- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah canım. Nezamandır bebek çalışmaşarınız vardı? Birde eşinde veya sende bi sıkıntı varmıydı acaba?Evet canım kullankullandığm ay kaldm
Canım hangi gün başlıycazGünlük yap canım ve dişlerinle ezerek ye ezilmiş alma yani
Hayıtla aslan pençesine devam et. Bal-tarçın-çörekotunu da kısa süreli olmak kaydıyla yapabilirsin. Bi hafta falan mesela.Merhabalar bende kisaca hikayemden bahsediyim.1 yillik evliyim bir dusuk yaptim bide kimyasal gebeligim oldu.tekrar bebek istiyorum doktora gittigimde hormonlarima bakildi fsh 15 di ve bana cocugumun kesinlikle olmiyca soylendi.ben ibrahim saracogluyla iletisime gectim ve bir ay hayit tohumu ve testere disli aslan pencesi kullandim.suanki sonuclarim
Tsh 1.33
Fsh 10.43
Lh 4.14
E234
Lh 0.39
Fsh isimi dusurdum cok sukur ancak dahada dusmesi lazim biliyorum doktorlara inancim kalmadi sizce sonuclarim nasil bende bal corek otu tarcin kullaniyorum kullanimmi
Adetin 2 .günü başla canım 12. Gün bitir öyle yaptm benCanım hangi gün başlıycaz
Tesekkur ederimHayıtla aslan pençesine devam et. Bal-tarçın-çörekotunu da kısa süreli olmak kaydıyla yapabilirsin. Bi hafta falan mesela.
Estradiol benim de öyleydi hatta daha düşüktü. Doktor bana da iyi demişti. Pek takmıyorlar nedense bu hormonu. Ama yükselir yükselmez hamile kaldım ben. Nedeni buymuş demekki.Kızlar estradiol 21 çıktı benim diğerleri normal ama bu düşük tablosuna göre doktor gözünden mi kaçırdı acaba değerlerin güzel gayet dedi :/
Bal-tarçın-çörekotu kürünü yapabilirsin. Prolaktin yüksek değilse incir kürü de yapabilirsin.Nasıl yükseltcem ki acaba
Ben size mesaj attım orada tahlil sonuçlarım var bakar mısınız rica etsem?Bal-tarçın-çörekotu kürünü yapabilirsin. Prolaktin yüksek değilse incir kürü de yapabilirsin.
Herkeste farklı oluyor galba ama genel olarak bence erken geliyormuşAğustos ayında kullandım ben bal tarçın çörek otu kürünü reglim 3 gün erken geldi sizde de oldu mu bu?
Ben geçtiğimiz ay ve bu ay yani iki aydır denemiş oluyorum hala bişi yok bu ay ki bat'a 1 gün kaldı ama adet olacakmış gibiyim yine az önce akıntım geldi hafiften de ağırlık hissettim kasıklarda sildim hem şeffaf akıntı hemde peçete de sarılık bar anlamadım bişi sanırım adet gelmek için yer yapıyor . bu arada bende yumurtlama adet düzenli bi sıkıntı yok ama yinede belki bi işe yarar bnde de diye yaptım ama sahada yapmam herhalde boşuna kavanoz kavanoz bal yedim kesin kilodan başka bişi yapmadı bendeKızlar iki yıllık evliyim bir yıldan fazladır bebek istiyoruz hiç bir sorun çıkmadı sadece hsg henüz çekilmedi özelde doktorum klomen vermişti bunu üç ay deneyip sonuc alamazsak cekeriz dedi ama benim ilk klomen kullanmamda ovitrelle çatlatma ignesine rağmen yumrtamin biri catlamadi ve kist oluştu iki ay boyunca kist yüzünden duzensizlesti adetim Yasmin vermişti kullandım ikinci ay devlete gittim kontrole o da yasmin verdi bu defa kullanmadım soğan suyu içtim bu ay da tarçın bal çörek otu yapıp yedim kullanan var mı bilmiyorum varsa hamile kalmaya yardımcı oldumu bilgi verirseniz sevinirim ayın 21 inde kontrole gittiğimde kistim kaybolmustu ve bir adet sağda 20 mmlik yumurtam vardı inşallah ise yarar ve hamile kalırım bu kurle hamile kalan varsa yazabilir mi acaba benim adetime 12 gün var gebelik olursa haber vericem sizlere
Yani adetin erken falan gelmedi hiç dimiBen geçtiğimiz ay ve bu ay yani iki aydır denemiş oluyorum hala bişi yok bu ay ki bat'a 1 gün kaldı ama adet olacakmış gibiyim yine az önce akıntım geldi hafiften de ağırlık hissettim kasıklarda sildim hem şeffaf akıntı hemde peçete de sarılık bar anlamadım bişi sanırım adet gelmek için yer yapıyor . bu arada bende yumurtlama adet düzenli bi sıkıntı yok ama yinede belki bi işe yarar bnde de diye yaptım ama sahada yapmam herhalde boşuna kavanoz kavanoz bal yedim kesin kilodan başka bişi yapmadı bende
Yani adetin erken falan gelmedi hiç dimi
Herkeste farklı o zaman etkisiYoo iki gün gecikti ama
Muhakkak öyledir . zaten herşey herkeste farklı ki belki de tesadüf bilemiyorum da kimi yaptığım ay hamile kaldım dıyo kimi defalarca denedim , denemediğim bir şey kalmadı işe yaramadı dıyo . zor işler zorHerkeste farklı o zaman etkisi
Aynen canım zor işler bende kullandığım ay kaldım eşimde keçiboynuzu pekmezi yedi her sabah akşamMuhakkak öyledir . zaten herşey herkeste farklı ki belki de tesadüf bilemiyorum da kimi yaptığım ay hamile kaldım dıyo kimi defalarca denedim , denemediğim bir şey kalmadı işe yaramadı dıyo . zor işler zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?