Balayına denk gelen regl :(((

abooo demek ki ilk kez kullanacak kişiler belki önce evde yalnız değilken bir deneme yapsalar iyi olacak.
Aynen öyle. .ben evden çıkmadan takmıştım ve eşimde yanımdaydı. .Allah'tan durumu farkedip tamponu çıkarmayı becermis.hastaneye gidene kadar ne olurdum yoksa bilmiyorum. .

Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucam :KK42: arastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa :KK43:(

yeni evlenenlerin başına hep gelir ilk gece korkusu ve heyecanıdan olurmuş acık bekleyin nolcakki

benimde tam düğün tarıhıne ve balayı dönemıne denk gelıyordu..
mayıs ayında evlendım,o ay degılde 1 ay oncesınde gecıktırıcı hap kullanmıstım..
atıyorum nisan 20de adet oluyosam onu 10-13 gün gecıktırıp mayıs basında adet oldum..dolayısıyla mayıs ayındakı adetide 15 gün gecıktırmıs oldum..hiçbir sorun yaşamadım ama yıne bır doktor tavsıyesıyle hareket edersen ıyı olur.ben öyle yapmıstım

Korunma yöntemi olarak doğum kontrol hapı kullanmaya başlarsanız onunla da erteleyebilirsiniz.

Bu arada doğum kontrol hapı regli kesiyor mu? İlk kez duyuyorum desem :)
Ömrümde hiç kullanmadım çünkü...

Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucam :KK42: arastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa :KK43:(

merhaba

mesela benım de balayı tarıhıme denk gelıcek gıbı ama bende 1 kerede olsa kullanıcam denız falan bı kez oluyor bıde bende zamnnda hormon sorunu yasadım ınsallah bıdaha olmaz bakalım hayrlısı

Aynen ben öyle yaptım iki ay bırakmadan içtim o ara adette olmuyorsun hap sayesinde
Ben de öyle bir durum olursa doğum kontrol hapı ile ertelemeyi düşünüyorum.
Regli kesmiyor tabi ki.. Hormon yüklü haplar bitince 4 adet boş hap var, o haplara gelince direkt yeni kutuya başlarsan adet olmuyorsun 1 ay daha..

düğün ne zamanki düğün yaklaşınca stres sıkıntı zaten az cok oynama oluyo adet gününde bence akışına bırak ..işin içinde deniz olayı varsa belki geciktirici kullanabilirsin hacca gidenler bi ilaç kullanıyo ama ne olduğunu bilmiyorum cinsellik içinse hiç uğraşma

Normal şartlarda hap kullanırken regl olunmaması lazım. Ama bünyeden bünyeye değişiyor. Bende etkili olmadı o yöntem. Hapı kullanırken regl oldum. O yüzden konu sahibine tavsiye etmedim. Riske atmış olacak çünkü.

Korunma yöntemi olarak doğum kontrol hapı kullanmaya başlarsanız onunla da erteleyebilirsiniz.
Meme ca ya 1. Derecede riskli konumda oldugum icin dogum k. Hapi kullanma dedi bana doktor tetikliyormus oyuzden hic bizaman kullanmicam

Meme ca ya 1. Derecede riskli konumda oldugum icin dogum k. Hapi kullanma dedi bana doktor tetikliyormus oyuzden hic bizaman kullanmicam

hımm o zaman diğer hormon ilaçları da etkileyebilir, herkesin durumu farklı, bence muhakak doktoruna danış.
eğer önermezse de hiç dert etme, dediğim gibi mola verirsiniz, o da güzel :)

Oyyy çok küçükmüşsün sen daha.
Aşı ücretli, şu an ne kadar bilmiyorum ama yaptırmak senin için çok çok iyi olur. Karşılayabilirsen mutlaka yaptır.
Bide geciktirme hapı kullansam bile ağri oluyormu gününde. Bide 2 dügünüm olcak benim 2.si hatayda ve arasi normalde 1 haftaydi 2 hafta oldu son dakka yaklastiramiyoruzda mecbur balayindan donunce 2. Dugunum olcak bi sıkıntı olurmu normalinden daha fazla agri falan ?

ben geciktirici kullandım bi kaç kere ; hiç bir sıkıntısı yok..Adetinden iki gün önce başlıyorsun. bıraktıktan iki gün sonra falan da normal adetini görüyüorsun

Bide geciktirme hapı kullansam bile ağri oluyormu gününde. Bide 2 dügünüm olcak benim 2.si hatayda ve arasi normalde 1 haftaydi 2 hafta oldu son dakka yaklastiramiyoruzda mecbur balayindan donunce 2. Dugunum olcak bi sıkıntı olurmu normalinden daha fazla agri falan ?

Benim olmuyor, ama bünyeden bünyeye değişir. Ağrı dediğin bir ağrı kesiciyle halledilir. Çok düşünme bunları.

hımm o zaman diğer hormon ilaçları da etkileyebilir, herkesin durumu farklı, bence muhakak doktoruna danış.
eğer önermezse de hiç dert etme, dediğim gibi mola verirsiniz, o da güzel :)
Mecbur artık öyle olcak :)
düğün ne zamanki düğün yaklaşınca stres sıkıntı zaten az cok oynama oluyo adet gününde bence akışına bırak ..işin içinde deniz olayı varsa belki geciktirici kullanabilirsin hacca gidenler bi ilaç kullanıyo ama ne olduğunu bilmiyorum cinsellik içinse hiç uğraşma
Agustosta. Artık son vakte kadar birakicam akisina mecbur kalirsam kullancam

Back