Bal ve Tarçın Kürü

gerçekten kilo verdiriyor mu ki ya
sabah içtim bi de şimde içeceğim
ama kilo veremeyenlerde var kafam karıştı :97:

bencede ara vermek lazım haftada 5 güm diyor ya hafta içi içip hafta sonnu 2 gün ara vermek iyi bence benim bugün 11. günüm hiç ara vermedim ama kiloda veremedim ara versemmi acaba:26:

ben daha önce çayıma tarçın çubuğu eklediğimde şeker krizlerim kesilmişti tabii bu da günlük aldığım kalori miktarını azalttı ve sağlıklı yemekler tercih etmemi kolaylaştırmıştı eğer diğer kilo veren arkadaşlardaki etkisi de bu şekilde olduysa onların kilo vermesi doğal, senin beslenmeni değiştirmediyse zaten ihtiyacın yoktuysa belki ondan kilon aynı kalmıştır...

kızlar bendede inanınki iştahımı kesti eskisi kadar yemiyorum artık yiyemiyorum daha doğrusu canım bile istemiyor..zaten benim aradığımda böyle birşyedi iştahım9ı kessin en önemlisi buydu.bu yüzden tarçınada ara vermeyi düşünmüyorum şu anda bence devam edersek midemiz biraz küçülür ondan sonra ara vermeyi düşünebiliriz diye düşünüyorum

bende dun sabah basladım bagırsaklarını fena calıstırmıs babam kronık seker hastası ender sarac her gun bır tatlı kasıgı tarcınlı su ıcsın demıstı yanı bır sakıncasıı yokk 1 ay deneyelım bıde gun ıcınde mutlaka 2 kupa yesıl cay ve su ıcmeye calısın ben oyle yapıcam hadı arkadaslar topıcı ele alıcak bı gonullu arıyoruz lısteyı yapsın cuma gunlerı tartı gunumuz olsun bakalım kım ne kadar vermıs motıve taysıyelerımız olurr

hanımlar acaba emziren annelerde içebilirmi bundan yaa bi zararı varmı acaba birde doğuma 1.5 haftam kaldı doğumdan hemen sonra başlamak istiyorum dün haberlerde gördüm bir tane uzman anlattı emziren annelerin şunu yiyeyim sütüm olsun bunu yiyeyim sütüm olsun derken bi bakmışsınız kilolar almış başını gitmiş yemek yiyerek değil daha çok sıvı tüketerk sütünüz çoğalır diyodu ve akşam 7 den sonra hiç birşey yemeyin diyodu sadece su ve bi karışım tarifi verdi onu yaparak hem kilo veirsiniz demişti hem hem çocuğunuza süt çok olur demişti ama tarifi yazmayı unuttum bende rezene içmmeyi düşünüyoum ama biliyosunuz rezene iştahıda açıyo o yüzden çubuk tarçını ve limonlu yeşilçay içebilirmiyim bi fikir verebilirmisiniz bana

canım benimde iştahımı kesti sabah içtiğimde kahvaltıda çok az yiyorum hatta hiç yemesem canım istemiyor ama yemedende kilo verilmezmiş uzmanlar az az yiyin diyor . 7 den sonrada bir şey yemiyorum ben taçına 11 gün oldu başlayalı ama şubattan beri uğraşıyorum vermeye sadece 3 kilo verebildim

merhaba sabah itibariyle hemen baslıyorum ve burayı sıkı takibe alıyorumm..ben ise yarayacagına eminim.cünkü bir diyetisyenden okumustum aclık gidermek icin ara ögün olarak light yogurdun icersine toz tarcın ve bal karıstırarak yenilmesini öneriyordu.arada mide kazınmasına karsı bunuda denemekte fayda var bence..ama ben cayını hazırlayıp mutlaka icecegim saygılarrr..haaa bu arada listeyi yenilerseniz benide yazın lütfen..simdiki kilom 79 hedeff 55

kızlar bu çayı sabah başladım içmeye acaip şekilde terliyorum.sizdede oluyormu acaba metabolizmayı hızlandırdığı için olabilirmi.bide ben 10 aylık bebeğim var emziriyorum umarım sakıncası yoktur

QUOTE=pusulam;19790401]kızlar bu çayı sabah başladım içmeye acaip şekilde terliyorum.sizdede oluyormu acaba metabolizmayı hızlandırdığı için olabilirmi.bide ben 10 aylık bebeğim var emziriyorum umarım sakıncası yoktur[/QUOTE]

Canim benimde 10 aylik bebegim var.bende emziriyorum bisy olmaz tarcinin ne zarari olcak allah askina boyle kotu seyler getirme aklina

Canim benimde 10 aylik bebegim var.bende emziriyorum bisy olmaz tarcinin ne zarari olcak allah askina boyle kotu seyler getirme aklina[/QUOTE]

mutlaka zararı olmaz ama ne biliyim emzirirken herşey süte geçiyor onu yem bunu yeme vs şeyler duyuyoruz.sen kaç gündür içiyorsun nasıl farkettimi

evt canım bende çok terliyorum daha içerken ter basıyor

Canim benimde 10 aylik bebegim var.bende emziriyorum bisy olmaz tarcinin ne zarari olcak allah askina boyle kotu seyler getirme aklina

mutlaka zararı olmaz ama ne biliyim emzirirken herşey süte geçiyor onu yem bunu yeme vs şeyler duyuyoruz.sen kaç gündür içiyorsun nasıl farkettimi[/QUOTE]

evet süte geçiyor üstelik tadıda geçiyor etkiside, eğer bebekte süt almayı istememek gaz vs.. sıkıntılar oluyormu diye dikkat etmek lazım, özellikle çalışanlar sütü sağıp bırakıyorsa bu tatlar ertesi gün sütte daha belirgin olabiliyor vermeden önce tadına bakmakda fayda var, mesela benim sütüm kahve içtiğim günlerde tadı değişir bekledikce acılaşırdı, çocuk içmek istemezdi hiç...

Arkadasim ben 5dkk kaynatiyorum 5dkk da demlemeye birakiyom sonra bal koyup ilik iciyorum 1haftadir iciyorum 1.5kiloya yakin verdim

selam kızlar ben başlayalı 10 gün oldu 3 kere fire verdim içmeyi unutup yattım 2.900 gr vermiş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…