• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baldız sorunu lütfen akıl verin

umutsuz3507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
63
4
1
29
Merhaba hanımlar size bir dert anlatmak istiyorum lütfen akıl verin benim o kardeşimin karısı doğum yaptı gelinimiz daha önce başkasıyla evlenmiş ayrılmış sonra kardeşimle evlendi işte ben maddi manevi her türlü destek oldum benim yanıma geldiler eşimle destek olduk neyse sonra başka memlekete taşındı kardeşim şimdi eşi doğum yaptı annem kız kardeşi annesi geldiler kardeşim kaç kere aradı gel ille diye ben kalabalık diye gelmek istemedim sonrasında çok ısrar edince geldim neyse gelinimiz dikişleri iltihap olduğu için annesiyle hastanede bizde kardeşi annem ben muhabbet ettik kız kardeşi tamda şöyle anlattı işte ablam küçük yaşta evlendi abim madde kullanıyordu neler çektik neler dedi ablam yanlış bir evlilik yaptı dedi sonra boşandı dedi ama çok zor oldu dedi kocası sürekli iftira atıyordu dedi biz sormadık bile bu olayları tutup kendi tarafından çevirip abla senin geçmişini sorguladı eski kocanı sordu demiş zaten bizim gelinimiz bunları bana daha önce anlattı neden ben böyle bişeyi sorayım ki kardeşim kızın huyunu biliyor kaç kere kovmasına rağmen gitmedi 3 aydır burda ama Allah var kardeşim ben onun ne olduğunu çok iyi biliyorum dedi sen sıkma canını dedi sakın gitme dedi ama ben çok huzursuz oldum çok üzüldüm siz olsanız ne yapardınız

Ben bişey anlamadım
Konu sahibinin kardeşinin karısı daha önce evlenmiş boşanmış. Şimdi yeni doğum yapmış, konu sahibi de hastaneye bebeği görmeye gidince gelinin kız kardeşi durup dururken ablasının geçmişine ait nesi var nesi yok anlatmış. Anladığım bu

Konu sahibinin kardeşinin karısı daha önce evlenmiş boşanmış. Şimdi yeni doğum yapmış, konu sahibi de hastaneye bebeği görmeye gidince gelinin kız kardeşi durup dururken ablasının geçmişine ait nesi var nesi yok anlatmış. Anladığım bu
Yani konu sahibinin kız kardeşi beni ablasına şikayet etmiş hiç suçum yokken

Neye inanmak istiyosa inansın , dürüst insanlar değilsiniz deyip kenara cekilin ..

Yani konu sahibinin kız kardeşi beni ablasına şikayet etmiş hiç suçum yokken
Size durup dururken bunları anlatıp sonra gidip kendi ablasına siz sorgulamışsınız gibi mi anlatmış bir daha?

İnsan kardeşini bilmez mi? Ben burda biriyle kavga ettim kendi abisi ablası bile neler demisler kardeşleri için. Hiç kafanı yorma. Biraz daha kal bı iki güne evine dön baslarinin çaresine baksınlar.

Evet aynen böyle oldu zaten ben gelmeden öncede kavga etmiş ablasıyla felan kız hasta valla
Herkes kendi malını bilir. Gelin biliyordur kız kardeşinin huyunu, siz söylersiniz ben kimseye bir şey sormadım gelip kendisi anlattı diye, gerisi onlara kalmış. Bunun için huzurunuzu kaçırmayın

İnsan kardeşini bilmez mi? Ben burda biriyle kavga ettim kendi abisi ablası bile neler demisler kardeşleri için. Hiç kafanı yorma. Biraz daha kal bı iki güne evine dön baslarinin çaresine baksınlar.
Teşekkür ederim peki kardeşimin hanımı ile aram bozuldu onun yüzünden bana surat asar ederse ben rahat edemem sizce konuşmalımıyım severim kendisini bir zararını görmedim

O kadar millet yeni doğum yapmış birinin evinde ne yapıyorsunuz? Bu durum için değil ama kalabalık etmemek için gelinin ihtiyaç duyduğu kişi hariç herkes evine dönmeli..

Peki bu evde dururmuydunuz yoksa evinize mi dönerdiniz şimdi gitsem kardeşim içime batar dedi
Kardeşinin ne düşündüğü hiç önemli değil, iftira atılmış ve size inanılmıyosa o insanları baş başa bırakmak lazım.. yalan iftira kötü bir şey ve elbet ortaya günün birinde çıkar. Bu durumda gülün geçin asla sinirinizi yıpratmayın yapmadığınız bişey için neden üzüliyosunuz ben sizin yerinizde olsam evime giderdim uzak dururdum.

Kardeşinin ne düşündüğü hiç önemli değil, iftira atılmış ve size inanılmıyosa o insanları baş başa bırakmak lazım.. yalan iftira kötü bir şey ve elbet ortaya günün birinde çıkar. Bu durumda gülün geçin asla sinirinizi yıpratmayın yapmadığınız bişey için neden üzüliyosunuz ben sizin yerinizde olsam evime giderdim uzak dururdum.
Açıkçası gelinin ne düşündüğünü merak ediyorum gelsin bi haline tavrına bakacağım

Back