• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balaynda denize girilebilinir mi?

sönmez bazılarında öyle bi inanış var....
yengemde bana düğün günü ''keşke sana bi paçalı don alsaydık öbür donları giyemezsin 1 hafta şişer filan'' demişti..bende korkmuştum ,...dedim sakatlanıcam filan heralde .hiçbişcikte olmadı kocacım hiç canımı acıtmadı:utangac:

kuzum böyle şeyleri duyarızda nasıl inanırız onu anlamam
21.yy dayız :kahve:

yengemde bana düğün günü ''keşke sana bi paçalı don alsaydık öbür donları giyemezsin 1 hafta şişer filan'' demişti..bende korkmuştum ,...dedim sakatlanıcam filan heralde .hiçbişcikte olmadı kocacım hiç canımı acıtmadı:utangac:

bunu söyleyenler ameliyatla falan mı karıştırıyorlar bu işi anlamadım ki.:1shok:
nasıl şişiyor bir hafta?
aklıma gelen tahminleri yazacağım ama uçururlar beni ondan sonra. kaydirigubbakcemile
vallahi aklım almıyor.

du bakalım daha neler öğreneceğiz buradan.:uhm:

neden girilmesin ki??benimde beynimi böyle seylerle mesgul etmeye calisanlar vardi ama gayette güzel girdim denizime havuzuma,biseycikte olmadi

bir kere o bölge neden tahriş olsun cnm yaaa
kabus gibi anlatılıyor heralde size:)))
hiç de tahriş falan olmuyor
2.si genelde regl halindeyken denize girilmesini tavsiye etmezler
ilk geceyle alakası oldugunu hiç sanmıyorum
sen 2sinin de tadını çıkar bence
gündüz deniz kum güneş gece .............:)))

ehhhh yani oharaaaaa :oklava:
hayyy allahım yaaaa kara cahil bunlar yaaa
hiç yeni evlenecek bir kıza böleee saçma salak bişi söylenir mi?

kuzum böyle şeyleri duyarızda nasıl inanırız onu anlamam
21.yy dayız :kahve:

bunu söyleyenler ameliyatla falan mı karıştırıyorlar bu işi anlamadım ki.:1shok:
nasıl şişiyor bir hafta?
aklıma gelen tahminleri yazacağım ama uçururlar beni ondan sonra. kaydirigubbakcemile
vallahi aklım almıyor.

du bakalım daha neler öğreneceğiz buradan.:uhm:

bende bu konudaki cahilliklerine dikkat çekmek istemiştim....:CüvCüv:

balayını en güzel şekilde geçirmene bak sen... ama balayı sistitine karşı yanında pomad fitil ve antibiyotik bulundur. bende öle bi sorun oldu doktorum yanımda bulunsun diye yazmıştı ilaçlarımı zaten hemen uyguladım ve geçti tatilime devam ettim...

selam kızlar
bende evlendikten birgün sonra balayı tatiline gittik,ben denize girmedim giremedim..ama bende ilk birleşmede biraz zorlanma olmuştu dolayısıyla çok hafif ara sıra kanamam oluyordu ilk hafta o yüzden doktorum önermemişti.. bende girmedim ..
benim gibi sorun yaşamadıysanız bence denize girmekte bir sorun olmaz diye düşünüyorum,keyfini çıkarın..

zaten bende güzel bi şekilde geçirmeyi düşünüyorum,ilk defa resmi eşimle gidiyorum sonuçta(pembe yalanlarla sevgiliyken de gitmiştik:))kafam rahat bi şekilde tatile çıkıyorum tadını çıkarmaya bakıcam zaten,teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için...

ne olur ne olmaz diye ilk günü girme sadece bazı bünyeler çok hassas oluyor enfeksiyon kapabilirsin. ben her sene tatilde havuzdan enfeksiyon kapıyorum bu cinsellikle bağdaşlaştırılmaması gerekir. sen dikkatli ol ıslak mayoyla oturma. balayının tadını çıkart mutluluklar dilerim.

havuzdan ya da denizden enfeksikyon kapmanın ilk defa ilişkiye girmekle hiçbir alakası yok. Mikrop olan her yerde ne şekilde olursa olsun enfeksiyon kapılabilir. Büyüklerimiz bu gibi şeyleri çok abartarak anlatıyor ve yeni evleneceklerin gözünü korkutuyorlar. Eğer sürekli gelen bir kanama olduysa zaten doktora görünmek gerekir ama bu çok nadir olan birşeydir. Ne kadar zorlanma olursa olsun ilişkiden sonra cinsel bölge eski halini halir. Şişme dedikleri sadece ilişki sırasında orgazmdan dolayı oan birşeydir ve geçicidir. Denize de havuza da gönül rahatlığıyla giriniz. Yoksa o tatil tatil mi olur canımm...

bana sorarsan hemen o gün değil de bir gün sonra gir havuza. garantiye almak lazım. bi de ıslak mayoyla kalma sakın hemen odaya çık ve duş alıp mayonu değiştir. ben balayında idrar yolu enfeksiyonu kaptım da epey geçiremediler. sonuçta eskisi gibi korunmalı olmuyorsun. açılıyor orası ve bundan sonra hep dikkat etmek gerek havuza. eski kız olduğumuz günler bitti...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar daha öncede yazmıştım gerçi ama bakın ben 5 aylık hamileyim...haftaya tatile gidicez ve bugün doktorumla bu konuyu detaylı konuştum doktorum .. havuz kesinlikle önermiyorum, denize girebilirsin mayonu ıslak tutma hemen değiştir dedi.. bu durum sonuçta hepimiz için gerekli bilgiler.. paylaşmak istedim sizlerde.. balayında dediğim gibi bende çok hafif kanama olduğu için denize girmemi önermemişti doktorumm..

yaa sizlere tavsiyem abartmadan tatilin keyfini çıkarın yani sizleri bilemiyorum ama balayı tatilinde denizden hiç çıkmayacak değilsiniz yaa farklı aktivitelerlede ilgilenin derim.. kalacağınız otelde az çok oyunlar veya farklı aktiviteler vardır onlarlada ilgilenip hoş vakitler geçirebilirsiniz.

Son düzenleme:
selam kızlar daha öncede yazmıştım gerçi ama bakın ben 5 aylık hamileyim...haftaya tatile gidicez ve bugün doktorumla bu konuyu detaylı konuştum doktorum .. havuz kesinlikle önermiyorum, denize girebilirsin mayonu ıslak tutma hemen değiştir dedi.. bu durum sonuçta hepimiz için gerekli bilgiler.. paylaşmak istedim sizlerde.. balayında dediğim gibi bende çok hafif kanama olduğu için denize girmemi önermemişti doktorumm..

yaa sizlere tavsiyem baratmadan tatilin keyfini çıkarın yani sizleri bilemiyorum ama balayı tatilinde denizden hiç çıkmayacak değilsiniz yaa farklı aktivitelerlede ilgilenin derim.. kalacağınız otelde az çok oyunlar veya farklı aktiviteler vardır onlarlada ilgilenip hoş vakitler geçirebilirsiniz.

saol canım bilgilendirdiğin için.. en azından abartmamak şartıyla denize girelim de balayından denize girmeden dönmemiş oluruz :))

canım ewlılık oncesı kadın dogum dr gıttım kan testı yaptı ve nasıl korunmam gerektiğni soyledı
bende denıze gırbılır mıyım demıstım.
tahrıs oladugu için enf kapma riskı var ılla gırmek ıstersen sadece denıze gır havuz gırme ben ilk adete kadar gırme derım tıbben kesın bır acıuklamaı yok bune meselesı kımı daha hassastır demıstı
bende gırmedım 1 sene sonra gırdım enf kaptımbunye meselesı

evet sanırım biraz da bünyeyle alakalı,mayomu normalde hiç değiştirmem ama bundan sonra denize az da olsa girmeli mayomu da değiştirmeliyim...zaten bi girer çıkarım normalde de maksat vücudum ıslansın,güneşlenmeyi daha çok seviyorum...

cinsel ilişkiyi yeni yaşayacak biri olarak,bayanlar size soruyorum"balayında denize giremeyecek miyim beeeennnn,sadece yatarak güneşlenecek miyimmm???senağlama
bi çok arkadaşım sakın girme ilk olduğu için sistit belasıyla uğraşabilirsin dediler,bazıları da "gir hiç bişey olmaz"dediler kafam iyice karıştı???sizce ne yapmalıyım???
:çok üzgünüm:

tabiki girebilirsin bunları düşünerek kendini strese sokma balayının tadını çıkar mutluluklar canım

balayına çıkacak kızlar.......korkmayın denize girin........hiç birşey olmuyor.ama havuza girmeyin.......bende girmemiştim......alkisalkisalkis

Back