- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
Büyük zafer kazanmissin her kız yapamaz bunu gerçekten imrendim. Ama benimki ölse msj atmaz çok inatcidir gerçi ilk kez ayrılık yaşadık ama onu iyi taniyorum atmaz öyle eften puften konularla hele hiç uğraşmaz ben senin yaşadıklarını yasayamicam anlicaginEvet 2 3 kere mesaj attı. Bi tanesi de o kadar kilişe ki rüyamda gördüm seni yazmış... ben de eee yani? dedim hiç öyle neyse demiş ben de hiç cevap vermedim çünkü kafamdan silmiştim onu. Zaten öyle ergenlikler yapınca ben soğuyorum en son yine gecenin köründe mesaj atmıştı ayrıldığımızı bi ortak arkadaşımız vardı adı x olsun x e söylemedin mi diye. Sabah gördüm söylesem nolur söylemesem nolur ki diye cevap verdim. Yani bunları böyle tersliyceksin. Orda bana dedi ki "her b*kunu ona anlatıyosun da söylememene şaşırdım hemen havalanma" vs dedi. Ben de yine öyle seviyesiz konuşmasından sonra kendisine gereken cevabı verip tamamen engelledim :) Geride bırak artık beni saçma sapan mesajlar atıp durma gecenin köründe rahatsız oluyorum vs dedim. Onun yapmasına en sinir olduğum engelleme olayını en son ben ona yaparak onu orda bıraktım. Böylelerine taviz vermeyeceksin çünkü değişmezler daha da kötü olurlar. ilk mesaj atması da üniversite konusundaydı nasılsın üniversiteyi ne yaptın tarzında nereye girdiğimi sordu. Bana yaptıklarından sonra istediği tepkiyi vermedim. Onun beklediği ona hemen attığı ilk mesajda yelkenleri suya indirip dönmemdi ama ben öyle birşey yapmayınca her seferinde kendi içinde kudurdu :)