kizlar ve konu sahibi arkadasim. kimler bu tarcin bal karisimi yapiyorsa ilk sayfaya tabela gibi bisey yapalim mi? isimler ve baslangic kilolar yazilsin her hafta da güncellensin ne dersiniz
benimde bugün 1 hafta oldu 1,5 kilo verdim (gerçi bu 1,5 kiloyu 10 gün gibi bi zamanda aldıydım ondanmı hemen verdim acaba)
regl olucam onun şişkinliğide var.
canım çok şey istiyor,akşam işten çıkınca kontrolden çıkcakmışım gibi bir his var içimde.(işyerime yakın market yok çünkü)
Şu reglim bir olsada kurtulsam.
tebrik ederim. Yediklerine dikkat edip , tarcin bal uykuladiysan vermisindir canim. Onemli olan akilda bitiyor. beyne "ben bu suyu iciyorum ve zayiflayacagim" diye sinyal gonderirsen veriyorsun
Tanya bugun 3.gunum ve 55 kiloyum. listeye eklersen svinirim...
bende ballı sirkeli su denemiştim bi ara baya bi içtim bu yöntemle zayıflayanlar çok olmuş güya fakat ben kilo almaya başladım annem balla kilo veremezsin dedi halbuki içinde sirke olmasına rağmen veremedim az da yesem alıyordum yani nacizane fikrim bişeyin içinde tatlı varsa uzak durun derim haa bal bağırsakları çalıştırıyor ama bıraktığı yağlar size kalıyor
Evet canim baltarcincilarim :) Liste hazir...listenin daha basarili olacagini düsündügünüz noktalar varsa bana kesinlikle söyleyin ki herkesin icine sindigi gibi olsun. Ilk bakista anlasilsir bir tablo ortaya cikarmaya calistim :) Her türlü fikiri acigim! Listeye adini eklemek isteyenler yazsinlar buraya ben hergun takip ederek güncellerim....
Baltarçıncilar.......baslangic kilo........hedef kilo........1. hafta kilo kaybi
sevdam123.............69kg................ 65kg
serenay_30............68kg................ 55kg............. - 1,5kg
oznurkazali.............66kg................ 57kg
prenses88..............55kg................ ?
dearson.................65kg.................53kg.............. -2kg
tanya....................60kg.................55kg
evlimutlu................63kg.................58kg.............. -1kg
prenses88 canim hedef kilonu da yazarsin bir ara güncellerim....
hadi bakalim bol tarcinli balli günler :))
çok güzel olmuş canım tşkler benimde bu gün bir hafta oldu ama aynıyımmmEvet canim baltarcincilarim :) Liste hazir...listenin daha basarili olacagini düsündügünüz noktalar varsa bana kesinlikle söyleyin ki herkesin icine sindigi gibi olsun. Ilk bakista anlasilsir bir tablo ortaya cikarmaya calistim :) Her türlü fikiri acigim! Listeye adini eklemek isteyenler yazsinlar buraya ben hergun takip ederek güncellerim....
Baltarçıncilar.......baslangic kilo........hedef kilo........1. hafta kilo kaybi
sevdam123.............69kg................ 65kg
serenay_30............68kg................ 55kg............. - 1,5kg
oznurkazali.............66kg................ 57kg
prenses88..............55kg................ ?
dearson.................65kg.................53kg.............. -2kg
tanya....................60kg.................55kg
evlimutlu................63kg.................58kg.............. -1kg
prenses88 canim hedef kilonu da yazarsin bir ara güncellerim....
hadi bakalim bol tarcinli balli günler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?