Balay yaptnz m?

Kızlar biz martda evlenicez kısmetse.belek adam&eve oteli düşünüyoruz.otel çok farklı çok güzel gözükyor.giden veya yakınlarından duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

ben henuz evlenmedım evlendıgımde de kısmet olursa tabıkı balayına gıtmek ısterım
yurt dısına cıkanalara bı soru sormak ıstıyorum
parayı falan hespnı gectım
egerkı yabancı dılınız yoksa yurt dısında naıl anlasıyorsunuz? tabı turlar harıc gıdıldıgınde? ıllakı yabancı dıl bılmek sart dımı

Biz kışın evlendik ve düğün telaşı bizi çok yordu bu yüzden kaplıcayı tercih ettik . Hem kış için en ideal yer hemde yorgunluğumuzu sıcak sularda atarız diye düşündük. Çokta doğru düşünmüşüz. Kütahyanın kaplıcaları çok güzel. Orada 5 yıldızlı bir otelde kaldık . Sıcak su , masaj, konfor kısacası herşey çok güzeldi.

ınşallah nasip olursa bebeğimiz biraz büyüsün Hollanda ya gitmek istiyoruz. Benim Hollandacam var eşimde çok iyi ingilizce konuşur . Yurtdışına çıkınca yabancı dil bilmek tabiki avantaj

bizde çeşme- Altın yunus oteline gitmiştik..gerçekten muhteşem bi yer

ama şimdi olssa kesinlikle adam&eve giderdim...kesinlikle gidilmesi gereken tek otel desem biraz abartmış olur muyum acaba? yok yok olmamyerimseniben

yeni evliler mutlaka balayınıza adam&eve diyorum

bizde büyük ihtimal adam& eve gidicez inşallah bayıldım bayıldım.internette iyi yorumların yanında olumsuzda çok vardı kafam karıştı o yüzden.sen gittinmi yada gidenlerden yorum duydunmu CADIARZU

mrb arkadşlar...
bende evli değilm henüz 2011 gelinyim inş ve balayına sözlüm ben Dubai istioruz, onun ailesi umreye göndercez diomuş :1rolleyes:

Yaptik, iyikide yapmisiz deli gibi eglendik

Recep ivedigin oteline gittik kaydirigubbakcemile3 tabi ben oraya gidince anladim kaydirigubbakcemile3
Aslinda Kipris'a gidecektik, ama orayada Ekimde gidiyoruz

bizde evleneli bir ay falan oldu.düğünden çıktık direk gelinlikle altınkuma gittik.orda otel sahibi bizi kapıda karşıladı.tabak falan kırdırdı:)çok yorucuydu düğün.gelinliği damatlığı çıkardık sızıp kalmışız. kaydirigubbakcemile3.
5 gün kaldık her şey çok iyiydi.yorgunlumuzu attık.denizede girdim havuzada.baştan hastalanırım diye korktum ama suya dayanamadım.allahtan hiç bir sorun olmadı.imkanınız varsa kısa olsa bir yerlere gitmek güzel oluyor.

Bizde antalya larada yapmıştık balayımızı çok güzeldi. otele balayına gittiğimizi belirtmiştik odayı çok güzel hazırlamışlardı 7 gün kaldık.

biz gidememiştik.13 sene oldu gidemedik.zaten şu vakitten sonra balayı gibi olmaz.içimde hep uhte olarak kalacak.ne yapın edin gidin bence.

:umursamaz:
inşaallah şu yoğun işlerden fırsat bulur da gideriz..
ah o günler gelsin de iki güne bile razıyım..:1closedeyes:

evet yaptık düğünden bir gün sonra izmir/çeşme'ye gitmiştik 5 gündü ama çok güzeldi..

bizde balayına gitmeyi düşünüyoduk ama düğünden sonra ev almayı düşünüyoruz az miktarda olsa birikim olsun boşa masraf yapmayalım diye düşündüm bide geçenlerde kayınvalidem siz şimdi evlenince balayına gideceksiniz ya bizde babanla gidecez zamanında gitmedik düğününüzü biz yapacaz gönderirsiniz artık bizi demezmi bi anda ne diceğimi şaşırdım çok kötü oldum ben kendimden fedakarlık yapacam o kendi gidecek olurmu böyle şey annemde diyoki kızım gitme istersen zaten ayrı eve çıkacaksınız ne gereği var diye tabi kayınvalidemin söylediğinden haberi yok kararsızım yani yaaa napayım kafamçokkarıştı

Bu zamanda gerçekten balayı bir lüx.Ama yapabilen
içinde hatırlanabilecek en güzel anı................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…