Merhaba arkadaşlar. Bir derdim var konusunu her zaman takip ederdim ancak yeni açtım üyeliği ve kafamda yer eden bi sıkıntım var. 23 yaşındayım. Düğünüme 15 gün kaldı nişanlımla 7 yıldır beraberiz çokta seviyoruz birbirimizi. Ama biraz sorumsuz kendisi. Yani düğünden bikaç gün sonra balayına gidelim bir yere dedik ve akdeniz tarafında çok beğendiğimiz bir bölgede yer baktık internetten. Ama sadece bakmakla yetiniyoruz. Her konuşmamızda hatırlatmama rağmen tamam ben arayıp rezervasyon yaptırıcam o iş bende sen düşünme dedi. Ve düğüne 15 gün kala diyorki o baktığımız müstakil yazlık evlerde yer yokmuş o tarihlerde yazın bi karadeniz kaçamağı yaparız. Yani ben nişanlımdan şu güne kadar hiçbirşey istemedim. Kimileri telefon bilezik aldırır ben hiçbirşey istemedim ondan. Maddi durumu çok iyidir ama ailesinden de hiç altın istemedim. Buna rağmen birtek balayı isteğimi bile baştansavar şekilde görmezden geldi. Ne yapayım ben şimdi. Hiç konusunu açmayıp canın sağolsun mu diyeyim. Evlenince de böyle mi olacak acaba. Her isteğimi ikiletecek mi hiç güvenemeyecekmiyim sözüne. Düğün arefesinde bu stres canımı çok sıktı. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var