• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bal tarçın çörekotu kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne guzel hemen sonuc alabilmissiniz, bebisi de kolaylikla alin insaallah kucaginiza. Özü sabah aksam 1 kasik mi aldi? Markasi neydi? Caksir suyunu da yatmadan once mi icti? Birde bunlara yanit verebilirseniz cok sevinirim:dua:
Amin inşallah.
Evet sabah akşam yemeklerden 15-20 dk önce 1er yemek kaşığı. Mümkünse tahta kaşıkla içsin. Çakşır kökü suyunu da yine günde 2 defa sabah akşam yemeklerden önce 1/3 çay bardağı çakşır kökü suyu üzerini de içme suyuyla tamamlayarak içecek. İkisinin de markası mecitefendi. Ama başka bi markada olabilir güvenilir olsun yeter. Başka sorun olursa sorabilirsin yine çekinmeden.

Güzel değerlerin. e2 biraz daha yükselse güzel olur. TSH, FSH, LH, Prolaktin değerlerin güzel. Bi de yumurlamadan 7 gün sonra progesteron tahlili vermeni tavsiye ederim.
Sperm tahlilinden de anlıyorum az çok. Atarsan bakarım.
Onu da atayım canım ya fotoğraf çekip atayım dedim de nasıl atılıyor beceremedim sen bu bilgilere nasıl sahipsin acaba

Onu da atayım canım ya fotoğraf çekip atayım dedim de nasıl atılıyor beceremedim sen bu bilgilere nasıl sahipsin acaba
Araştırarak doktorlara sorarak öğrendim zamanla yoksa sağlıkçı değilim :)

Amin inşallah.
Evet sabah akşam yemeklerden 15-20 dk önce 1er yemek kaşığı. Mümkünse tahta kaşıkla içsin. Çakşır kökü suyunu da yine günde 2 defa sabah akşam yemeklerden önce 1/3 çay bardağı çakşır kökü suyu üzerini de içme suyuyla tamamlayarak içecek. İkisinin de markası mecitefendi. Ama başka bi markada olabilir güvenilir olsun yeter. Başka sorun olursa sorabilirsin yine çekinmeden.

Tekrar tekrar tesekkur ederim, bana da dua edin^_^

IMG_20180302_160455.jpg

Eklentiler

• IMG_20180302_160455.jpg
    IMG_20180302_160455.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 254
Güzel bu değerler. Sıvılaşma süresi güzel. En az 20 dk yatman gerekiyor ilişkiden sonra. Yapışıklılık yok. Sayı hız çok güzel. morfoloji de iyi. Ekstra bişey kullanmasına gerek yok bence.
Varikosel dendi solda varmış ama doktor da bişey yok spermlerde dedi eğer spermlere zararı olsaymis ameliyat olması gerekirmiş canım şimdi eşim bişey kullanmıyor bakalım nasip

Varikosel dendi solda varmış ama doktor da bişey yok spermlerde dedi eğer spermlere zararı olsaymis ameliyat olması gerekirmiş canım şimdi eşim bişey kullanmıyor bakalım nasip
Tam onu diyecektim. Varikosel varsa da sperm üretiminin olduğu yerde olmaz. Olsaydı değerler böyle olmazdı.

Tam anlamadım ben yani varikosel çok etkili değildir demi
Değildir. Olsa değerler böyle olmazdı. Sen bana bu sonuçlara göre varikosel olabilir mi desen olmaz derdim. Çünkü ne sayı düşük ne de hız. O yüzden dert etmeyin.

Değildir. Olsa değerler böyle olmazdı. Sen bana bu sonuçlara göre varikosel olabilir mi desen olmaz derdim. Çünkü ne sayı düşük ne de hız. O yüzden dert etmeyin.
Anladım canım değerlerden hariç filmde gördüler varikoseli

Merhaba, şubat ayında soğan kürü uyguladım, yarından itibaren çörekotu+bal+tarçın karışımına başlıyorum. İnşallah tez vakitte sonuç alırız E Efulimm41 maşallah sana herkesin yardımına koşuyorsun :KK200:

Merhaba, şubat ayında soğan kürü uyguladım, yarından itibaren çörekotu+bal+tarçın karışımına başlıyorum. İnşallah tez vakitte sonuç alırız E Efulimm41 maşallah sana herkesin yardımına koşuyorsun :KK200:
Elimden geleni yapıyorum canım. Dua ediyorlar karşılığında o bile yetiyor bana :)

Elimden geleni yapıyorum canım. Dua ediyorlar karşılığında o bile yetiyor bana :)
Canım seninle gecenlerde de konuşmuştuk yardimci olmuştum bana. Allah razı olsun. Bu da benim eşimin sperm test sonucu. İki ay oldu yaptırali. Bir aydır hergun keçiboynuzu özü ve çakşır suyu icio. Artmıştır heralde biraz.

Eklentiler

• IMG-20180112-WA0004.jpg
    IMG-20180112-WA0004.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 210
Canım seninle gecenlerde de konuşmuştuk yardimci olmuştum bana. Allah razı olsun. Bu da benim eşimin sperm test sonucu. İki ay oldu yaptırali. Bir aydır hergun keçiboynuzu özü ve çakşır suyu icio. Artmıştır heralde biraz.
Amin cümlemizden. Sayı ve morfoloji güzel de ileri hızlı biraz daha artmalı. Bi de hareketsiz çok var. Çakşır da keçiboynuzu da mucize gibi mutlaka artış olmuştur canım.

Back