bencede ara vermek lazım haftada 5 güm diyor ya hafta içi içip hafta sonnu 2 gün ara vermek iyi bence benim bugün 11. günüm hiç ara vermedim ama kiloda veremedimara versemmi acaba:26:
ben daha önce çayıma tarçın çubuğu eklediğimde şeker krizlerim kesilmişti tabii bu da günlük aldığım kalori miktarını azalttı ve sağlıklı yemekler tercih etmemi kolaylaştırmıştı eğer diğer kilo veren arkadaşlardaki etkisi de bu şekilde olduysa onların kilo vermesi doğal, senin beslenmeni değiştirmediyse zaten ihtiyacın yoktuysa belki ondan kilon aynı kalmıştır...
QUOTE=pusulam;19790401]kızlar bu çayı sabah başladım içmeye acaip şekilde terliyorum.sizdede oluyormu acaba metabolizmayı hızlandırdığı için olabilirmi.bide ben 10 aylık bebeğim var emziriyorum umarım sakıncası yoktur
kızlar bu çayı sabah başladım içmeye acaip şekilde terliyorum.sizdede oluyormu acaba metabolizmayı hızlandırdığı için olabilirmi.bide ben 10 aylık bebeğim var emziriyorum umarım sakıncası yoktur
Canim benimde 10 aylik bebegim var.bende emziriyorum bisy olmaz tarcinin ne zarari olcak allah askina boyle kotu seyler getirme aklina
arkadasim ben 5dkk kaynatiyorum 5dkk da demlemeye birakiyom sonra bal koyup ilik iciyorum 1haftadir iciyorum 1.5kiloya yakin verdim
selam kızlar ben başlayalı 10 gün oldu 3 kere fire verdim içmeyi unutup yattım 2.900 gr vermiş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?