Balayı için Karadeniz de gidilecek yerler neresidir bilginiz var mı?

Batum'a gidin ama domuz gribi Salgını varmış dikkat edin.
Gürcistan olabilir. Vize de istemiyor. Batum'a kadar uçakla oradan da trenle Gürcistan gezisi yapabilirsiniz.

Ben balayını Karadeniz turu olarak yapmıştım. Hayatımın en güzel bir haftasıydı diyebilirim. Canımızın istediği yere gittik canımızın istediği yerde durduk uyuduk şehirlerin en güzel ve turistik yerlerini gezdik. Üç yıllık evliyim nerdeyse ama durup durup Karadeniz turu der dururuz. Ben Egeliyim. Ama Ege tatillerini ve balayılarını iyi bilirim. Otele gir havuza veya dnize çık otelde varsa masaj yaptır yine denize çık yemek ye odaya çık denize gir bla bla..

Kesinlikle gidin.

Karadenizlisiniz veya balayina karadenize gittiniz anladikta herkes fikrini soyluyor sonucta bu kadar yukselmeyin fikir veriyor memnun olan da olmayan da, konu sahibi kendi bilir.
Kendiniz söylüyorsunuz herkes fikrini söylüyor diye :)
Benim de fikrimi söylüyor olmam gayet doğal değil mi saygı çerçevesi içerisinde :)
Bide balayına Karadenize gitmedim, Ayrıca size ne oluyor anlamadim sizde egeli yada Akdenizli olmalısınız :)

Harikasınız :) Sanki düşüncelerimi cuk diye alıp konuya özet geçmişsiniz

Karadeniz turu yapmıştık biz hemde 2,5 ve 4 yaşında 2 çocukla,
Çok güzeldi heryer giresundan başladık en son Batum yapıp döndük...
Ama en beğendiğim Artvin karagöl oldu muhteşem bir yer.

Yok ben Turkiyede dogmadim. Evet herkes fikrini soyluyor ama siz fikrinizi soylemiyorsunuz, fikrini soyleyen insanlara biseyler kanitlama cabasinda bulunuyorsunuz. :)
Size noluyorduysa bana da o oldu durduk yere

Yok ben Turkiyede dogmadim. Evet herkes fikrini soyluyor ama siz fikrinizi soylemiyorsunuz, fikrini soyleyen insanlara biseyler kanitlama cabasinda bulunuyorsunuz. :)
Size noluyorduysa bana da o oldu durduk yere
neyi kanıtlayabilirim ben herkesin aklı fikri var çok şükür :)
Size olan şey çok belli terbiye eksikliği :)
Bdv'nin Avukatı olmayı bırakmalısınız çünkü insanlar düşüncelerini söylemekte özgür :) Haddini bildiği sürece

Yahu sen ortaya soylenmis fikirleri alintilayip laf soylemeyi kendine gorev bildin ya ben de seni alintilayip laf soylemeyi kendime gorev bildim oldu mu? Ben yapinca avukatlik sen yapinca ozgur fikirler... Heee heee

Karadeniz de balayi yapacaksaniz. Yaz balayi ise Trabzon Macka orda bugola tarzi evde vakit gecirebilirsiniz, Samsun Atakum da Venus de grand atakumda kalip sehir ayaginizin altinda hem gezip hem sahilin keyfini cikarabilirsiniz istediginiz her yer yuzmek icin uygun. Sinop beyaz ev otelde kalip sessiz sakin takilinabilir.

Bence tur gibi Harika olurdu.
Yazılmayan yerler dışında Safranbolu gezmek için. Çatalzeytin-Ginolu denizi için. Oradan Sinop’a geçip Batum’a kadar devam etmek muhteşem olur. Benim Karadeniz turuna çıkasım geldi yazarken

Samsunlu olaraktan söyleyebilirimki :)
Samsun,gezip görülecek yeri çok ama kalınıp günlerce zaman geçirecek kadar fazla doğa güzellikleri ve potansiyeli yok normal metropol bir şehir.
Aracınız yoksa şayet kiralayın.Amasra çok güzel şirin mesela.Tek bir yerde kalmak yerine gezerek,keşfederek zaman geçirmek daha keyifli olur bence.E tabi Karadeniz'e gelip Gürcistan/Batum yapmamak olmaz. :)

Son düzenleme:
Ayderde dag evinde kaldık biz eşimle bungalov da çok da güzeldi mis gibi de balayı oldu tavsiye ederim

Sinop'ta balayı için çok güzel araba kiralayıp Erfelek Gerze alacamin köyleri doğa ile iç içe huzur dolu olur

Karadeniz'e gidecekseniz en geç Temmuz ortasında gitmiş olmalısınız.
Pokut yaylasında balayı güzel olur.
Ama sonraki tarıhte gıdersenız bol nem ve yagıstan baska bırsey gormezsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…