• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balay yaptnz m?

biz balayında marmaristeydik
inanılmaz güzel biyer resmen cennet gibi
yatla gezi turlarına çıktık gece eğlendik süperdiiii
kesinlikle tavsiye ederim gitmeyenler bi gidip görsün
alanya ve bodrumada gittim ama marmaris hepsinden harikaopuyorumnanaktan

Evet Marmaris gerçekten bir harika.Sanki yalancı cennet.
Mavi ile yeşilin bir arada olduğu başka güzel bir yer yoktur
herhalde.......................................................

biz d ebalayında antalya side ye gittik.CYRSTAL ADMIRAL RESORT OTELDE KALDIK ÇOK GÜZELDı ŞıMDı DÜŞÜNÜNCE RÜYAYDI DıYORUM BıZ BALAYINA GıTMEDıK

bende geÇen pazar geldım balayından . Bızımkısı bıraz kısa sÜrdÜ ıŞ yÜzÜnden .hıÇ gelmk ıstemedımm ıstanbula .antalya belekte yaptıkkk. SÜperdıııı

biz istanbul dışına kaçtık dügün stresinden kafamızı toparlayalım diye....balayı sayılmaz aslında nisan ayıydı......4 yıl oldu bakalım gidecekmişiz balayınaaaa çok önemli degil artıkkkkk tınn

o zaman bir pintiliğim tutmuştu benim paramızda vardı oysa ki. gitmemeye karar verdik böylece.sonra eşim düşündü taşındı adama para resmen battı. ve harika bir kararla gitti arabasını değiştirdi.

Evet Marmaris gerçekten bir harika.Sanki yalancı cennet.
Mavi ile yeşilin bir arada olduğu başka güzel bir yer yoktur
herhalde.......................................................

bende marmariste yaşıyorum canım :1hug:
yaşadığın yer tatil yeri olunca nereye balayına gitmeliyiz konusunda çok kararsız kaldık. sonunda kıbrısı seçtik. ama burda yaşayana o kadarda cazip gelmiyor inan ki marmaris :çok üzgünüm: hani bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatanım demişya o misal...

alanyaya gittik oradan kemere geçtik oradan da antalyaya.. kıbrısa da gitmek istiyorduk o seneye kaldıı:)))

bende marmariste yaşıyorum canım :1hug:
yaşadığın yer tatil yeri olunca nereye balayına gitmeliyiz konusunda çok kararsız kaldık. sonunda kıbrısı seçtik. ama burda yaşayana o kadarda cazip gelmiyor inan ki marmaris :çok üzgünüm: hani bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatanım demişya o misal...[/

Şanslısınız cennet gibi bir yerde yaşıyorsunuz................................

biz de didime gitmiştik balayında.....
süperdi....
balayının tadı bir başka ya ...
ilk heves sonuçta...2 yıldır balayından daha kaliteli yerlere gidiyoruz ama balayındaki duygu bambaşka...

2001 krizinde evlendik biz ve parasızlık yüzünen gidemedik.
Ama şimdi her yıl 15 gün balayı tadında tatil geçiriyoruz.

biz de otel kısmında kaldık
hiç sıkılmadım
ne havuza ne denize girdim tabii ben girmeyince eşim de girmedi
ama süperdi tek kelimeyle
Allah herkese böyle güzellikleri yaşamayı nasip etsin

Neden havuza da denize de girmedin canım?Bende balayı mekanı araştırıyorumda,heryerin eksisini artısını göz önünde bulundurmak istiyorum CADIARZU

bizde gitmistik dügünden sonra eglenceye gittik ordanda eve üst bas degistirip uyumadan hemen ucaga bindik... dogru antalyaya 5 gün muhtesem bir balayiydi... balayini ertelemek cok yanlis bir karar olur bence... imkaniniz varsa muhakkak planlayin...

Back