bu adam değişmez.. Elimde hiç bir kanıtım yok. Bütün psikolojik şiddeti biranda yapıyor iz bırakmıyor..
Etmedi diyorum kimse de bana inanmıyor.. Yemin ederim etmedi. Kavgalarımız oldu anlaşmazlıklarımız oldu ama bunlar sırasında o kadar olgun, dürüst, ince, nazik, sabırlı yaklaştı ki, hiç bir şey için zorlama, üsteleme yapmadı. Kavga etmedi, bağırmadı. Evlendikten sonra sanırım korkacak bir şey kalmadığı için gerçek yüzü ortaya çıktı. He bir de evlenmeden önce tabii ailesi beni tanımıyordu, onlarla bir ilişkim yoktu, şimdi evlenınce ailesi beni tanıdı, aynı mahallede oturuyoruz onların dolduruşuna gelmeye başladı diye de düşünüyorum, işte bu kız neden kapanmıyor, çocuk da böyle mi yetişecek vs vs diye annesi dolduruyor diye düşünüyorum günahını almak istemiyorum ama.. Zaten instagram ım olsa bile 5-10 kişilik gizli bir hesap olacaktı, ortalık çok kötü ben de bebeğimi kimseye göstermek istemem. Sadece çekirdek aile diye düşünmüştüm, anneanne dede halalar amca dayılar kuzenler gibi..
Benim derdim kendimi kurtarmak olsa bebeğimi bırakır kendim kurtulurum zaten.. Boşandıktan sonra bu çocuğu rahat bırakmayınca, büyürken kavga gürültü bağırış çağırış babasına gidecek bütün sülalesi beni kötüleyecek bana gelecek kafası karışacak, ben bale diyorum o hafız kursu diyor iyice kimlik çatışması yaşacayacak çocuk. Benim şuan planım çocuktan kendi kendine vazgeçmek istemesi ve beni ve kızımı rahat bırakması.
Çünkü bir önceki aile evine gidişimde bana gitmeden önce merak etme ben boşanacağımız ihtimalini düşünerek çocuğa bağlanmadım falan demişti. Saçmalığa bak , kendini geri çekmiş yani çocuktan sonrasında acı çekmemek için
işte belki tekrar komple geri çeker de biz de kurtuluruz diye bekliyorum. Artık onun hiç bir manipülasyonuna kanmıyorum etkilenmiyorum bu da onu delirtiyor.
Ben hakimin babaya vereceğinden korkmuyorum hanımefendi kendisi de zaten bana vereceğini biliyor. Ama o iş orda bitmez biliyorsun değil mi? Ömür boyu huzur vermem size, yalvartırım seni önümde diyor. Ben bundan ne anlamalıyım? Ben dönmek istemedim, sadece olayların bu kadar kötüye gitmesini istemediğim için erteledim bir süre daha. Anneyseniz eğer gözünüzün önüne bir dakika bile olsa çocuğunuzun sizden zorla alındığını getirin o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Ailesi. Değişmemiş bu arada öncesinde de böyleymiş ama sırf bana belli etmemek için bu kadar saplantılı olduğunu ben alkol aldığımda, vs bana karşı çıkmamış sessiz sessiz eşlik edip zamanla bunları değiştirme planları kurmuş. Evlenmeden bir hafta önce kutlamak için konsere gidip alkol almıştık mesela evleneli 3 sene oluyor bir daha asla alkollü ortama beni götürmedi kendim gitmeme izin vermedi, kızlarla evde içmeme izin vermedi gidiş o gidiş.
Ailesiyle görüşüyor bir tek onlar ona yetiyor diye düşünüyorum. Onun gibi arkadaşı da yok çünkü.. Hatta arkadaslarının çoğu normal insanlar çünkü arkadaşlarına da bu yüzünü belli etmiyor.