Balayı için Karadeniz de gidilecek yerler neresidir bilginiz var mı?

Pulsar20

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
109
35
13
Merhaba arkadaşlar balayımız için Karadeniz düşünüyoruz önerdiğiniz yerler oteller gezilecek yerler var mı bize yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar balayımız için Karadeniz düşünüyoruz önerdiğiniz yerler oteller gezilecek yerler var mı bize yardımcı olabilir misiniz?

Yaa hiç gitmedim ama keşke şöyle yemyeşil herkesten uzakta bir dağ evi falan olsa çok tatlı olurdu
Deniz kumsal herkes gidiyor zaten baydı artık

Bence karadenizin en güzel yeri amasra. Akçakoca ve sinop da popülerdir ama ben amasrayı bir numaraya koyarım. Günbatımı sahili falan ben çok severim orayı. Denizle çok haşır neşir değilseniz artvinde yaylalar olur. Diğer tercih de safranboluda otantik konaklarda kalmak, çevreyi gezer yöresel yemek ve lokum tadarsınız.

Vallahi çok güzel yerler var gerçekten insanın dönesi gelmiyor diyebilirim
Ordu Boztepe
Uzungöl
Trabzon Boztepe
Sümela manastiri
Ayder yaylasi
Anzer yaylasi
Tabi baya var ama şimdi aklıma bunlar geldi
Bence balayı denilince akla illa bir otelde tıkılıp kalmak gelmemeli hiç sıkılmadan rahat 2 hafta gezilir
Tabi önce gitmeden, başlayacağınız şehirden diğer şehirlere göre bı gezilecek yerler listesi yapın daha kolay olur.
Dağ evi demişsiniz Ayder yaylasında apart evler var ordan arayıp randevuyla ayarlayabilirsiniz.

Arabayla mı gideceksiniz? Yoksa gittiğinizde araba kiralayın. Gezilecek çok güzel yerler var ama araba şart.
Ben Uzungöl’de 1 gece kaldım ertesi gün sıkıcı gelmişti mesela. İmkanınız varsa farklı yerlerde kalın.
Biz arkadaşlarla bir hafta gezmiştik Samsun’dan Batum’a kadar arabayla. Gece çadırda kalmıştık.

Bu arada ben en çok;
Sümela manastırını
Mençuna şelalesini
Zil kaleyi sevmiştim
Buraları görmenizi tavsiye ederim

Bütün Karadeniz şeridini gezin, en son Batum'u gezin dönün. Bence gayet güzel olur, otele tıkılıp kalmayın.

Karadeniz , arap turist kaynıyor.
Heryer onlarla dolu ,
Doğal güzellik de kalmadı.
Evliliğinizin 2. Senesinde tura katılın gezin.
Balayı için yanlış seçim.

Karadeniz bence harika olur. Güneyde kalabalığı çekeceğinize sakin ve daha güzel bir havada mis gibi bir balayı yapabilirsiniz. Bence amasradan başlayıp uzungöle kadar bir tur yapabilirsiniz.

Genelde Ayder e gideni duydum

Ama benim tanıdıklarımın en az biri Karadenizli yani oraları bilip eşini de götürdü

Denizlik yerlerde turist kaynamiyor mu neden balayı için yanlış bir seçim olsun ki herkes denizlik yerleri seçmek zorunda mı ?

Karadenizlisiniz veya balayina karadenize gittiniz anladikta herkes fikrini soyluyor sonucta bu kadar yukselmeyin fikir veriyor memnun olan da olmayan da, konu sahibi kendi bilir.

Biz balayında Karadeniz turu yaptik. Çok da güzel geçmişti. Araba kiraladık ve her şehirde 2 gün kalıp gezilmesi gereken yerlerini gezdik.

Merhaba karadenizde yaşayan biri olarak. Giresun kümbet birun oteli tavsiye ederim harika bir yer konum ve otel çok temiz ve düzenli. 7değirmenlerde birgün kahvaltı yapmanızı öneririm. Ordu da teleferikle boztepede bir akşam yemeği manzarasıyla harika hissettirecektir
Trabzon uzungöl ve rize ayder yaylası birçok yer daha sayabilirim iyi tatiller şimdiden

Bolu Abant Karadeniz sayiliyorsa sadece oraya gidin. Bir haftada mis gibi hava solursunuz.

Canım 6 yıl karadenizde yaşamış biri oşarak kesinlikle tavsiye ederim tam bir doğa harikası
Trabzon uzungöl
Samsun Önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…