E2 değerin güzel senin. İlaçsız da yumurtan büyüyordur büyük bi ihtimalle. Ama prolaktin yüksekse o çatlamasına engel oluyordur. Bence iki kürü de kullanma. Havuç kürü yapabilirsin sadece yumurtayı çatlatır ama ona da gerek yok doktor çatlatma iğnesi verecektir. Prolaktin için de bişeyler yap diyeceğim ama hap kullanıyormuşsun zaten o kolayca düşürür. Bence senin bişey yapmana gerek yok. Doktorun gerekli herşeyi yapıyor.
Ona devam et çok iyi geliyor o. Mutlaka olumlu sonuç alırsın.Teşekkür ederim ozaman bırakayım ben kürleri hormon düzenlemek için bide testere dişli aslan pençesi içiyodum düzelmiştir inş
Canımmm rica etsem benim de testlerimi yorumlar msnz şimdiden Allah razı olsunKlomenle olan kist adetle atılır genelde bi sonraki aya kalmaz. Yine de soğan kürü yapman iyi olmuş tabi.
Elinde hormon tahlilin varsa at istersen bi bakayım.
cevap bekliyorum sizden ona göre test sonucunu yllayaymmCanımmm rica etsem benim de testlerimi yorumlar msnz şimdiden Allah razı olsun
Nerde tahlil göremedim.Canımmm rica etsem benim de testlerimi yorumlar msnz şimdiden Allah razı olsun
Yollayabilirsin bakayımcevap bekliyorum sizden ona göre test sonucunu yllayaymm
Foto yukleymorummYollayabilirsin bakayım
Yap bence. Engel oluyor diye biliyorum bi de miyomu.12.mm boyutunda myomm izlendi yazıyor raporunda soğan Kuru yapsam mı
Pko var tahlillere gorede dogum kontrol hapi vermis bebek dusunuyo musunuzkizlar tahlil sonuclarim simdi diena 35 verdi doktkr benim gbi olaniniz varmi
Canim fsh ve lh ayni araliklarda olmasi lazim lh i fsh a boldugunde 1.5dan fazla cikarsa pko oluyo adet duzensizligi tuylenme sivilcelenme falan yapiyo kac aylik evlisinevet dusunuyoruz cnm pko mu o hangi tahlil oluyor
Yap bence. Engel oluyor diye biliyorum bi de miyomu.
Çok teşekkür ederim. İnşallah birilerine faydalı olabiliyorumdur.Gerçekten harikasın şu forumda kaç kişinin duasını alıyorsun. Araştırırken çok görüyorum faydalı yorumlarını. Konunuzu da inceledim. Bebeğini hayırla kucağına al inşallah canım amin.
Benim de tahlillerime bakar mısın
Regl 3. Gün
Tsh 3.49
Fsh 5.57
Lh 6.72
Prolaktin 7.62
Estradiol 55.03
Nasıl sence bende gebeliğe engel var mı tahlillere göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?