Bal ve Tarçın Kürü

yaa ben bişi sorcaam balın kaynar suya yada kaynar süte konması kanser riski taşıyor diyolarr sakıncalı ılık olsa olmazmı acaba?:44:

beni yanlış anlamayın karışım işe yarıyabilir doğrudur ama paylaşan arkadaş 5 günde 1 kilo verdiğini söylüyor..bence bu karışımı içmesek bile o sürede o 1 kilo zaten verilir..

merhaba
ramazandan evvel uygulamaya başladım bu kürü. ramazanda ara verdim tabii oruç tuttum çünkü. sonra yine başladım. ama akşamları içmeyi hep ihmal ettim sadece sabahları içiyorum inanılmaz inceldim yalnız kilodan gitmedi her gören çok zayıflamışsın diyor ama kilom aynı fakat yeme içmeye falan dikkat etmedim diyet spor falan yapmadım yani. artık daha dikkat ederek ve günde 2 sefer olarak uygulayacağım gerçekten etkili olduğunu yazmak istedim sizlere...

zevkle yapılacak bir kür ama bir haftada 5 kg verilmesi ne kadar doğru
tarçının insülini dengeleme gibi bir görevi olduğunu biliyorum,iştahsızlığın temel sebei de bu olsa gerek..fakat tek başına bir anlam ifade edeceğini sanmıyorum...isteline kiloya ulaşmak için,spor olmasada -çoğu kişinin buna vakti olmayabilir- hareket kesinlikle şart..tatlı seven birisi olarak hayatınızdan tatlıyı kesinlikle çıkarmanız şart..belirli dönemlerde yemek en güzeli..bayramla birlikte tatlı tüketimim tavan yapmıştı.son bir haftadır abucr cubur da dahil herşey ikestim ve insan kendini süper hissediyor gerçekten..canım istiyor evet ama sağlık için şart...ama bende deniycem bu kürü,iki tadı da çok severim...

tariın ve bal için şunu söyleyim ilaveten,malum kış aylarındayız ve boğaz ağrısı ,öksürük...vs gibi rahatsızlıklara yakalanmak olası...toz tarçını bal ile karıştırıp macun kıvamına getirdiğinizde bunu sabahları aç karnına yemek boğazlar için epey bir işe yarıyor

deneyelim ve görelimm

ayrıca şu bilgileri paylaşmak istedim tekrar..

Bal ve tarçın her ikiside birbirinden şifalı iki besindir. Zayıflamaya yardımcı olan bal ve tarçın kürü sağlıklı ve faydalı bir kilo verme yöntemidir.

Tarçın, kan şekerini düzenleyerek karaciğer yağlanmasını öenler. Özellikle karın bölgesi olmak üzere tüm vücutta ki yağ yakımının hızlanmasına yardımcıdır. Ayrıca vücutta yağ birikmesinin önlemesi açısından önemli bir besindir.

Balın içerisinde ki antioksidanlar ise tarçın bir araya geldiğinde ise metabolizmayı hızlandıran eşsiz bir iksir haline geliyor. Bu doğal formül beraberinde uyguladığınız bir diyet programı olsun ya da olmasın etkisini gösteriyor. Fakat diyetle beraber yapılan tarçın ve bal kürü diğer uygulamanıza göre daha hızlı ve miktar olarak fazlaca memnun olacağınız sonuçlar yaratıyor.

Sigara tiryakilerine ayrıca önerilen tarçın ve bal kürü sizi ideal formunuza ulaştırırken diğer yandan damar tıkanıklığı ve kolesterol gibi kötü risklere karşıda sizi büyük ölçüde koruyor. Soğuk algınlığı. Mide rahatsızlıkları, bağırsak enfeksiyonları, cilt ve saç sorunları, diş ağrısı ve kanser gibi daha birçok yararı olan bu özel besinleri geçici bir program olarak uygulamak yerine kalıcı olarak edineceğiniz sağlıklı beslenme programlarınızın vazgeçilmezi olarak belirlemenizde yarar vardır.

Bal ve Tarçın kürü nasıl yapılır:

Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır.Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet
alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.

Uygulaması oldukça basit olan tarçın ve bal kürünü sabah kahvaltısından ve gece yatmadan evvel yarım saat önce günde iki kez olmak üzere yapmanız gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar yanlış anlamayın fakat internetteki her yazılan doğru değil yazık ki; bir şey uygulamadan önce araştırmasını iyi yapın lütfen bir ürünün bitkisel olması ya da doğal olması onun başka doğal bir ürünle birleştiği zaman zararlı olmayacağı anlamına gelmez.ya da bir kişiye faydalı olan bir başkasına da faydalı olacak diye birşey yok. hatta ölümcül sonuçlara bile yol açabilir. bu noktada kullanılan doz ve ürünün elde ediliş tekniği bir hayli önemlidir. merak ettiğiniz ürünün kullanımı hakkında gerçek doğru ve bilimsel bilgiler almak istiyorsanız google akademiğe girerek aramalarınızı burada yaparsanız üniversiteler tarafından yapılmış araştırmalara ulaşıp daha doğru bilgiler edinebilirsiniz. bal ve tarçın kürü etkili olabilir. fakat tarçın tek başına yüzyıllardır tıpta iştah açıcı olarak kullanılmış o yüzden bana pek mantıklı gelmedi açıkçası bi de yatmadan önce bal tüketerek mideyi glukozla uğraştırmak gerekli mi diye düşünmek lazım ve KalSedon adlı kullanıcıya katılıyorum 1 haftada verilen beş kilo vücut için ciddi sorunlara yol açabilir. bu işin en ideali haftada 500-750 gr taş çatlasın 1 kg olmalıdır.

ben 2 çay kaşığı bal koydum sabak çok tatlı oldu ve tarçının çok acayıp tattı vardı midem bulandı:18:

kızlar bu tarçın ve bal olayı insanı mest ediyor. ancak atlamamk gereken bi konu var. bitkisel çaylar kaynatılmaz, demlenir. kaynatıldığı zaman içindeki toksik maddeler açığa çıkar bi süre sonra. ben de bu kürü uyguluyorum ancak demleyerek... balı da biraz ılınınca ilave ediyorum. sonuçta yaptığımız karışım çayy. ben çayın kaynatıldığını hiç duymadım. bu yazdıklarım sağlığımız için çok öenmli kızlar sonçta hergün içiliyor.

canım peki sen bi ilerleme kaydettin mi ?

ben başlığı görünce gittim hemen tarçın aldım :) denemek istiyorum bu akşam.önce internette biraz araştıracağım bakalım.Ama zaten her ürün için ara vererek kullanın diyorlar.Vücudu alıştırmamak gerekiyor çok fazla :) Ve umarım kilodan gider..

canım uzmanlar balın 40 derecede besin değerlerini yitirdiğini söylüyor.o yüzden tarçını kaynatıp ılıdıktan sonra bala eklemek daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…