• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bana bi akıl verin.....lütfen

Evet 2 3 kere mesaj attı. Bi tanesi de o kadar kilişe ki rüyamda gördüm seni yazmış... ben de eee yani? dedim hiç öyle neyse demiş ben de hiç cevap vermedim çünkü kafamdan silmiştim onu. Zaten öyle ergenlikler yapınca ben soğuyorum en son yine gecenin köründe mesaj atmıştı ayrıldığımızı bi ortak arkadaşımız vardı adı x olsun x e söylemedin mi diye. Sabah gördüm söylesem nolur söylemesem nolur ki diye cevap verdim. Yani bunları böyle tersliyceksin. Orda bana dedi ki "her b*kunu ona anlatıyosun da söylememene şaşırdım hemen havalanma" vs dedi. Ben de yine öyle seviyesiz konuşmasından sonra kendisine gereken cevabı verip tamamen engelledim :) Geride bırak artık beni saçma sapan mesajlar atıp durma gecenin köründe rahatsız oluyorum vs dedim. Onun yapmasına en sinir olduğum engelleme olayını en son ben ona yaparak onu orda bıraktım. Böylelerine taviz vermeyeceksin çünkü değişmezler daha da kötü olurlar. ilk mesaj atması da üniversite konusundaydı nasılsın üniversiteyi ne yaptın tarzında nereye girdiğimi sordu. Bana yaptıklarından sonra istediği tepkiyi vermedim. Onun beklediği ona hemen attığı ilk mesajda yelkenleri suya indirip dönmemdi ama ben öyle birşey yapmayınca her seferinde kendi içinde kudurdu :)
Büyük zafer kazanmissin her kız yapamaz bunu gerçekten imrendim. Ama benimki ölse msj atmaz çok inatcidir gerçi ilk kez ayrılık yaşadık ama onu iyi taniyorum atmaz öyle eften puften konularla hele hiç uğraşmaz ben senin yaşadıklarını yasayamicam anlicagin

bana kalsa ayrıl küfür etmiş çok büyük terbiyesizlik yaptığı ama ayrılıcağını sanmıyorum:KK14: o yüzden önce bir güzel ona küfürünü yedir. iade et sözlerinin aynısını. sonra sakın mesaj yazma arama. hatasını anladığında özür dileyip yazsın. sen yine affetme. kapında yatmaya başlayıp salya sümük ağlarsa bir daha yapmıycağına ikna ederse anca o zaman affet.

bunları yapmazsan ayy o benim aşkım dayanamam ben kabul ettim onu küfürleriyle dersen daha çok çekiceğin var. ne küfürü dayağınıda yersin.:KK11:

Büyük zafer kazanmissin her kız yapamaz bunu gerçekten imrendim. Ama benimki ölse msj atmaz çok inatcidir gerçi ilk kez ayrılık yaşadık ama onu iyi taniyorum atmaz öyle eften puften konularla hele hiç uğraşmaz ben senin yaşadıklarını yasayamicam anlicagin
Canım benim olay kafada bitiyor. Kural basit sen onu kafandan attığında tamamen o bu kez bi zaman sonunda sana bi şekilde ulaşmaya çalışıyor. Ama bunun için iyi karar ver. Burda yazdıkların kadarıyla bu adam seni pek sallamıyor. Uğraşmaz diye kendin demişsin. Böyle biriyle ömür geçmez ki bak dışarda daha ne insanlar var seni el üstünde tutacak seni çok mutlu edecek. Oturup mantıklıca düşün. Eğer ben daha iyisini hak ediyorum diyorsan bu adam bana gerekli değeri vermiyor diyorsan tek yapman gereken karar almak. Onu tamamen hayatından çıkartmak. Benden ayrılan oydu hem de bir anda ve hiç beklemediğim anda. Yarım saat önce seni seviyorum diyordu yarım saat sonra canı sıkıldı ayrıldı. Şok oldum ağladım ama sadece "peki" yazdım. Ve sonrasında birkaç gün mantıklıca düşünüp sana dediğim şeyleri kendime uyguladım ve kafamda bitirdim öyle dengesiz bir adamı. Ve sonrasında olanları anlattım zaten. Olay sende bitiyor yani bunlar ısen de yaşayabilirsin :) Dışarıda yaşayacağın belki de çok güzel bir aşk var seni bekleyen çok güzel bir adam var seni gerçekten sevecek. şiir gibi konuştum sanki :D ama moralini düzeltmek için yaptım umarım iyi gelmişimdir biraz olsun :)

bana kalsa ayrıl küfür etmiş çok büyük terbiyesizlik yaptığı ama ayrılıcağını sanmıyorum:KK14: o yüzden önce bir güzel ona küfürünü yedir. iade et sözlerinin aynısını. sonra sakın mesaj yazma arama. hatasını anladığında özür dileyip yazsın. sen yine affetme. kapında yatmaya başlayıp salya sümük ağlarsa bir daha yapmıycağına ikna ederse anca o zaman affet.

bunları yapmazsan ayy o benim aşkım dayanamam ben kabul ettim onu küfürleriyle dersen daha çok çekiceğin var. ne küfürü dayağınıda yersin.:KK11:
O bunları asla yapmaz bırak yalvarmayi özür bile dilemez o yüzden ben ondan artık bişey beklemiyorum

O bunları asla yapmaz bırak yalvarmayi özür bile dilemez o yüzden ben ondan artık bişey beklemiyorum
bak yanılıyosun seven yapar. sevgilimi 1 yıldan fazla tanıyorum bi kere gözünün dolduğunu bile görmedim ama illkez dün salya sümük ağlayıp yalvardı. milleti takarn rezil olmaktan korkan adam milletin içinde haykırdı. hatalarını kolay kolay kabul etmeyen inatçının teki üstelik. ama ben ayrılmak istediğime emindim bende onu gördü. son çaresiydi o hamle. sen ayrılmak zaten istemiyosun ki.

Canım benim olay kafada bitiyor. Kural basit sen onu kafandan attığında tamamen o bu kez bi zaman sonunda sana bi şekilde ulaşmaya çalışıyor. Ama bunun için iyi karar ver. Burda yazdıkların kadarıyla bu adam seni pek sallamıyor. Uğraşmaz diye kendin demişsin. Böyle biriyle ömür geçmez ki bak dışarda daha ne insanlar var seni el üstünde tutacak seni çok mutlu edecek. Oturup mantıklıca düşün. Eğer ben daha iyisini hak ediyorum diyorsan bu adam bana gerekli değeri vermiyor diyorsan tek yapman gereken karar almak. Onu tamamen hayatından çıkartmak. Benden ayrılan oydu hem de bir anda ve hiç beklemediğim anda. Yarım saat önce seni seviyorum diyordu yarım saat sonra canı sıkıldı ayrıldı. Şok oldum ağladım ama sadece "peki" yazdım. Ve sonrasında birkaç gün mantıklıca düşünüp sana dediğim şeyleri kendime uyguladım ve kafamda bitirdim öyle dengesiz bir adamı. Ve sonrasında olanları anlattım zaten. Olay sende bitiyor yani bunlar ısen de yaşayabilirsin :) Dışarıda yaşayacağın belki de çok güzel bir aşk var seni bekleyen çok güzel bir adam var seni gerçekten sevecek. şiir gibi konuştum sanki :KK70: ama moralini düzeltmek için yaptım umarım iyi gelmişimdir biraz olsun :)
Çok iyi geldi ellerine sağlık. Sende kizsin bilirsin sevgimizden kolay kolay vazgeçmeyiz illede o olsun isteriz ama tabi nasipten öte yol yok. Onun karateri çok ağır aşkından ölse belli etmez öyle gururbaz inatcidir suan sorarsan onu seviyorum istiyorum ama önceden yaptığım gibi arayı ben bulmicam yoruldum artık çok zor bi adam napicagimi bilmiyorum suan

bak yanılıyosun seven yapar. sevgilimi 1 yıldan fazla tanıyorum bi kere gözünün dolduğunu bile görmedim ama illkez dün salya sümük ağlayıp yalvardı. milleti takarn rezil olmaktan korkan adam milletin içinde haykırdı. hatalarını kolay kolay kabul etmeyen inatçının teki üstelik. ama ben ayrılmak istediğime emindim bende onu gördü. son çaresiydi o hamle. sen ayrılmak zaten istemiyosun ki.
Sana nasıl anlatsam karadenizli damarını bilir misin onu eğer biliyorsan benim demek istedigimi anlarsın

Seviyorsa msj atar benimkide göya atmazdı 10 gün sürdü artisliği zamanında, direnirsen oda seviyorsa arar zaten

Durum biraz karışık en sade haliyle anlatacağım. Dün gece sevgilimle benimle ilgilenmiyo diye kavga ettik. Kendi sorunları var biliyorum ama beni çok bosluyor. Bana küfretti dün sakin konuştuğum trip atmadigim halde bende yazıklar olsun sana dedim okundu bile yapmadı mesajımı. Her sabah ben uyandiririm onu işe ama bu sabah gurur yaptım uyandirmadim. Sonra sabah bana esti face dondurdum. 15 dk sonra beni aramis. Duymamisim geri döndüm engellemiş beni sonra kardeşimin whatsapptan msj attım çocukça davranmaya gerek yoktu bitti diyebilirdin falan diye oda bana ekran resmi yolladı facebook kullanıcısı olayını yanlış anlamış engelledim sanmış açıkladım neden soylemedin dedi 20 dk geçmeden kardesimdende engelledi. 1 saat sonra baktım ikimizinde engelini kaldırmış bana bir akıl verin şimdiye kadar hep ben gururumu cignedim aşkım için ama bu sefer yapmak istemiyorum Ama seviyorimda özlüyorum da... Ne yapmalıyım onun huyunu bilirim ölse msj atmaz inadından. Aklı eren biri beni neden eengellediğini ve sonra neden engeli kaldırdığını vede şimdi napmam gerektiğini söylesin lütfen sabahtan beri ağlıyorum cok kotuyum....

Çocukça davranan biri var kaşında işin zor. Sürekli alttan alan sen mi olacaksın, kaldı ki küfür etmesi cidden ağır bişey.
insan sevgiliyken, nişanlıyken daha bir başka hoş tutulur. seninki ipin ucunu kaçırmış.
Seversin, özlersin, alışkanlık bile olabilir bu ama iyi düşün bir ömür bu adamla geçer mi?
senin buna gücün var mı?
ve yıllarca bu tip sıkıntıları çekmek mi? yoksa ayrılırsan 3-5 ayda toparlamak mı? o da maksimum....

Sana nasıl anlatsam karadenizli damarını bilir misin onu eğer biliyorsan benim demek istedigimi anlarsın
Benim eşimde karadenizli bide tam bir başak burnu düşse gururundan almaz ama şöyle bişey var bende karadenizliyim :KK14: direnirsen msj atmazsan atar veya arar gene diyorum seviyprsa tabi

Çocukça davranan biri var kaşında işin zor. Sürekli alttan alan sen mi olacaksın, kaldı ki küfür etmesi cidden ağır bişey.
insan sevgiliyken, nişanlıyken daha bir başka hoş tutulur. seninki ipin ucunu kaçırmış.
Seversin, özlersin, alışkanlık bile olabilir bu ama iyi düşün bir ömür bu adamla geçer mi?
senin buna gücün var mı?
ve yıllarca bu tip sıkıntıları çekmek mi? yoksa ayrılırsan 3-5 ayda toparlamak mı? o da maksimum....
Haklısınız en iyisi unutmaya çalışmak

Durum biraz karışık en sade haliyle anlatacağım. Dün gece sevgilimle benimle ilgilenmiyo diye kavga ettik. Kendi sorunları var biliyorum ama beni çok bosluyor. Bana küfretti dün sakin konuştuğum trip atmadigim halde bende yazıklar olsun sana dedim okundu bile yapmadı mesajımı. Her sabah ben uyandiririm onu işe ama bu sabah gurur yaptım uyandirmadim. Sonra sabah bana esti face dondurdum. 15 dk sonra beni aramis. Duymamisim geri döndüm engellemiş beni sonra kardeşimin whatsapptan msj attım çocukça davranmaya gerek yoktu bitti diyebilirdin falan diye oda bana ekran resmi yolladı facebook kullanıcısı olayını yanlış anlamış engelledim sanmış açıkladım neden soylemedin dedi 20 dk geçmeden kardesimdende engelledi. 1 saat sonra baktım ikimizinde engelini kaldırmış bana bir akıl verin şimdiye kadar hep ben gururumu cignedim aşkım için ama bu sefer yapmak istemiyorum Ama seviyorimda özlüyorum da... Ne yapmalıyım onun huyunu bilirim ölse msj atmaz inadından. Aklı eren biri beni neden eengellediğini ve sonra neden engeli kaldırdığını vede şimdi napmam gerektiğini söylesin lütfen sabahtan beri ağlıyorum cok kotuyum....
küfür etme kısmından sonrasını ciddiye almadım. bi gün evlendiğinizde buraya "bana küfür ediyo beni kırıyo" diye başlık açman mümkün. hepimizin cins cins huyları var. ama hiçbir insan sevdiğine küfür edemez. etse bile ağzından kaçtı diye varsaysak bile adam gibi özür diler.

Çok iyi geldi ellerine sağlık. Sende kizsin bilirsin sevgimizden kolay kolay vazgeçmeyiz illede o olsun isteriz ama tabi nasipten öte yol yok. Onun karateri çok ağır aşkından ölse belli etmez öyle gururbaz inatcidir suan sorarsan onu seviyorum istiyorum ama önceden yaptığım gibi arayı ben bulmicam yoruldum artık çok zor bi adam napicagimi bilmiyorum suan
Canım şu an yapacağın şey hiçbir şekilde ona yazmamak aramamak. Sabretmek :)

Canım şu an yapacağın şey hiçbir şekilde ona yazmamak aramamak. Sabretmek :)
Bende öyle yaptım hatta kendime şaşırdım nasıl becerdim diye ama korkuyorum erkek milleti biraz kendini çekince yeni birini bulur ya hani bunu suan kaldiramam

Bende öyle yaptım hatta kendime şaşırdım nasıl becerdim diye ama korkuyorum erkek milleti biraz kendini çekince yeni birini bulur ya hani bunu suan kaldiramam
Ondan haber almayın o zaman hiçbir şekilde. Sosyal medyadan vs takip etmeyin böylece hayatına biri girse de görmezsiniz. Ve bunu düşünmeyin bile. Siz kendi huzurunuz için gerekeni yapın kafanızı kurcalamasına da daha fazla izin vermeyin

o engelliyor sen konuşuyorsun, küfür ediyor sen aramasına geri dönüyor. siliyor mesaj atıyorsun. iyice şımartmışsın. he karaktersizce tabi yaptıkları.

Böyle arıza, tuhaf adamları nerden buluyorsunuz da seviyorsunuz, özlüyorsunuz, ağlıyorsunuz çok merak ediyorum.

Back