Balayına denk gelen regl :(((

Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucam :KK42: arastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa :KK43:(
Adet gecıktrcı kuln benımde dugun gunu regl olcktım eczaneden adet gecıktrcı aldım adet gununden 3 4 gun once gunde 3 tane ıcyordun adetınn nezaman olmasını ıstersen ozmqn kes

Benim olmuyor, ama bünyeden bünyeye değişir. Ağrı dediğin bir ağrı kesiciyle halledilir. Çok düşünme bunları.

bu geciktirici gaz yapıyor mu? adet öncesi gaz sorunum oluyor (mide) şişkinlik falan yapıyor mu acaba? bu sene muhtemelen bende tatil zamanı regl olacam ..

Adet geçiktirici haplar var ondan kullanabilirsin .
Yazın tatilime denk geldiği zaman kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim:stop:

bu geciktirici gaz yapıyor mu? adet öncesi gaz sorunum oluyor (mide) şişkinlik falan yapıyor mu acaba? bu sene muhtemelen bende tatil zamanı regl olacam ..

Yok yav diyorum ya bende hiç bişey yapmıyor. Sanki normal regl periyodundaymışım gibi hiç değişiklik yok. Bıraktıktan iki gün sonra da regl oluyorum genelde.

ben de evlendiğim gün regl olmuştum :)

benim için sorun değildi
ama balayına gidecekseniz bence geciktirici kullanın ya da doğum kontrol hapına başlayın ara vermeden kullanırsanız bi ay regl olmadan geçirebilirsiniz
doktora danışırsanız yönlendirir ;)

ben de evlendiğim gün regl olmuştum :)

benim için sorun değildi
ama balayına gidecekseniz bence geciktirici kullanın ya da doğum kontrol hapına başlayın ara vermeden kullanırsanız bi ay regl olmadan geçirebilirsiniz
doktora danışırsanız yönlendirir :KK66:
Dogum kontrol den dha ıyı gecıktrcı sıkıntıss xd

ok extra gazla muhattap olmak istemiyorum o yüzden sordum:))
ben serumluk bile olabiliyorum çünkü ..
Ozaman doktora gıt test yapt alerjın varmı yokmu nedym bende aynym gercı ılacta flln bazı ıpaclr zehrlıo ama bunlr yapması xd

Ozaman doktora gıt test yapt alerjın varmı yokmu nedym bende aynym gercı ılacta flln bazı ıpaclr zehrlıo ama bunlr yapması xd

yok alerji falan değil .. regl tetikli gaz sorunu .. hani extra gaz yapıyorsa dedim zaten o işkenceyi yaşayacağım o garanti ama iğne ile atlatmak yeterli benim için ..

Valla romantikliğin lüzumu yok balayı demek seks demek, adam onca zaman bekleyecek bir de balayında sevişemeyecekse surat asıp otursa haklı.
Benim de balayımın ortasına denk geliyordu geciktirici aldım eve dönünce bıraktım. Bir zararı da olmadı.

Ya inanmıyorum arkadaşım doğum kontrol hapı falan sakin geciktirici de kullanma bü kadar stres yapma bunların zarar hemen çıkmaz emin ol ben ebeyken böyle bir salak lik yaptım 2 sene uğraştım çocuk için.

1-2 yılda bir kullandıgım bir şeydi doğum kontrol hapına geçmeden.çok şükür hiçbir sorun yaşamadım
Hep kullan demiyorum ama hayatında bi kere Bence kullan değer mi hem cinsellik olmayacak hem bir yandan da kanayacaksın. göğüsler de büyüyor o zaman:KK53:

1 hafta önceden günde 3 defa geciktirici hap kullan bir sıkıntı olmuyo hapı bırakınca hemen oluyosun

geciktirici de kullanabilirsin ara vermeden doğum kontrol hapı da, zehir değil ki bunlar, bu kadar düşündüğüne değmez.

Back