Sinop bartın çamlıhemşinMerhaba arkadaşlar balayımız için Karadeniz düşünüyoruz önerdiğiniz yerler oteller gezilecek yerler var mı bize yardımcı olabilir misiniz?
Kendiniz söylüyorsunuz herkes fikrini söylüyor diye :)Karadenizlisiniz veya balayina karadenize gittiniz anladikta herkes fikrini soyluyor sonucta bu kadar yukselmeyin fikir veriyor memnun olan da olmayan da, konu sahibi kendi bilir.
Harikasınız :) Sanki düşüncelerimi cuk diye alıp konuya özet geçmişsinizBen balayını Karadeniz turu olarak yapmıştım. Hayatımın en güzel bir haftasıydı diyebilirim. Canımızın istediği yere gittik canımızın istediği yerde durduk uyuduk şehirlerin en güzel ve turistik yerlerini gezdik. Üç yıllık evliyim nerdeyse ama durup durup Karadeniz turu der dururuz. Ben Egeliyim. Ama Ege tatillerini ve balayılarını iyi bilirim. Otele gir havuza veya dnize çık otelde varsa masaj yaptır yine denize çık yemek ye odaya çık denize gir bla bla..
Kesinlikle gidin.
Kendiniz söylüyorsunuz herkes fikrini söylüyor diye :)
Benim de fikrimi söylüyor olmam gayet doğal değil mi saygı çerçevesi içerisinde :)
Bide balayına Karadenize gitmedim, Ayrıca size ne oluyor anlamadim sizde egeli yada Akdenizli olmalısınız :)
neyi kanıtlayabilirim ben herkesin aklı fikri var çok şükür :)Yok ben Turkiyede dogmadim. Evet herkes fikrini soyluyor ama siz fikrinizi soylemiyorsunuz, fikrini soyleyen insanlara biseyler kanitlama cabasinda bulunuyorsunuz. :)
Size noluyorduysa bana da o oldu durduk yere
neyi kanıtlayabilirim ben herkesin aklı fikri var çok şükür :)
Size olan şey çok belli terbiye eksikliği :)
Bdv'nin Avukatı olmayı bırakmalısınız çünkü insanlar düşüncelerini söylemekte özgür :) Haddini bildiği sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?