Balayına denk gelen regl :(((

O adet geciktirici ilacı bende sınava gireceğim zaman kullanmıştım çok bir sıkıntı yapacağını sanmam balayı kaçar mı yani :)

düğüne ne kadar var? Geç kalmadan bir aile hekimine yada kadın doğumcuya danış doğum kontrol hapı ile de halledebilirsin belki geciktirici kullanmadan

Bir kere tatil için adet geciktirici kullanmıştım. Bıraktıktan sonra en geç 1 hafta sonra adet olursun. Onun dışında bir yan etkisini görmedim.
Sadece adet olamadığım için karnım ara ara ağrımaya devam etti o kadar.

Kullan kullan bişey olmaz. Ama tek tavsiyem sağlık ocağı doktoruyla değil bir jinekologla görüş. Düğünden önce muayene olman çıkabilecek olası sorunları ortadan kaldıracaktır. Bizim hatunların en sık yaptığı hatadır jinekoloğa gitmemek. Altı ayda bir kontrol edilmen gerekir düzenli cinsel hayatın olduğu sürece.
cinsel hayatla alakası yok asıl sebep kanser testş icin. her 6 ayda bir jınekologa kanser testi icin gidilir...almanyada en azından öyle. anladık cok sevısyorsun hatta durmadan hatta evlılık önceside

cinsel hayatla alakası yok asıl sebep kanser testş icin. her 6 ayda bir jınekologa kanser testi icin gidilir...almanyada en azından öyle. anladık cok sevısyorsun hatta durmadan hatta evlılık önceside
Sizin icin sorun teskil ediyorsa soyleyin sevismeyelim.

Hadi canım... İlk gün falandır ya da çok yoğundur. Düzgün yerleştirmemiş de olabilir. Kolay kolay sızdırmaz tampon.

Bu yerleştirme konusu da önemli... Kızlar tam yerleştiremediğiniz için rahatsız hissediyorsunuz. Yoksa tamponun orda olduğunu farketmezsiniz bile.
ben 10 senelık evlıyım cocugumda var ve hala tamponu sevmem ve hıssedıyorum da rahatsız oluyorum ben. üstelık hıc hıjenık bulmuyorum regl olunca tamponlada olsa denıze havuza girmeyı

evlenmeden izin vermemistiniz dimi :KK43: tutayim kendimi madem napcaz...
bencede tut kendını ögrencı evınde sevısme sonra senı ıstıyen olmaz .. kı buna bıle ınanmıyorum 7/24 burda olduguna göre nasıl bir ünıyse bu neyse ıyı aksamlar

bencede tut kendını ögrencı evınde sevısme sonra senı ıstıyen olmaz .. kı buna bıle ınanmıyorum 7/24 burda olduguna göre nasıl bir ünıyse bu neyse ıyı aksamlar
Ahahah
Sevismiyorum ablacim bu gece rahat uyuyabilirsin.
Sevismiyorum kimsenin ne zaman ne kadar sıklıkla sevisecegine de karismiyorum, super bi sey bu siz de deneyin.
Ooo ne kadar burada olduguma dair cetele tutulmuş:KK53:
Ajanim ben ajan okumuyorum ben sizi takip ediyorum:cool:

Düğün günümde adet oldum geciktirmek de istemezdim zaten eşim de izin vermezdi. İlaçla korunalım dediğimde bile kıyameti koparmıştı düğünden önce. Buna rağmen gayet dolu dolu bi balayı geçirdik. Sen yine de doktorunla ve eşinle karar ver

Avşa da 10 gun olcak. 1 hafta suruyor zaten gitti balayi yaa :KK43:
Denize tampon ile giriyorum ben. Su samuru gibi cıp cıp yüzünce maksimum4 gün de bitiyor. Bu arada birlikte olmadan tampon kullanılırmı bak onu bilmiyorum. Ama sanırım kullanılmıyor.

Benim de balayının ortasına denk gelmişti, her tatilde regl olurum zaten. O yüzden geciktirici iyi bir tercih. Ardarda bir kaç ay kullanmadığınız sürece bir sorun yaratmaz.

Ayrıca balayında sevişilir. Gerekirse odadan çıkılmaz sevişilir. Plajdayken birden odaya koşup şevişilir. Balayı bol bol sevişmek için icat edilmiştir, gezip ne yapacaksınız. Ömür boyu geziliyor zaten. Eşimle evlilik öncesi beş yıllık ilişkimiz ve cinsel yahatımız olmasına rağmen deli gibi sevişmiştik balayı süresince. Bunda otel personelinin habire odaya taşıdığı fındık fıstık tatlı vs etkisi de büyük kanımca :KK53:

Püü utanmaz bu kadar sevişilir mi insanlar kıskanıyor :63::63:
Tam benim kafaya boşuna sevmiyorum seni :KK45: balayı eşittir sex :KK8: havuzlardan çıkıp çıkıp odaya kaçmak :KK70::KK70:
Konu sahibi arkadaşım hayatında bir kere olacak birşey için bişeyler yap bencede dr a danışarak tabi ;) sonra sevişirsiniz ne olucakları boşver evde herzaman olucak o iş ;)

Anılar anılar :KK200: Aynı senin gibiydim denk geliyordu. Neyse ilaç kullandım bir kaç ay öncesinden ayarladım günlerimi. Sonra koşuşturma stres felan derken. Hopp düğün günü kuzenim gelinliğimi giymeme yardım ederken baktım bişiler geliyor gününden önce yine oldum. Ne güldük.:KK70::KK70:Neyseki düğünden 2 gün sonra gitmiştik tatile, kısa sürdü adetim, tatildeyken oldu ilişki.. Bu kadar stres yapma bence bi kaç gün bekleyin nolcekk :cool:
:KK54::KK54:aaaa ayni benim hikayem:KK48::KK48:

Son düzenleme:
Back