- 14 Mart 2018
- 3.438
- 3.641
- 133
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Pembe lekelenmem de basladi kanamam baslar sabaha kadar
Hayırlısı olsun inşaAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe lekelenmem de basladi kanamam baslar sabaha kadar
Gittim 8 cikti düşüyor dedi ama 1 hafta sonra bi daha baktiracam dis gebelik riski var diyeNe yaptın gittin mi doktora canimNaberr
Kızlar ben de varım bal tarçın la denedim.bi de inofolic Combi bi d e keciboynuzu özü. .Ama hep hüsran .bat 30 mart
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bende aynı beklemedeyim. Bakalım Mevlam bizim için neler yazmış ❤
Gebelik takvimini bilerek mi yaptın. Bir an gebesin sandım yazını okuyana kadar
Ah ah keşke cnmaralikta kürtaj olmustum
ama bu bal çörek otu tarçın yumurta büyütüyor şüpheniz olmasın. .bi de bal propolis arı sütü için o da çok iyi yumurta büyütme ve kalitede. ..amannn işte bi umut benim ki ..inofolic Combi de iciyom
Adet gününü bekle bence canım. Olmazsan test yap. Bir de adetine bir iki gün kala ovu testi koyu olursa da bir şeyler var demek olabiliyormuşKullanmadigim kalmadı artık sanırım ..Keçi boynuzu özü de....bi gün hayirlsiyla biz de hamile kaliriz inş. Daha çok var..şu yumrutlama testleriyle ögreniliyormus ya 14 ve 15 iydi benim yumrutlama. Ne zaman belli olur ki
Çok çok üzüldümGittim 8 cikti düşüyor dedi ama 1 hafta sonra bi daha baktiracam dis gebelik riski var diye
Kimyasaldan sonrkai ay hamile kalan cokmus ama bakalim nolacak bu ay bisey kullanmicam folikasit icicem sadeceÇok çok üzüldüm![]()
Bende hiç bisey kullanmıyorum suan şehir dışındayım zaten eşim yanımda yok bu ay kafamı dinlicem hamilelik düşünmüyorumKimyasaldan sonrkai ay hamile kalan cokmus ama bakalim nolacak bu ay bisey kullanmicam folikasit icicem sadece
Ben denicem yine bu ay kimyasaldan sonra kolay oluyor diye okudum ama bakalimBende hiç bisey kullanmıyorum suan şehir dışındayım zaten eşim yanımda yok bu ay kafamı dinlicem hamilelik düşünmüyorum
Gittim 8 cikti düşüyor dedi ama 1 hafta sonra bi daha baktiracam dis gebelik riski var diye
simdilik iyiyim canim kanamanin4. Gunu kanama hafiflesti ama bugun dis gebelikteki gibi bi agri girdi 10 15 dakika sonra bitti korktum biraz yine olursa acile gidicemCanımm nasılsın iyi misin ♥
simdilik iyiyim canim kanamanin4. Gunu kanama hafiflesti ama bugun dis gebelikteki gibi bi agri girdi 10 15 dakika sonra bitti korktum biraz yine olursa acile gidicem
Sagol canim sende durumlar neYaaaaİnşaAllah olmaz öyle bir şey. Rabbim seni korusun güzel arkadaşım.
Sagol canim sende durumlar ne
simdilik iyiyim canim kanamanin4. Gunu kanama hafiflesti ama bugun dis gebelikteki gibi bi agri girdi 10 15 dakika sonra bitti korktum biraz yine olursa acile gidicem
Umarim canim bu ay yine birlikte beklerizbiraz araştırdım kimyasaldan sonra cidden sonraki ay çok hamile kalan var canim insallah kalırsın bu ay
![]()