- Konu Sahibi arzuca9432
bizden bi hafta önce evlenen bi çiftle(eşimin yakın arkadaşı) beraber gittik marmaristeydik onlar için balayıydı ama biz daha öncede çok tatile çıktığımız için bi fark yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde balayına gitmeyi düşünüyoduk ama düğünden sonra ev almayı düşünüyoruz az miktarda olsa birikim olsun boşa masraf yapmayalım diye düşündüm bide geçenlerde kayınvalidem siz şimdi evlenince balayına gideceksiniz ya bizde babanla gidecez zamanında gitmedik düğününüzü biz yapacaz gönderirsiniz artık bizi demezmi bi anda ne diceğimi şaşırdım çok kötü oldum ben kendimden fedakarlık yapacam o kendi gidecek olurmu böyle şey annemde diyoki kızım gitme istersen zaten ayrı eve çıkacaksınız ne gereği var diye tabi kayınvalidemin söylediğinden haberi yok kararsızım yani yaaa napayım kafamçokkarıştı
Benimde eşime boluda bi otel var demişler çok güzel filan demişler evlendik ertesi gün yola koyulduk neyse gayet güzel gittik tabii ben böyle süper şeyler hayal ediyorum bi gittik 50 yaş altı insan yok kaplıcalarmış neyse dedik belki odalar güzeldir hesabı kestirdik odada kendi yemeğini pişiriyomuşsun falan ben oturdum başladım ağlamaya odanın içinde eşimde dayanamadı tamam dedi gidiyoruz burdan sonra tam eve geri dönerken ağvaya uğradık orda kurfal otelde kaldık balayımız muhteşem geçti balayı odasıydı harika bi tatil geçirdik ama o bolu faciasını unutamıyorum bide orda kadın erkek ayrı ayrı havuzlara giriyomuş eşimde bilmiyomuş öyle olduğunu ama allah'tan ağvayı bulabildik
biz yunanistana gitmeyi planliyorduk, ama maddi anlamda biraz sıkıştığımız için yapamadık.....:sinifsinif:
bendse antalya olyposta yapmıştım iyiki yapmışız cok güzeldi
balayısız olur mu yahu =) ama malum geceyi kendi evimde yaşamk isterim.. diğer günlerim tatil zaten dahası mı? romantizm :kedi: aşk,mutluluk..