Birkaç kez derdimi paylaştım sizlerle 3 kez anne evine döndüm 16 aylık görünüşte evliyim ama 3 kez annemde kaldım 3.5 aydır annemdeyim 4 ay doğum zamanım kaldım 1 ay ise evlendiğimin ilk zamanları . Ne düğün öncesi mıtluydum ne düğünümde ne düğünden sonra ne hamileliğimde cok sevip evlendim hemde cok onun da cok sevdiğini sandım ki biz cok cabuk evlendik ailelere haber vermeden nikah yaptık ayrılırız diye korktuk 2 ay sonra aileler öğrendi ama tepki görmedik. Alkolün günden güne artması eşimin baştan beri ailemle olan çatışması ailemle olan iletişimime karışması inadına alkole devam etmesi sinirlendiğinde beni hırpalamaya başlaması( hamilelik döneminde zaten hemen hamile kaldım ama cok sevmiştim nerden bilebilirdim cahillik işte) hakaretler , baskı .. Anneme gizlice giderdim korkardım yine tavır alcak yabancıyım gibi davranacak . Bir sürü olaylar doğumumu anne evinde yaptım 2.5 ay aramadı doğumdan sonra yazmaya başladı inandım vaadlerine döndüm anneme olan nefreti bitmedi onlara gitmeme hep karıştı . Evde gördüğüm huzursuzluktan dolayı bende evde durmak istemiyordum haftanın 5 günü elinde biralar bebekle dönsemde geri daha fazla yabancı gibi oluşumuz( sözde diğer evden gitmelerimin faturası kesildi yoksa cok seviyormuş beni) ailemin hzuursuzluğumu hissetmesi , aileme saygısızlığı bir sürü nedenlerden dolayı hep sorunlar yaşadık. İstediği ailemden uzak olayım ama yapamadım cunku her eve gittiğimde onlar sahip cıktı bana onun umru olmadı. Beni deli gibi seven adam gitmişti artık cok sabrettim ama olmadı sonunda babamla büyük kavgası sonucu evden ayrılmak zorunda kaldım. Boşanma davaları acıldı ben dilekçemde herseyi yazdım o da yazmış geldiğinde bakire değildi . Nikaha zorla getirtildim bana hamileyim demişti bundan dolayı ailesine mahcuptu sürekli onların dediğini yaptı terketti evi . Yazdığı tek seyler bundan ibaret koca dilekçede . İftira attı bana . Bebeğini ayda iki kez görüyor o da binbir stresle takip edeyim dedim uzaktan kardesım aracılıgı ile kardeşimin yanındaki adamı dövdü yakalayıp. İnstagramdan haftada bir bana göndermeli mesajlar yolluyor . En son bugünden sonra ne dünya aynı kalacak ne sen yazmış. Bebeğini bu hafta şehir dışındayım diyerek almadı . Ve benim psikolojim iyi değil cunku buna cok bozuldum oğlunu nasıl görmek istemedi önemli ne olabilirdi ki diye. Sürekli başkasımı var düşünceleri kafamda ( bi gün olsun böyle bişey hissettirmedi o tarz biri değil normalde) ben bir sürü şeyde vicdan yapıyorum ve hala biri mi var diyorum bi kız takip etmiş şimdi teyzesinin oturduğu yerden kızı görseniz Allah yaratmış bişey demicem ama bana hala bunlar cok dokunuyor.nafaka baglandı bana da baglandı diye 3 aydır ödemiyor . Ve ben cok bitik durumdayım. Bi düzeliyorum nefret ediyorum bi bebeğime bakıp ağlıyorum babasız diye . Lütfen beddua etmeden yargılamadan yorum yapın .