Balayına denk gelen regl :(((

evet evlilikten önce korunma yöntemleri ve senin durumuna uygunluğunu konuşmak için de jinekologla görüşmek faydalı olacaktır.

bir de tabi HİV falan aşısı olmak gerek, ne olur ne olmaz.

HİV değil kız o HPV...
26 yaşından gün almadıysan yapılıyor konu sahibi, bu da önemli...

Bir arkadaşımın başına geldide ondan biliyorum,yanlardan biraz akıp gitmiş hatta..

Hadi canım... İlk gün falandır ya da çok yoğundur. Düzgün yerleştirmemiş de olabilir. Kolay kolay sızdırmaz tampon.

Bu yerleştirme konusu da önemli... Kızlar tam yerleştiremediğiniz için rahatsız hissediyorsunuz. Yoksa tamponun orda olduğunu farketmezsiniz bile.

Hadi canım... İlk gün falandır ya da çok yoğundur. Düzgün yerleştirmemiş de olabilir. Kolay kolay sızdırmaz tampon.

Bu yerleştirme konusu da önemli... Kızlar tam yerleştiremediğiniz için rahatsız hissediyorsunuz. Yoksa tamponun orda olduğunu farketmezsiniz bile.

belki de çok uzun süre beklemiştir.

Fyztnl Fyztnl sen doğum kontrol hapı kullanacaksan zaten, evlilikten önce başlayıp adetine göre ayarlayabilirsin, adet olmamak için 2. kutuya ara vermeden devam etmen gerekiyor benim bildiğim.

Herhalde ilk günlerde olmuş bayağı bir tedirgin olmuş hatta..
Yerleştirmede çok önemli zaten düzgün değilse rahatsız da edebilir..

Herhalde ilk günlerde olmuş bayağı bir tedirgin olmuş hatta..
Yerleştirmede çok önemli zaten düzgün değilse rahatsız da edebilir..

zaten gereksiz bir korku var tampona karşı, bende de vardı, hatta tatili bile ertemeyi düşünürdüm tampon kullanmaktansa.
bir kez kullandım, ay süper dedim.

tabi çok dikkat etmek ve temizliğe önem vermek gerekiyor.

reglim kısa sürer Allahtan :)

Tampon çok bekletilmeye gelmez yalnız toksik şok sendromuna sebep olabilir.
Ben ilk kullandığımda yaşadım o toksik şok sendromunu..soluğu hastanede aldım. Ölüyordum az daha..çok bekletekten de değil üstelik benim alerjim varmış ona.taktıktan 10 dakika sonra bayılmışım. .

zaten gereksiz bir korku var tampona karşı, bende de vardı, hatta tatili bile ertemeyi düşünürdüm tampon kullanmaktansa.

Aslında rahat sıkta değiştmi sorun olmaz bence..
Bende kullandım bir ara cidden rahat bişey..

Ben yazın ped kullanmaktansa tamponu tercih ediyorum çoğu zaman. Yaz sıcağında o pedler hiç çekilmiyor. Benim bir de uzun sürüyor. Tam bir felaket.

Ben ilk kullandığımda yaşadım o toksik şok sendromunu..soluğu hastanede aldım. Ölüyordum az daha..çok bekletekten de değil üstelik benim alerjim varmış ona.taktıktan 10 dakika sonra bayılmışım. .

abooo demek ki ilk kez kullanacak kişiler belki önce evde yalnız değilken bir deneme yapsalar iyi olacak.

Back