Durum biraz karışık en sade haliyle anlatacağım. Dün gece sevgilimle benimle ilgilenmiyo diye kavga ettik. Kendi sorunları var biliyorum ama beni çok bosluyor. Bana küfretti dün sakin konuştuğum trip atmadigim halde bende yazıklar olsun sana dedim okundu bile yapmadı mesajımı. Her sabah ben uyandiririm onu işe ama bu sabah gurur yaptım uyandirmadim. Sonra sabah bana esti face dondurdum. 15 dk sonra beni aramis. Duymamisim geri döndüm engellemiş beni sonra kardeşimin whatsapptan msj attım çocukça davranmaya gerek yoktu bitti diyebilirdin falan diye oda bana ekran resmi yolladı facebook kullanıcısı olayını yanlış anlamış engelledim sanmış açıkladım neden soylemedin dedi 20 dk geçmeden kardesimdende engelledi. 1 saat sonra baktım ikimizinde engelini kaldırmış bana bir akıl verin şimdiye kadar hep ben gururumu cignedim aşkım için ama bu sefer yapmak istemiyorum Ama seviyorimda özlüyorum da... Ne yapmalıyım onun huyunu bilirim ölse msj atmaz inadından. Aklı eren biri beni neden eengellediğini ve sonra neden engeli kaldırdığını vede şimdi napmam gerektiğini söylesin lütfen sabahtan beri ağlıyorum cok kotuyum....