• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal ve Tarçın Kürü

Arkadaşlar bal tarçın içmeye bende başladım.2 gündür içiyorum.İçimi çok güzel bakalım sonuçları buraya yazarım.Ayrıca şunu belirteyim açlık diye bişey kalmıyo.Canınız hiç bişey istemiyor.

ben tarçının iştah açtığını duydum..eğer iştah açıyorsa nasıl zayıflıcaz..

ben tarçının iştah açtığını duydum..eğer iştah açıyorsa nasıl zayıflıcaz..

bende öyle duymuştum canım daha 2 gündür içiyorum ama benimkini kesti mesela sabah kahvaltıda fazla yiyemiyorum belki balla olduğu için kesiyordur. devam edeceğim bakalım sonuçlarını göreceğiz bir haftadan önce belli olmaz sanırım .

bende öyle duymuştum canım daha 2 gündür içiyorum ama benimkini kesti mesela sabah kahvaltıda fazla yiyemiyorum belki balla olduğu için kesiyordur. devam edeceğim bakalım sonuçlarını göreceğiz bir haftadan önce belli olmaz sanırım .

arkadaşa katılıyorum.Kesinlikle iştah kesiyor canınız hiçbişey yemek istemiyor

benim de moralim çok bozuk yazlık pantolonların hiçbiri olmuyor! 38 bedenden 40a fırlamışım bir sezonda:( Balı da tarçını da çok severim bu gece ben de başlıyorum bakalım nasıl gidecek? (Bugün itibariyle kilom 63.8!!!

tarçının kokusuna bayılırım..en iyisi bende başlıyayım ama önce almam gerek balla tarçını :49:

arkadaşlar bişey sorucaam ben şuan 35 haftalık hamileyim ve fazlasıyla kilom var doğumdan hemen sonra başlamak istiyorum acaba bebeğime bi zararı olurmu birde kabuk tarçın dediğiniz acaba çubuk tarçınmı yoksa kabuk tarçın diye de bişey varmı doğuma kadar 80 çıkarım herhalde şuan 76 kiloyum ve ilk gebeliğimdende kilo fazlalığım var ilkinde 25 kilo almıştım 55 ile hamile kaldım 69 a düşmüştüm 2. gebeliğim ve 67 kilo ile hamiş kaldım hedefim 55 veya 60 boyum 1.66 sizce zararlımı yoksa faydalımı...

Ben tarçını sabah ve gece ısıttığım sıcak suyu bardağa döktükten sonra içine koyarak içiyorum. Çok lezzettli, bal şekerli içecek içmediğim için tüketmiyorum, böyle de güzel bence, bence bu tek başına yapılacak şey değil, spor ve sağlıklı beslenmek arkadaşlar, devam, bu ek tavsiyeleri de yaparsak ne ala...

bu karısımla beraber spor ve diyet de yaparak mı 1 kg verdin ? yoksa sadece karısımla mı cnm:34:

Ben 1 kg vermedim, eğer bana soruyorsan. Benim boyum 1.53, yani kısacıkım:(( Kilom hep 46-48 arasıydı, yaş 30 a varınca geçici bir süre kışın iştah açılması nedeniyle 55 e çıktım, hayatımda ilk kez, ama o şu an 31 im, 55 den sonra bu tür şeylerle beraber kendimi spora ve sağlıklı beslenmeye verdim. Geçen yıldan bu yana kilom 46-49 arasında, bu kış ancak 2 kg almışımdır, şu an da onu vermeye çalışıyorum. Ama şunu söyleyim demek istedim, bu karışımlar, ya da kilo verdirici, metabolizma hızlandırıcı ne varsa yapmaya çalıştım, tabi sağlıklı beslenmemden geri kalmadan, fakat spor süper bişi. Onun sayesinde kilomu korumaya çalışıyorum. Bol bol su içiyorum, tarçınlı sıcak su günde iki kez, günde 3 kez yeşil çay, bolca yağsız yoğurt, meyve tüketiyorum ara öğünlerde. Haftada iki kez somon, iki kez tavuk, bir kez de kırmızı et tüketiyorum. Haftada bir nohut ya da kuru fasulye ya da yeşil mercimek haşlaması yiyorum. Bünyem sanırım alıştı bu besinlere, sabahları k-fleks ya da müsli, mesela bir sabah müsli bir sabah tam buğday ekmekli, ya da kepek ekmekli ya da başka tahlllı bir ekmekli normal kahvaltı yapıyorum, çünkü hayat sadece tarçından, salatalıktan, yeşil çaydan, lahana çorbasından ibaret olamaz, eninde sonunda sıkılırsınız aynı şeyleri yerseniz, kendinizi sıkmadan dengeli beslenin bence. Arada kendinize ödül vermeyi unutmadan, ben haftada bir ya hamburger yerim, ya sevdiğim bisküvilerden, ya da bir paket cips, çikolata, ama hiç abartmamaya çalışıyorum, bazı ekstra durumlar hariç tabi. Biz de insanız kaçamaksız olur mu hiç:))) İşte böyle benim de hikayem. Boyu uzun olup da benim kilomda olanlar şanslı sanırım...

ya kizlar bende 3 gündür içiyorumda bir sorum olacak, tarçini kaç dakika kaynatiyorsunuz? bende 3 gündür içiyorum burda kaç dakika olduğunu yazmamışlar. ben tarçını soğuk suya koyup 3veya 4 dakika kaynatıyorum . sonra bardağa döküp balda koyup içiyorum .umarım doğru yapıyorumdurr.

arkadaşlar bişey sorucaam ben şuan 35 haftalık hamileyim ve fazlasıyla kilom var doğumdan hemen sonra başlamak istiyorum acaba bebeğime bi zararı olurmu birde kabuk tarçın dediğiniz acaba çubuk tarçınmı yoksa kabuk tarçın diye de bişey varmı doğuma kadar 80 çıkarım herhalde şuan 76 kiloyum ve ilk gebeliğimdende kilo fazlalığım var ilkinde 25 kilo almıştım 55 ile hamile kaldım 69 a düşmüştüm 2. gebeliğim ve 67 kilo ile hamiş kaldım hedefim 55 veya 60 boyum 1.66 sizce zararlımı yoksa faydalımı...

evt canım çubuk tarçın. kabuk tarçında deniliyor aynı şey yani. bence şimdi kilolarıfazla takma sağlıklı bir şekilde beslenmeye bak bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inş.ben tarçının zararlı olcağını düşünmüyorum balda öyle ama yinede doğumdan sonra iyice araştır öyle başla

hemen bu aksam basliyorum. Sirkeli balli su yaptim bir ay ve faydasini gordum. Ama ara verdim, zararli olur diye.

kac dk kaynatacagiz arkadaslar?? konu sahibi kac dk kaynattin canim??

yapan arkadaslar faydasini buldumu acaba?

kızlar bende iki gündür başladım benimde sanki iştahımı kesti gibi dur bakalım neler olacak iyi sonuç alırsam paylaşıcam.lütfen sizde paylaşın kızlar merakla bekliyorum..

günaydın arkadaşlar.:71:çarşamba günü başlamıştım bende.bugün 6. günüm olacak.

yazmayacaktım ama çarşambayı bekleyemedim.:34:bugün sabah tartıldım veeee 5 günde tam 1,5 kilo vermişim:118:

ve diyetsiz.gözlerime inanamadım :53:yaa süper birşey.

sürekli kabızlık çeken ,metobalizması çok ağır çalışan ben günde 3-4 defa tuvalete çıkıyorum bal ve tarçın sayesinde.:66:

birde gece yatarken elma sirkesi içtim.

Son düzenleme:
Back