- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
Balayı hiç bukadar açıklayıcı anlatilmamisti![]()
Detaya girmedim bile
![Cool :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk26.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balayı hiç bukadar açıklayıcı anlatilmamisti![]()
Benim de balayının ortasına denk gelmişti, her tatilde regl olurum zaten. O yüzden geciktirici iyi bir tercih. Ardarda bir kaç ay kullanmadığınız sürece bir sorun yaratmaz.
Ayrıca balayında sevişilir. Gerekirse odadan çıkılmaz sevişilir. Plajdayken birden odaya koşup şevişilir. Balayı bol bol sevişmek için icat edilmiştir, gezip ne yapacaksınız. Ömür boyu geziliyor zaten. Eşimle evlilik öncesi beş yıllık ilişkimiz ve cinsel yahatımız olmasına rağmen deli gibi sevişmiştik balayı süresince. Bunda otel personelinin habire odaya taşıdığı fındık fıstık tatlı vs etkisi de büyük kanımca![]()
Doğum kontrol hapı benim reglimi geciktirmedi. Aynen ikinci kutuya başladım tam zamanında regl oldum![]()
Yani bikere olucak ömrümde mahvolmasin istiyorum :)Ben bir iki kere erteledim valla daha önce bi arkadaş yazmış o ilacı kullandım.
İnsan kaç kere gidiyor ki balayına? Ben olsam ilaç kullanırdım, tüm tatil haftası boyunca o iğrenç regl psikolojisiyle ıslaklıkla ve özel bir durumun berbat olması durumuyla falan uğraşmak istemezdim.
Ayrıca tampon kullanamıyorum ben çok rahatsız ediyor
Benim de balayının ortasına denk gelmişti, her tatilde regl olurum zaten. O yüzden geciktirici iyi bir tercih. Ardarda bir kaç ay kullanmadığınız sürece bir sorun yaratmaz.
Ayrıca balayında sevişilir. Gerekirse odadan çıkılmaz sevişilir. Plajdayken birden odaya koşup şevişilir. Balayı bol bol sevişmek için icat edilmiştir, gezip ne yapacaksınız. Ömür boyu geziliyor zaten. Eşimle evlilik öncesi beş yıllık ilişkimiz ve cinsel yahatımız olmasına rağmen deli gibi sevişmiştik balayı süresince. Bunda otel personelinin habire odaya taşıdığı fındık fıstık tatlı vs etkisi de büyük kanımca![]()
Tamam sakin anlaşıldıDetaya girmedim bile![]()
Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucamarastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa
(
Ay rahatladim valla kullanan memnun olanlari okudukcaDoğum kontrol hapı benim reglimi geciktirmedi. Aynen ikinci kutuya başladım tam zamanında regl oldum![]()
senin geçmişten dolayı öyledir ya.
ilk ilişkiden sonra 3 gün dinlenme veriyor bazı doktorlar.
![]()
İyi gene şanslıymissin kisa sürmüşAnılar anılarAynı senin gibiydim denk geliyordu. Neyse ilaç kullandım bir kaç ay öncesinden ayarladım günlerimi. Sonra koşuşturma stres felan derken. Hopp düğün günü kuzenim gelinliğimi giymeme yardım ederken baktım bişiler geliyor gününden önce yine oldum. Ne güldük.
Neyseki düğünden 2 gün sonra gitmiştik tatile, kısa sürdü adetim, tatildeyken oldu ilişki.. Bu kadar stres yapma bence bi kaç gün bekleyin nolcekk
![]()
YaBen ilkinden sonra da dinlenmemiştim![]()
Ay rahatladim valla kullanan memnun olanlari okudukca![]()
Kullan kullan bişey olmaz. Ama tek tavsiyem sağlık ocağı doktoruyla değil bir jinekologla görüş. Düğünden önce muayene olman çıkabilecek olası sorunları ortadan kaldıracaktır. Bizim hatunların en sık yaptığı hatadır jinekoloğa gitmemek. Altı ayda bir kontrol edilmen gerekir düzenli cinsel hayatın olduğu sürece.
Tampon takıpta denize girmeyin ,zaten içerde şişiyor ıslanınca,bide bunun deniz çıkışı var mazallah akabilir o daha fena oluyor..