- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Haha aynenCinsellik için kısmında bekleyiverin sanki nolcak yada yapın şimdiden aradan çıksın :)
Adet gecıktrcı kuln benımde dugun gunu regl olcktım eczaneden adet gecıktrcı aldım adet gununden 3 4 gun once gunde 3 tane ıcyordun adetınn nezaman olmasını ıstersen ozmqn kesDugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucamarastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa (
Benim olmuyor, ama bünyeden bünyeye değişir. Ağrı dediğin bir ağrı kesiciyle halledilir. Çok düşünme bunları.
bu geciktirici gaz yapıyor mu? adet öncesi gaz sorunum oluyor (mide) şişkinlik falan yapıyor mu acaba? bu sene muhtemelen bende tatil zamanı regl olacam ..
Bende hıc bı sıkntı olnadı gayet gunluk normal yasadım xd dugunden 1 hafta sonradq hasta oldumbu geciktirici gaz yapıyor mu? adet öncesi gaz sorunum oluyor (mide) şişkinlik falan yapıyor mu acaba? bu sene muhtemelen bende tatil zamanı regl olacam ..
Dogum kontrol den dha ıyı gecıktrcı sıkıntıss xdben de evlendiğim gün regl olmuştum :)
benim için sorun değildi
ama balayına gidecekseniz bence geciktirici kullanın ya da doğum kontrol hapına başlayın ara vermeden kullanırsanız bi ay regl olmadan geçirebilirsiniz
doktora danışırsanız yönlendirir
Yok yav diyorum ya bende hiç bişey yapmıyor. Sanki normal regl periyodundaymışım gibi hiç değişiklik yok. Bıraktıktan iki gün sonra da regl oluyorum genelde.
Ozaman doktora gıt test yapt alerjın varmı yokmu nedym bende aynym gercı ılacta flln bazı ıpaclr zehrlıo ama bunlr yapması xdok extra gazla muhattap olmak istemiyorum o yüzden sordum:))
ben serumluk bile olabiliyorum çünkü ..
Bikerelik canim oyle avutuyorum kndimi :)Tamam da diğer kullanacağın yöntemlerin hepsi de hormon içeriyor.
Ozaman doktora gıt test yapt alerjın varmı yokmu nedym bende aynym gercı ılacta flln bazı ıpaclr zehrlıo ama bunlr yapması xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?