• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bal tarçın çörekotu kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E2 değerin güzel senin. İlaçsız da yumurtan büyüyordur büyük bi ihtimalle. Ama prolaktin yüksekse o çatlamasına engel oluyordur. Bence iki kürü de kullanma. Havuç kürü yapabilirsin sadece yumurtayı çatlatır ama ona da gerek yok doktor çatlatma iğnesi verecektir. Prolaktin için de bişeyler yap diyeceğim ama hap kullanıyormuşsun zaten o kolayca düşürür. Bence senin bişey yapmana gerek yok. Doktorun gerekli herşeyi yapıyor.

Teşekkür ederim ozaman bırakayım ben kürleri hormon düzenlemek için bide testere dişli aslan pençesi içiyodum düzelmiştir inş

Kızlar göbek dusmesi yada kaymasini bilir misiniz bunun gebeliğe etkisi var mı bilginiz var mı acaba kimisi yalakası yok diyor kimisi gebeliği engeller diyorda

Klomenle olan kist adetle atılır genelde bi sonraki aya kalmaz. Yine de soğan kürü yapman iyi olmuş tabi.
Elinde hormon tahlilin varsa at istersen bi bakayım.
Canımmm rica etsem benim de testlerimi yorumlar msnz şimdiden Allah razı olsun

12.mm boyutunda myomm izlendi yazıyor raporunda soğan Kuru yapsam mı

kizlar hormonal dengesizlik dedi doktor. ne yapmam lazim dogum kontrol hapi kullanmalimiyim

Screenshot_20180425-140206.png
Screenshot_20180425-140206.png

kizlar tahlil sonuclarim simdi diena 35 verdi doktkr benim gbi olaniniz varmi

evet dusunuyoruz cnm pko mu o hangi tahlil oluyor
Canim fsh ve lh ayni araliklarda olmasi lazim lh i fsh a boldugunde 1.5dan fazla cikarsa pko oluyo adet duzensizligi tuylenme sivilcelenme falan yapiyo kac aylik evlisin

2. yila girdim dwfalarca doktora gittim ama ilk defa boyle bir sey cilti sonc

Yap bence. Engel oluyor diye biliyorum bi de miyomu.

Gerçekten harikasın şu forumda kaç kişinin duasını alıyorsun. Araştırırken çok görüyorum faydalı yorumlarını. Konunuzu da inceledim. Bebeğini hayırla kucağına al inşallah canım amin.

Benim de tahlillerime bakar mısın

Regl 3. Gün

Tsh 3.49
Fsh 5.57
Lh 6.72
Prolaktin 7.62
Estradiol 55.03

Nasıl sence bende gebeliğe engel var mı tahlillere göre.

Gerçekten harikasın şu forumda kaç kişinin duasını alıyorsun. Araştırırken çok görüyorum faydalı yorumlarını. Konunuzu da inceledim. Bebeğini hayırla kucağına al inşallah canım amin.

Benim de tahlillerime bakar mısın

Regl 3. Gün

Tsh 3.49
Fsh 5.57
Lh 6.72
Prolaktin 7.62
Estradiol 55.03

Nasıl sence bende gebeliğe engel var mı tahlillere göre.
Çok teşekkür ederim. İnşallah birilerine faydalı olabiliyorumdur.
TSH hariç değerler çok güzel. Onun içinde kadın doğumcuya değil de endokrin ya da dahiliyeye gitmeni öneririm. Bazı kişilerde engel olmuyor hamile kaldıktan sonra düşürüyor doktor ama kiminde engel oluyor. Eğer eşinde de problem yoksa sorun büyük ihtimalle TSH'tır.
Süreci hızlandırayım diye kür falan yapma değerler çok güzel bozulmasın hiç.
Eğer doktorla uğraşmak istemiyorsan da Aslan pençesi çayı öneririm TSH'ı düşürmek için.

Back