- 20 Kasım 2024
- 63
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi umutsuz3507
Merhaba hanımlar size bir dert anlatmak istiyorum lütfen akıl verin benim o kardeşimin karısı doğum yaptı gelinimiz daha önce başkasıyla evlenmiş ayrılmış sonra kardeşimle evlendi işte ben maddi manevi her türlü destek oldum benim yanıma geldiler eşimle destek olduk neyse sonra başka memlekete taşındı kardeşim şimdi eşi doğum yaptı annem kız kardeşi annesi geldiler kardeşim kaç kere aradı gel ille diye ben kalabalık diye gelmek istemedim sonrasında çok ısrar edince geldim neyse gelinimiz dikişleri iltihap olduğu için annesiyle hastanede bizde kardeşi annem ben muhabbet ettik kız kardeşi tamda şöyle anlattı işte ablam küçük yaşta evlendi abim madde kullanıyordu neler çektik neler dedi ablam yanlış bir evlilik yaptı dedi sonra boşandı dedi ama çok zor oldu dedi kocası sürekli iftira atıyordu dedi biz sormadık bile bu olayları tutup kendi tarafından çevirip abla senin geçmişini sorguladı eski kocanı sordu demiş zaten bizim gelinimiz bunları bana daha önce anlattı neden ben böyle bişeyi sorayım ki kardeşim kızın huyunu biliyor kaç kere kovmasına rağmen gitmedi 3 aydır burda ama Allah var kardeşim ben onun ne olduğunu çok iyi biliyorum dedi sen sıkma canını dedi sakın gitme dedi ama ben çok huzursuz oldum çok üzüldüm siz olsanız ne yapardınız