Gebeliğe Hazırlık Bal tarçın çörekotu kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok teşekkür ederim eşim henüz görünmedi bu ay tahlil verecek inşallah. Doktor hiç bir açıklama yapmamıştı tahliller için. Aslanpençesi sanırım regliyken başlanıyordu. Bugün üçüncü günüm başlayayım inşallah. Evlenmeden önce tsh 2.35 di. Kaç olması lazım normalde?

Evet adetliyken başla içebildiğin kadar iç günde 2 bardak yemeklerden 1-2 saat sonra bi kupa. 5 dk kaynatarak yapacaksın. TSH'ın 2.50 altı olması lazım.

Evet adetliyken başla içebildiğin kadar iç günde 2 bardak yemeklerden 1-2 saat sonra bi kupa. 5 dk kaynatarak yapacaksın. TSH'ın 2.50 altı olması lazım.

Allah razı olsun canım. İlkini içtim az önce şifası allahtan. Teşekkür ederim bildiler için.

Hamilelik imzanı görünce yazmadan duramadım canım . Bende çörek otu bal polen kullanıyorum yeni başladım acaba kürü kullandığın aymı hamile kaldın ?

Şifa olsun. Rica ederim.
Canım vallaha maşallahın var
Birde benim sonuçlara bakarmısın sana zahmet .
TSH : 4
FSH : 9
LH : 3.80
Prolaktin: 5.11
Estradiol : 73. 38
Birde 21.gün yapılan progesteron : 8.99
Benim hikayem baya uzun bana doktorların tek dediği şey “biraz FSH ın yüksek onun içinde ilaç yok bu değerlerle doğal yoldan olur “ diyen doktorda var tam zıttı düşüncesine sahip olan beni korkutan doktorlarda var yok efendim fsh’ın çok yüksek vakit kaybetmeden tüp bebek yaptır filan . Ben 21 yaşında tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı tedaviden 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım . Rabbim kısada olsa tattırdı bana annelik duygusunu çok şükür . Bebeğim doğdukdan 8 ay sonra vefat etti şuan 9 aydır uğraşıyoruz kimyasal gebelik geçirdim 2 defa nisan ve mayıs ayında . Şimdide beklemedeyiz geçtiğimiz ay rahim filmi çekindim oda çok şükür temiz çıktı . Değerlerim bu şekilde bu ay çörek otu bal tarçın kürünü deniyorum. İnşallah rabbim nasip eder .

Öncelikle başın sağolsun. Rabbim bi daha yaşatmasın ne Sana ne hiç kimseye.
Doğru FSH yüksek. Ama gebeliğe engel olacak tüp bebeğe yönlendirecek kadar değil kesinlikle. Hormonlarında bi dengesizlik var. Biri düşükken biri yüksek. Ama dediğim gibi burda engel olabilecek sadece TSH var. O da yumurtanın çatlamasını engellediği için. Ayrıca bal tarçın çörekotu sana göre bi kür değil. E2 yüksek. Daha da yükselecektir. Sonra düşürmekle uğraşırsın. Hormon dengeleyici şeyler kullanmalısın. Hem TSH FSH E2 düşer hem tüm hormonlar genel itibariyle dengelenir.

Testere dişli aslan pençesi içiyorum dengelermi bu çay acaba hepsini . Birde ben TSH yüksekliği için kadın doğumcum endokrinolojiye gönderdi bu değeri pek önemsemediler . Ne ilaç ne bi öneri hiç bişey vermiyolar hem TSH hemde FSH için .

Evet aslan pençesi dengeler. Kullanmaya devam et. Eğer hamilelik düşündüğünü söylemediysen ondan vermemişlerdir. Çünkü hamilelik düşünmeyen biri için normal bir değer. İlaç konusuna gelince de FSH için ilaç olmasa da TSH için var. Ama ilaçlar bazen yan etki yapıp daha kötü yükseltebiliyor. Aslan pençesi çayı ile düşürmeni tavsiye ederim.

Yani tek sıkıntı TSH diyosun . Aslında söyledim bebek sahibi olmak istediğimizi bunun için uğraştığımızı hatta kadın doğum doktorumun beni endokrinolojiye gönderdiğini bile söyledim . Önemsemedi fazla beni . Acaba sağlık ocağına gitsem elimdeki sonuçlarla yazarmı bana ilaç filan ?

Sağlık ocağı hormon ilacı yazmıyor diye biliyorum ama sen bi şansını dene istersen.

Kızlar ben bu ay kullandım bu kürü adetim 30-32 döngü buna göre 15.16. Gün yumurtlamam ama erken yada geç yumurtalama olmuş olabilirmi varmı başına gelen yani yaptığım hesaba göre geç yumurtlama olmuş oluyor

Genelde erken yumurtluyor bu kürü yapanlar ama belli de olmaz.

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz bu kuru denemek ıstiyorum çörek otu aldim ama çekilmemiş o şekil olur mu yoksa ezmek mi lazim birde önceden mi yapmalıyım yoksa günlük mu

Hamilemisin canım . Bu kürü kullandığın aymı hamile kaldın .

Benim estradiol 43.53 ben kullanmıyım mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…