• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı sorunu

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
238
218
103
30
Merhaba arkadaşlar. Bir derdim var konusunu her zaman takip ederdim ancak yeni açtım üyeliği ve kafamda yer eden bi sıkıntım var. 23 yaşındayım. Düğünüme 15 gün kaldı nişanlımla 7 yıldır beraberiz çokta seviyoruz birbirimizi. Ama biraz sorumsuz kendisi. Yani düğünden bikaç gün sonra balayına gidelim bir yere dedik ve akdeniz tarafında çok beğendiğimiz bir bölgede yer baktık internetten. Ama sadece bakmakla yetiniyoruz. Her konuşmamızda hatırlatmama rağmen tamam ben arayıp rezervasyon yaptırıcam o iş bende sen düşünme dedi. Ve düğüne 15 gün kala diyorki o baktığımız müstakil yazlık evlerde yer yokmuş o tarihlerde yazın bi karadeniz kaçamağı yaparız. Yani ben nişanlımdan şu güne kadar hiçbirşey istemedim. Kimileri telefon bilezik aldırır ben hiçbirşey istemedim ondan. Maddi durumu çok iyidir ama ailesinden de hiç altın istemedim. Buna rağmen birtek balayı isteğimi bile baştansavar şekilde görmezden geldi. Ne yapayım ben şimdi. Hiç konusunu açmayıp canın sağolsun mu diyeyim. Evlenince de böyle mi olacak acaba. Her isteğimi ikiletecek mi hiç güvenemeyecekmiyim sözüne. Düğün arefesinde bu stres canımı çok sıktı. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Balayı yapmak hakkınız elbette ama orası olmazsa başka bir yer olur. Maksat birlikte evliliğin ilk zamanlarını kutlamak, eğlenmek, güzel vakit geçirmek. Sırf bu yüzden huzursuzluk olması hoş olmaz. Canınızı boş yere sıkmayın.. Sevdiğiniz adamla olduktan sonra ne önemi var Akdeniz ya da Karadeniz :)
Olabilir insan bazen niyet eder yapamaz yapmak isteyince de engel çıkar. Vardır onda da bir hayır.. Mutlu olmak için çareler aramak gerekir :)
Ayrıca her durumda sizi ikiletecegini düşünmeyin hemen. Belli olur davranışlarından size değer verip vermediği.

Bence çok Haklısınız .
Evet istemezseniz üzgünüm Ams hrp böyle olacak ağlamayan bebeğe süt verildiğini hiç görmedim .
Balayı da önemli

Ben surda balayi yapmak istiyorum.
Sen de fikrini soyle artik su rezervasyonu yaptiralim.
Balayi benim icin cok onemli son dakkaya kalmasini istemiyorum neden anlamiyorsun?

Deyin..

Merhaba arkadaşlar. Bir derdim var konusunu her zaman takip ederdim ancak yeni açtım üyeliği ve kafamda yer eden bi sıkıntım var. 23 yaşındayım. Düğünüme 15 gün kaldı nişanlımla 7 yıldır beraberiz çokta seviyoruz birbirimizi. Ama biraz sorumsuz kendisi. Yani düğünden bikaç gün sonra balayına gidelim bir yere dedik ve akdeniz tarafında çok beğendiğimiz bir bölgede yer baktık internetten. Ama sadece bakmakla yetiniyoruz. Her konuşmamızda hatırlatmama rağmen tamam ben arayıp rezervasyon yaptırıcam o iş bende sen düşünme dedi. Ve düğüne 15 gün kala diyorki o baktığımız müstakil yazlık evlerde yer yokmuş o tarihlerde yazın bi karadeniz kaçamağı yaparız. Yani ben nişanlımdan şu güne kadar hiçbirşey istemedim. Kimileri telefon bilezik aldırır ben hiçbirşey istemedim ondan. Maddi durumu çok iyidir ama ailesinden de hiç altın istemedim. Buna rağmen birtek balayı isteğimi bile baştansavar şekilde görmezden geldi. Ne yapayım ben şimdi. Hiç konusunu açmayıp canın sağolsun mu diyeyim. Evlenince de böyle mi olacak acaba. Her isteğimi ikiletecek mi hiç güvenemeyecekmiyim sözüne. Düğün arefesinde bu stres canımı çok sıktı. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Defalarca uyarmasanız uzatmayın derdim ama gitmek istemiyorsanız gitmeyin karadenize. Başka bir yer seçin istediğiniz ve ya olacak ya olacak deyin.

Gitmek istediğiniz yeri siz arayın, yer var mı yok mu? Sizi salladığını anlarsınız.

Benim eşim de biraz öyledir. Her huyunu severim ama bu sorumsuzluğu bayıyor. Napıyorum ben ayarlıyorum. Balayını ben ayarladım ödemesi ona düştü. Kontrol bende yani faturalarda olsun harcamalarda olsun.

Yeni bir yer seçin hatta alternatifli olsun 3-4 yer seçin. Sonra tatlı bir anınızda mesela yemek yerken bu yerleri ona gösterin birlikte seçin . Böylece o da heveslenir. Bazen erkek milletine gaz vermek gerekir .

Vallahi çok haklısınız. Ben başka bi yer bakıp görüşeyim. Ve emri vaki yapmış gibi olucam ama beni o zorluyor buna. Teşekkür ederim hepinize. Nasıl başlarsa öyle gider fazla yüz bulmasın şimdiden. Bende her yönünü severim ama umursamazlığı çok canımı sıkıyor. Bunu da yavaş yavaş değiştirmeye çalışıcam .

Yazlık ev ne ya ? Balayıyla alakasız zaten. Süper balayı otelleri var egede,akdenizde emin olun hepsindede yer var. Okadar iyiyse durumu döksün parayı balayı bu.

Balayı yapmak hakkınız elbette ama orası olmazsa başka bir yer olur. Maksat birlikte evliliğin ilk zamanlarını kutlamak, eğlenmek, güzel vakit geçirmek. Sırf bu yüzden huzursuzluk olması hoş olmaz. Canınızı boş yere sıkmayın.. Sevdiğiniz adamla olduktan sonra ne önemi var Akdeniz ya da Karadeniz :)
Olabilir insan bazen niyet eder yapamaz yapmak isteyince de engel çıkar. Vardır onda da bir hayır.. Mutlu olmak için çareler aramak gerekir :)
Ayrıca her durumda sizi ikiletecegini düşünmeyin hemen. Belli olur davranışlarından size değer verip vermediği.
Polyana o_O

Beğendiğiniz yeri bir de siz arayın çünkü sezon açılmadı bile yer olmaması biraz garip geldi ama illa orası olmak zorunda değil güzel tatil bölgelerine bakın beğenin ona da birkaç seçenek gösterip onaylatın yoksa o balayı işi olmayacak gibi duruyor insan düğün sonrası biraz dinlenmek istiyor gezip dolaşmak istiyor ertelemeyin

Back