Gebeliğe Hazırlık Bal tarçın çörekotu kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O da çok etkili değilmi
kesinlikle erkekler için büyük nimet bence araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım. Bal çörek otu , soğan kürü vs. Bunlar bir sorun karşısında yardımcı olabilirler evet e benim yumurta da yafa adet döngümde hiç problem yok çok şükür o yüzden artısı olmamış olabilir, ama keçiboynuzu erkekler için her halükarda artısı var

Doktordan geldim simdi yumurtam 14 olmus cumartesi tekrar gidicem insallah yeterlige buyukluge geldiyse catlatma ignesi olucam bu corek otu bal tarcin ise yariyo kizlar bide ben ektra hayit otu kullandim

Herkeste farklı oluyor galba ama genel olarak bence erken geliyormuş
Prolaktinim 12.40 nasıl sizce
Doktordan geldim simdi yumurtam 14 olmus cumartesi tekrar gidicem insallah yeterlige buyukluge geldiyse catlatma ignesi olucam bu corek otu bal tarcin ise yariyo kizlar bide ben ektra hayit otu kullandim
Çörek otu kürü her ay düzenli olarak kullanılmalı mı? Sadeve 1 ay mı?

Yumurtanın ne kadar büyümesi gerekiyor pekip

Selam
Ya ben ve eşimde hiç sorun yok
Yumurta iyi
Olgun
Hayıt suyu deniyorum ilk kez
Bu bal çörek otunun faydası olur mu bana sizce

Nasıl mucize mesela
Bana da umut olsa
6 eylül sabahı kürtaj oldum, 13 gün sonra kanamam oldu 4 gün sürdü. benim adetim de o kadar sürerdi adettir dedim herkes yok dedi o kadar erken olmaz ara kanamadır. doktora gittim bugün dedim hocam geçen hafta geldiğimde rahim duvarı kalınlaşmış dediniz benim aklımda kaldı çünkü o gün kanamam oldu adet gibi dedim, yok hayır bu kadar erken olmaz dedi bi bakalım dedi sonra zaten şaşırdı aaa evet rahim duvarı baya ince bence de adet görmüşsün dedi ve çok mutlu oldum hatta yumurtaları da gördüm sağ ve solda vardı çok iyi dedi. bu kadar erken toparlanmama bu kür sebep oldu çünkü ben bir tek kür olarak bunu kullandım

Ne güzel allah şifa vermiş
Darısı bizlere inşaallah

Kızlar anlamadığım bir konu bar diyelim Eylül de bu kürü uyguladım ve sonra adet oldum tekrar.. Yeniden mi yapmak gerekiyor her regl dönemin de hamile kalana dek?

Off kızlar tadı çok kötü bu sabah yedim çörekotu ezmeden karışıma koymuştum zehir gibi corekotunu çiğnemeden direk yuttum sabah ac karnina yedim akşam yesem okur mu sabah sabah hiç çekilmiyor

Off kızlar tadı çok kötü bu sabah yedim çörekotu ezmeden karışıma koymuştum zehir gibi corekotunu çiğnemeden direk yuttum sabah ac karnina yedim akşam yesem okur mu sabah sabah hiç çekilmiyor
Valla bende tiksindim başta ama ısrarla yemiştim yinede dayandım mecbur

Selam
Ya ben ve eşimde hiç sorun yok
Yumurta iyi
Olgun
Hayıt suyu deniyorum ilk kez
Bu bal çörek otunun faydası olur mu bana sizce
Aynen canim faydasi olur dediler bana ben kullaniyorum ama en fazla 10 gun felan yap bi sikintin yoksa uzun sure yapmana getek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…