Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tarçının iştah açtığını duydum..eğer iştah açıyorsa nasıl zayıflıcaz..
bende öyle duymuştum canım daha 2 gündür içiyorum ama benimkini kesti mesela sabah kahvaltıda fazla yiyemiyorum belki balla olduğu için kesiyordur. devam edeceğim bakalım sonuçlarını göreceğiz bir haftadan önce belli olmaz sanırım .
ya kizlar bende 3 gündür içiyorumda bir sorum olacak, tarçini kaç dakika kaynatiyorsunuz? bende 3 gündür içiyorum burda kaç dakika olduğunu yazmamışlar. ben tarçını soğuk suya koyup 3veya 4 dakika kaynatıyorum . sonra bardağa döküp balda koyup içiyorum .umarım doğru yapıyorumdurr.
arkadaşlar bişey sorucaam ben şuan 35 haftalık hamileyim ve fazlasıyla kilom var doğumdan hemen sonra başlamak istiyorum acaba bebeğime bi zararı olurmu birde kabuk tarçın dediğiniz acaba çubuk tarçınmı yoksa kabuk tarçın diye de bişey varmı doğuma kadar 80 çıkarım herhalde şuan 76 kiloyum ve ilk gebeliğimdende kilo fazlalığım var ilkinde 25 kilo almıştım 55 ile hamile kaldım 69 a düşmüştüm 2. gebeliğim ve 67 kilo ile hamiş kaldım hedefim 55 veya 60 boyum 1.66 sizce zararlımı yoksa faydalımı...