4 aydır ne yesem karnım şişiyor

neslm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
2
0
1
25
Merhaba
Yaklaşık 4 aydır her yemek sonrası karnım resmen 7 aylık hamile gibi şişiyor gittikçe moralim iyice bozulmaya başladı. Kilo artışımda birden olmaya başladı ki çok fazla abur cubur ve tıka basa yemek yiyen biri değilim 3 öğün yerim. Aynı durumda olanlar yada olup atlatanlar varsa yardımcı olabilir misiniz

Doktora gitmediniz mi?
Gluten hassasiyeti olabilir. Bağirsaklarda bir sorun olabilir vs vs. Gidin mutlaka.

Merhaba
Yaklaşık 4 aydır her yemek sonrası karnım resmen 7 aylık hamile gibi şişiyor gittikçe moralim iyice bozulmaya başladı. Kilo artışımda birden olmaya başladı ki çok fazla abur cubur ve tıka basa yemek yiyen biri değilim 3 öğün yerim. Aynı durumda olanlar yada olup atlatanlar varsa yardımcı olabilir misiniz
Bir arkadaşımda öyleydi gluten hassasiyetin olabilir doktora git hemen onlar diyet programı veriyor ona uyuyorsun sonra senin hangi besinlere karşı alerjin olduguna bakıyolar benim arkadaşım baya ugraştı 100 tane besine karşı alerjisi çıktı diyetle 5 e kadar düşürdüler hatta cihaza felan giriyordu. Şuanda yavaş yavaş eaki beslenmesine dönmeye başladı

Merhaba
Geçmiş olsun ,benim bı arkadaş var dı onunda yemekten sonra karnı şisiyordu ,doktor midesinde mikron var demiş. Tedevi için ilaç yaz mış.

Şu sıralar benim de çok yemediğim halde karnım şişiyor son 1 yıldır zaman zaman yaşıyorum bu sorunu mevsim geçişlerinde çoğalıyor

Back
X