Balayına denk gelen regl :(((

Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucam :KK42: arastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa :KK43:(
benim de aynı sorunum olmuştu.. doktora danışarak doğum kontrol hapı kullandım bi önceki ayın son adet günümden başlayarak balayından dönene kadar.. hiç sorunum olmadı..

Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucam :KK42: arastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa :KK43:(
Canım benimde reglim düğün gününe denk geliyordu bir ay önceden 10 gün boyunca yasmin diye bir hap kullandım 10 günün sonunda içmeyi bıraktım bir iki gün sonra adet oldum bu sayede duğun günü adet olmamış oldum ama düğünden bir hafta sonra yine adet oldum yani birazcık düzensiz yapabiliyor.

Bu büyne meselesi şöyle anlatim kuzenimin dugunu icin fi zamaninda kullanmistim bu geciktiriciyi 1 gun geciktirdim. O ayı hiç unutamiyorum yok boyle bi sanci ki normaldede oyle gecer ama hala unutmam cok kotuydu. Sonra dugunume denk geliyordu yine geciktirdim bu sefer 1 hafta...
Ve sonuc o kadar duzenli giden adetlerim 2 senedir duzeni bozuldu ve duzelmiyor inan cok kotu birsey..
Balayini azcik ertelesen kafan rahat gitse daha iyi olur diye dusunuyorum. Hem balayinda cok dikkatli ol sistit idrar yolu enfeksiyonu ve mantara cok kollay yakalaniyosun heleki regl donemindeysen...

Ilactan olmamistir o....ben 30 senedir aralikli olarak kullaniyorum geciktirici, hic bir yan etkisini gormedim...
ama hep ilaç kullandıktan sonraki aylarda etkisi sürdü 2-3 ay bu arada geciktirici içtiğim halde ara ara lekelenmede oldu o sürede zaten etkilerindede yazıyordu olacağı

ama hep ilaç kullandıktan sonraki aylarda etkisi sürdü 2-3 ay bu arada geciktirici içtiğim halde ara ara lekelenmede oldu o sürede zaten etkilerindede yazıyordu olacağı
Sana denk gelmis demek ki. Ben zaten tuysuz bir kadinim o tur problemlerim hic olmadi. Ben cocuklugumdan beri mecbur kullaniyorum, regl yaris zamanlarima denk gelecekse mutlaka kullanmam gerekiyor. Herkesin bunyesi farkli tepki veriyor ilaclara tabii...

Cnm balayina giderken adet geciktirici ilaç başla duzenlice iç balayı süresince
Balayıdönüşü bırak hemen olur zaten
Ben her sene kullanırım hiç sorun olmadı
Aynen canım bu arada yanına tampon da al tamponsuz havuza denize gireyim deme enfeksiyon mantar falan olursun Allah korusun.. ben çok çektim o dertlerden aman diyim.. hatta benim gibi olan çok varmış doktorlar bile balayı hastalığı diyolar

Benim bildiğim ilk geceden sonra bekaret olayı varsa yani o gece, 2 hafta havuza denize girilmiyor mikrop kapmamak için

Adet geciktirici ilaç hormon ilacı olduğu için biraz gerginlik ve stres yapıyor balayında kavga etmeyin dikkat edin

Avşa da 10 gun olcak. 1 hafta suruyor zaten gitti balayi yaa :KK43:
doğum kontrol hapına başla 1-2 ay öncesinden ve balayına giderken içmeye devam et dönünce bırak. düzenini bozacaktır biraz ama 1-2 aya kalmaz yine normale döner

Canim aynen benimde oyle olmustu.primolut die bi hap war onu ic.gelmesine yakin.braktiktan 2 gun sora gelior reglin

Back