Ben okumadim canim yardimci olabilecgim birseyse sorbir benim sorumun cevapsız kaldığını görsem de, bu kürün mucize bişey olduğunu söylemeden edemicem.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bal tarçın çörekotu kürü kullananlar
- Konu Sahibi Hnd26
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Çok teşekkür ederimmAynen canim faydasi olur dediler bana ben kullaniyorum ama en fazla 10 gun felan yap bi sikintin yoksa uzun sure yapmana getek yok
- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
estradiol 43.5 çıkmıştı benim iyi mi kötümü diye sormuştum 60olsa iyi olurmuş diye okumuştum ama kimse bişey yazmadı canımBen okumadim canim yardimci olabilecgim birseyse sor
- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
benim icin mi bu msj ?Cok kotu degil bence takilip kalma canim taktikca dahada kotulesiyo hayit otu kullan hormonlari dengeliyo o ama dedigim gibi herseyin basi moral
Peki yumurtanın büyümesine etki eden faktörler var mıdır? İlaç dışında20 yada daha ustu olmasi lazimmis canim
Benim estradiol 21 ben öleyim o zamanestradiol 43.5 çıkmıştı benim iyi mi kötümü diye sormuştum 60olsa iyi olurmuş diye okumuştum ama kimse bişey yazmadı canım
- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
değerler arasında oldukça sorun olmaz bence ya boşver her okuduğumuzu kafamıza takıyoruz ondan bu haldeyizBenim estradiol 21 ben öleyim o zaman
Ref. 27 - 122 aralıkta.değerler arasında oldukça sorun olmaz bence ya boşver her okuduğumuzu kafamıza takıyoruz ondan bu haldeyiz
Peki nekadar bal nekadar tarcın nekadar çörek otu hepsini kavanozda karıştırıp yesem olirmukiAdetin ilk günü başlanıp yumurtlamaya kadar yeniyor. Ama e2 hormonu zaten yüksekse yapılmaz.
- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
bal tarçın çörek otu yap artar 6 değer aşağıdaymış seninkiHaklısınız kafaya takmamak lazım sadece bu hormonu arttırmak istiyorum
- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Hepsini karıştırıp yemen lazım zaten ama ölçüleri hatırlamıyorum. İnternette illa ki vardır.Peki nekadar bal nekadar tarcın nekadar çörek otu hepsini kavanozda karıştırıp yesem olirmuki
Peki ne olacak? Hamileliği kötü yönde Etkilemez inşallahKızlar bugun doktora gittim bu kür sayesinde hamile kaldm ama birde kist yapmış bende
Peki başka bir alternatif yok mu acaba?bal tarçın çörek otu yap artar 6 değer aşağıdaymış seninki
- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Sordum doktora sorun olmaz dedi bakalım inşallah bişey olmzPeki ne olacak? Hamileliği kötü yönde Etkilemez inşallah
- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
demekki birden fazla yumurta oluşmuş biri dışında diğerleri çatlamamış kuzum çok kişi de kist yapmışKızlar bugun doktora gittim bu kür sayesinde hamile kaldm ama birde kist yapmış bende
- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
43.5 daha da yapmadım şuan ne durumda bilmiyorumSiz bu küre başlamadan önce estradiol kaçtı sizin?