• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Kendimi baya hamile olduguma inandirmistim belirtilerim ayni olunca ama cikmayinca kotu oldum işte aman neyse ben artik teste bakip durmamak icin hemen atiyorum testi yoksa cebimde gezdiriyorum deli gibi
30 dk dan sonra benim testlerimde hep ikinci çizgi cikiyo aylardır böyle bende 10 dk geçtikten sonra atıyorum hemen modunu düşürme daha bisey belli değil benim göğüs belirtim hiç yok hafif dolgun sadece acı falan yok yanı sadece kasiklarim batiyo oda her ay oluyo zaten . Bende bi umut bekliyorum bi gün mutlaka alicaz o haberi buna İnan .

30 dk dan sonra benim testlerimde hep ikinci çizgi cikiyo aylardır böyle bende 10 dk geçtikten sonra atıyorum hemen modunu düşürme daha bisey belli değil benim göğüs belirtim hiç yok hafif dolgun sadece acı falan yok yanı sadece kasiklarim batiyo oda her ay oluyo zaten . Bende bi umut bekliyorum bi gün mutlaka alicaz o haberi buna İnan .
Ben bu ay da olmazsa 2020 hazirana kadar birakicam canim esime soylemedim ama oyle dusunuyorum korunmam galiba ama boyle takip etmicem yumurtlamayi falan

Naberr Naberr sabah dağlım ocağına zor yetiştim uyanamadim testi yapamadım . Kan verdim sonuç 3.30 da cikicak haber veririm canim

Dayak yemiş gibiyim sanki . Ağlamak istiyorum eşim anlicak diye dökülemiyorum çok yoruldum çok 😔😔😔

Kuzum ümidini kaybetme. Adete dört kala erken gebelik testim negatifti ama laboquick kaset testim gölge çizgi çıkardı. Sen ümidini kaybetme. Belki o leke yerleşmedir ondan hemen çıkmamıştır

Back