Balayına denk gelen regl :(((

Ayrıca @Mune müdürüm ben bir vıdı vıdı yazıyorum diye 10 gün banlanıyorum lütfen bu tarz hakaretlere farklı ban uygulansın çok adaletsiz olıyor bazı şeyler
Kesinlikle katılıyorum. Bu arkadaş girdiği her konuda tartışma ortamı yaratıyor. Esaslı bir ban alması lazım. Babamızın çiftliği değil burası.

Kesinlikle katılıyorum. Bu arkadaş girdiği her konuda tartışma ortamı yaratıyor. Esaslı bir ban alması lazım. Babamızın çiftliği değil burası.

Katiliyorum size. Gecen gun actigim bir konuya "Bize ne bundan?" tarzinda abudik bir cevap vermisti. Klavye sovalyeligi yapmak yerine insan gibi cevap vermek cok mu zor anlayamiyorum.

Gerçekten asil duruşunuz için tebrik ederim. Sabrınıza hayran kaldım. Kimin medeniyetsiz olduğu da çok açık belli.

Teşekkür ederim. Ne diyebilirdim ki başka? Ne desem yakışmayacak bana. Söylenenler benden bişey eksiltmiyor ki o seviyeye inip cevap vereyim.

ben cevapa cevap yazdım o hakaret edınce iyşde cvp verınce benmı kötü oldum?
Hakaret olduğunu düşünüyorsanız KİB'lersiniz. İncelenir, icabına bakılır. Daha ağır kelimelerle cevap vermek bir şey kazandırmaz.

burda bır medenıyetsız varsa oda sızınız. tampon kulanmasını nıye bılmıyormusum rahatsız oluyorsam olurum. sen evlılık öncesı adamlarla yatıp kalkarsan evlendıgın kısıde masallah cok medenıyetlı oldugu ıcın bunj kabul edıyorsa o sizin mşdesızlıgınız. ben avrupalı degılım burda dogsamda türk ve müslümanım. onla bunla ılıkıskı yasamayı medenıyet dıye sayıyorsan bravo sana. tabi her türlü tampon olur sana gevşemıs veren bol olunca

Neyseki müslümansın, aksi halini düşünemedim. Bonzai mi bozayi anlamadım ki

"Müslümanları görseydim Müslüman olmazdım, iyi ki İslamı Kur'an' dan öğrenmişim." demiş Cat Stevens

Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucam :KK42: arastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa :KK43:(
jinekologunuz ile konusup regl geciktirini yazdirin.

Zaten en doğrusu evlenmeden önce doktora gidip genel bi kontrolden geçmek. Gitmişken durumu anlatır tavsiye alırsın burda biz ne desek boş
Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucam :KK42: arastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa :KK43:(

Ben iki üç kere adet geciktirici kullanmıştım. Maksimum on gün ve günde üç kere içileninden. Bıraktığımın ertesi günü de adet olmuştum ama her zamankinden daha ağrılı ve yoğun görmüştüm, acısı sonradan fena çıkmıştı yani. Bir de kullandığım süre içerisinde çok gerginlik, huzursuzluk, asabiyet yapmıştı bende. Belki adet dönemini hafif geçirenlerde bu etkiler görülmez.
Düzensizlik de yapmamıştı.

bende kullanmıştım 2 kez.hiçbir sorun olmadı.ilacı almayı bırakınca geliyor 1 hafta içinde

Back