• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bana bi akıl verin.....lütfen

Bende öyle yaptım hatta kendime şaşırdım nasıl becerdim diye ama korkuyorum erkek milleti biraz kendini çekince yeni birini bulur ya hani bunu suan kaldiramam
Aman kimseye kaptırma.Sanki herif altın kaplama ya.Kapanın elinde patlar zaten bu tip.Boşversene.Ama içimdeki ses yine dayanamayıp sen mesaj atacaksın diyor.Sakın yapma sakın.Seviyorsa kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırır,geri döner.

Durum biraz karışık en sade haliyle anlatacağım. Dün gece sevgilimle benimle ilgilenmiyo diye kavga ettik. Kendi sorunları var biliyorum ama beni çok bosluyor. Bana küfretti dün sakin konuştuğum trip atmadigim halde bende yazıklar olsun sana dedim okundu bile yapmadı mesajımı. Her sabah ben uyandiririm onu işe ama bu sabah gurur yaptım uyandirmadim. Sonra sabah bana esti face dondurdum. 15 dk sonra beni aramis. Duymamisim geri döndüm engellemiş beni sonra kardeşimin whatsapptan msj attım çocukça davranmaya gerek yoktu bitti diyebilirdin falan diye oda bana ekran resmi yolladı facebook kullanıcısı olayını yanlış anlamış engelledim sanmış açıkladım neden soylemedin dedi 20 dk geçmeden kardesimdende engelledi. 1 saat sonra baktım ikimizinde engelini kaldırmış bana bir akıl verin şimdiye kadar hep ben gururumu cignedim aşkım için ama bu sefer yapmak istemiyorum Ama seviyorimda özlüyorum da... Ne yapmalıyım onun huyunu bilirim ölse msj atmaz inadından. Aklı eren biri beni neden eengellediğini ve sonra neden engeli kaldırdığını vede şimdi napmam gerektiğini söylesin lütfen sabahtan beri ağlıyorum cok kotuyum....
Ne olursa olsun bir erkek bir kadına küfredebiliyorsa ben o erkekten uzak dur derim.Ayrıca bu face vs yerlerden engelleyip,dondurarak ilişki durumunun analiz edilmesi bana hep saçma gelmiştir,yapmayın bunu...
Eğer sizi gerçekten seviyorsa zaten mesaj atar size,şahsen bana küfreden biri için gururumu çiğnemem.

ya olay onun ne yapacağı değil ki! senin ne yapman gerektiğin. ''o özür dilemez, karadeniz kanı vs.'' adamı iki dk aklından çıkartıp bu arabesk ruh halinden kurtulsan zaten sen anlayacaksın ne kadar saçma bir ilişkide olduğunu.

İnadını kırıcak o zaman beyfendi. Azcık sönsün bırakta şişirip durma..

Durum biraz karışık en sade haliyle anlatacağım. Dün gece sevgilimle benimle ilgilenmiyo diye kavga ettik. Kendi sorunları var biliyorum ama beni çok bosluyor. Bana küfretti dün sakin konuştuğum trip atmadigim halde bende yazıklar olsun sana dedim okundu bile yapmadı mesajımı. Her sabah ben uyandiririm onu işe ama bu sabah gurur yaptım uyandirmadim. Sonra sabah bana esti face dondurdum. 15 dk sonra beni aramis. Duymamisim geri döndüm engellemiş beni sonra kardeşimin whatsapptan msj attım çocukça davranmaya gerek yoktu bitti diyebilirdin falan diye oda bana ekran resmi yolladı facebook kullanıcısı olayını yanlış anlamış engelledim sanmış açıkladım neden soylemedin dedi 20 dk geçmeden kardesimdende engelledi. 1 saat sonra baktım ikimizinde engelini kaldırmış bana bir akıl verin şimdiye kadar hep ben gururumu cignedim aşkım için ama bu sefer yapmak istemiyorum Ama seviyorimda özlüyorum da... Ne yapmalıyım onun huyunu bilirim ölse msj atmaz inadından. Aklı eren biri beni neden eengellediğini ve sonra neden engeli kaldırdığını vede şimdi napmam gerektiğini söylesin lütfen sabahtan beri ağlıyorum cok kotuyum....

amaaan sana küfrediyor saygısı yok ve ağlıyorsun, sonra gider evlenirsin dayağını da yersin gelir buraya konu açarsın, erkkeklere kızardım da adamlarda suç yok siz kendiniz kaşınıyorsunuz

Neyinden vazgecemiyorsun anlamadim ki, çok mu hosuna gidiyo kufur edilmesi. Birak arama sorma akli basina gelsin. Gelmiyosa da...

Bebeğim aynı sorun bizde de var bende konu açi yorum napicagimi bilmedikce. Her neyse sana şunu söyleyebilirim biz 2 yıldır sevgiliyiz geçen sene be kadar tartışırsak tartışalım aman nede olsa bariscaz ne diye uzatayim ki diyordum yine kiziyodum ona ama atıyorum 1 saat yerine 10 dk trip atardim. Sonra barisirdik ama bu yıl hiç öyle olmadı yaptığı hatalarından dolayi sanırım susmak bilmiyorum uzatıyorum sürekli ve bana her seferinde söyleDigi şey ben geçen seneki kızı özledim yine kızardin ama uzatmazdin diyo. Benim sevgilimi de hep ben arayıp sordum oda inatçı malesef aynı dertten muzdaribiz bana kalırsa gittiği yere kadar gitsin ara sor. Güzelce derdini anlat eğer kesin bitti demiyosan sen ne kadar süründürdüm 1 ay diye düşünsen de yine aynısı olucak yapcak bişey yok en iyisi uzatmamak

Bebeğim aynı sorun bizde de var bende konu açi yorum napicagimi bilmedikce. Her neyse sana şunu söyleyebilirim biz 2 yıldır sevgiliyiz geçen sene be kadar tartışırsak tartışalım aman nede olsa bariscaz ne diye uzatayim ki diyordum yine kiziyodum ona ama atıyorum 1 saat yerine 10 dk trip atardim. Sonra barisirdik ama bu yıl hiç öyle olmadı yaptığı hatalarından dolayi sanırım susmak bilmiyorum uzatıyorum sürekli ve bana her seferinde söyleDigi şey ben geçen seneki kızı özledim yine kızardin ama uzatmazdin diyo. Benim sevgilimi de hep ben arayıp sordum oda inatçı malesef aynı dertten muzdaribiz bana kalırsa gittiği yere kadar gitsin ara sor. Güzelce derdini anlat eğer kesin bitti demiyosan sen ne kadar süründürdüm 1 ay diye düşünsen de yine aynısı olucak yapcak bişey yok en iyisi uzatmamak
Bu akşam üzeri beni tekrar engeldi ben ona ne yaptimki ağlıyorum yatakta akşamdan beri canım çok yaniyo seviyorum ben onu tek kelime yazmadım rahatsız etmedim ama engelledi beni

Bu akşam üzeri beni tekrar engeldi ben ona ne yaptimki ağlıyorum yatakta akşamdan beri canım çok yaniyo seviyorum ben onu tek kelime yazmadım rahatsız etmedim ama engelledi beni
Ya senin yapman gereken şeyi o yapmış işte ama olsun senden değerli hiç bişey yok canın ne istiyorsa onu yap ta ki o sana yeter artık seni sevmiyorum istemiyorum diyene dek peşini bırakma aşkının yoksa ilerde is işten geçmiş olabilir

Bu dusunceleri degistirmedikce senin sevgini ona bagliligini bilip uzer kafasina gore davranir simdi boyleyse evlenince kufure triplere birde ilgisizlik hakaretler boslamalarda eklenir istersen askindan ol hic fark etmeez bence olmaz bu is cok uzulursun barisma bi gorsun sensiz yasasin bakalim kendinizi lutfen bu kadar asagi koymayin

Oldu olasi yalvarin ayaklarina kapanin !!yaa yapmayin allah askina adam sizi tinlamiyo siz oldugu gibi kabul ettim seviyorum asigim vs.. diyosunuz birazda gururlu onurlu mantikli olun kendinizi onun gozundede iyice kucultmeyin sizi elinin altinda bilmesin bitmis bu is iyide olmus sizin icin bence daha hayirli boylesi geri adim atmayin biraz kendinize sayginiz olsun

Demek artık bardak taştı ki artık bu sefer aşkın için yapmak istemiyorsun senin cümlelerinle...
Demek ilk vukuatı değil bu..
Sana küfür de etmiş, neden kendini bu kadar ucuzlatıyorsun?

Demek artık bardak taştı ki artık bu sefer aşkın için yapmak istemiyorsun senin cümlelerinle...
Demek ilk vukuatı değil bu..
Sana küfür de etmiş, neden kendini bu kadar ucuzlatıyorsun?
Evet ama bu onu sevdiğim gerçeğini degistirmiyo maalesef belki salak diceksiniz belki gurursuz ama çok seviyorum onu herşeye rağmen. Ben ona Naptim o eski sevgililerini bile engellemezken beni neden engelledi uyku ilaclariyla yaşıyorum dışarı cikicak halim bile yok ailem üstüme geliyo ben onu çok özledim biz yanyanayken çok mutluduk çok güzel bi 9 ay yaşadık şimdi niye böyle oldu. Bi kere daha böyle olduginda evine gittim hesap sormaya sonra baristik falan gene ona gelmemimi bekliyo yoksa gerçekten igreniyomu benden suçum yokken. Eski sevgilileri engelli değil ben engelliyim onlar benden daha mi iyiydi. Daha geçen gün borçlarım bitsin bi bildiğim var sende okulunu uzatma bitir hemen dedi evlenicem senle dedi bunları ben uyduymuyorum ki eğer yanımda mutsuz olsa aşkımı kalbime gomer adını anmam ama güzel vakit geciriyoduk canım çok yaniyo kimse beni anlamiyo bana yardım edin nolur

Back