Bal ve Tarçın Kürü

arkadaslar bende bu karısımı içmek ıstıyorum ama reflüm var dokunurmu bıde sabahları maydonoz suyu içiyorum bunuda beraber içsem bısey olurmu bılen varmı

hayır canım aksine mideyi yumuşatıyor.bendede var hiçbir zararı yok.ama maydonoz suyunu bilmiyorum.1 er saat arayla içebilirsin bence.sonuçta bitkisel.

ben de dün akşam başladım yorumlar okuyunca ama çook aşırı tatlı geldi öğürdüm filan yani kusuyodum..yrm çay kaşığı bal koydum sabah,zar zor içebildim..balı azaltsam da bi faydası olurmu ki

aynen bende dün akşam başladım...bana da tatlı geldi..

saolsun prenses sayesinde basladim bende bu ikinci gunumm ve isvec diyetiyle yapiyorum ins faydasi olur ben sekeri sevdigimden heraldebana tadi normal geldi ama hic aciktirmiyor

Ben de bu sabah bal ve tarçın değil ama bal ve üzüm çekirdeği yedim, bir yarım saat sonra da kahvaltı ettim, bilmiyorum kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama inşallah sağlıklı bir şekilde güzelce veririm şu kilolarımı:)

kizlar ben az önce ilk kez ictim icer icmez migdeme kramp girdi 10dkdir devam ediyor. bilmiyorum ki neden oldu? yanma hissi var...bugun bide sabah ilk kez ac karnina alerjik hapi almistim ondan mi kaynakli ki?

kizlar ve konu sahibi arkadasim. kimler bu tarcin bal karisimi yapiyorsa ilk sayfaya tabela gibi bisey yapalim mi? isimler ve baslangic kilolar yazilsin her hafta da güncellensin ne dersiniz

kizlar ben az önce ilk kez ictim icer icmez migdeme kramp girdi 10dkdir devam ediyor. bilmiyorum ki neden oldu? yanma hissi var...bugun bide sabah ilk kez ac karnina alerjik hapi almistim ondan mi kaynakli ki?

canım tarçınla baldan olcağını sanmam bende birhaftadır içiyorum hiç birşey olmadı burda içen arkadaşlarda yazmamış böyle bir şey belki seninki dediğin gibi haptan veybaşka şeyden olmuştur

kızlar şimdi bir yerde okudum tarçın ayrıca cinsel isteksizliğide yok ediyormuş yani sadece zayıflatmıorr

hanimlar bende hic istahsizlik falan yaramtadi aksine canim hep tatli yemek istiyor artik psikolojik midir nedir :) bugunluk yemek yeme faslimi tamamladim zaten sabahtan beri tikiniyorum. aksam cok acikirsam agzima domates falan atarim artik sadece bal ve tarcinla olacak is degil sanki :))

simdi cancimlar konu sahibi 6 mesajdan sonra firar etmis anlasilan :)
bana özel mesaj atin (atamayanlar buraya yazsin) nickini suanki kilosunu hedefinde kac kilo oldugunu yazsin ve onu bi hafta sonra güncelleyelim
hadi bakalim :))

bunlardan herhangi birini deneyip olumlu veya olumsuz sonuc alan varmııııı ???

şu an 69 kiloyum en az 65 olmak istiyorum başlayalıda yarın bir hafta olacak

bende ballı sirkeli su denemiştim bi ara baya bi içtim bu yöntemle zayıflayanlar çok olmuş güya fakat ben kilo almaya başladım annem balla kilo veremezsin dedi halbuki içinde sirke olmasına rağmen veremedim az da yesem alıyordum yani nacizane fikrim bişeyin içinde tatlı varsa uzak durun derim haa bal bağırsakları çalıştırıyor ama bıraktığı yağlar size kalıyor

benimde bugün 1 hafta oldu 1,5 kilo verdim (gerçi bu 1,5 kiloyu 10 gün gibi bi zamanda aldıydım ondanmı hemen verdim acaba)
regl olucam onun şişkinliğide var.
canım çok şey istiyor,akşam işten çıkınca kontrolden çıkcakmışım gibi bir his var içimde.(işyerime yakın market yok çünkü)
Şu reglim bir olsada kurtulsam.

ben 68 kilo ile başladım şuanda 66.5 kiloyum.hedefim 55 olmak.

selam ben 66 kılo ıle bugun başladım hedefım 57 olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…