- 24 Temmuz 2022
- 4
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi migrenkralicesi
TeşekkürlerEylül başındaki regli neden Eylül başında ilaç kullanarak ertelemiyorsunuz? Ağustosu ertelemekten daha net olur. Ben birkaç kere kullandım, pek yan etkisini de görmedim sık veya keyiften kullandığınız bi şey değil neticede daha kullanmazsınız o kadar dert varken bi de bunu dert etmeyin
Teşekkür ederim bilginiz içinEylülde olacağınız reglden 10 gün önce kullanmaya başlayın. Balayı bitene kadar kullanmaya devam edin, döndükten sonra bırakın. Birkaç gün sonra regl oluyorsunuz zaten bıraktıktan sonra. Ama ondan sonraki aylar için bütün regl takviminizi berbat ediyor. Regl bir süre için düzensizleşiyor yani en azından benim öyle oldu haberiniz olsun.
Rica ederim, 10 değil 3 gün önceden başlaman yeterli bu arada, ben 2 gün önceden günde 2 kere kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım ama ilk defa kullanacaksanız 3 gün önceden günde 3 garanti olur. Hayırlı olsun, mutluluklar şimdiden :)Teşekkürler
bıraktığımın 4. Günü regl oldum düzenim aynı devam ettıEylül başında düğünüm var ? Regli tarihim tam düğün zamanına ve balayına denk geliyor. Ağustos da olacağım regliyi geciktirici kullanarak ile alırsam Eylül ayında da tarihim ileri atar mı ? Sizce ne yapmalıyım