- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Hic bilmiyorumki e Nabız kullanmadım hiçHemen cikinca yukleniyor mu enabiza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bilmiyorumki e Nabız kullanmadım hiçHemen cikinca yukleniyor mu enabiza
Aksam cikar heralde ama enabiza hemen girilirse bakabilicem yoksa yarin gidip alicamKaçta cikicak sonuç söylemediler miNaberr
Bekliyorum heycanlandim:)Aksam cikar heralde ama enabiza hemen girilirse bakabilicem yoksa yarin gidip alicam
Bende hic heycan yok umudum yok diye galibaBekliyorum heycanlandim:)
Yarına mi kaldıBende hic heycan yok umudum yok diye galiba
Galiba canim hala enabiza girmediler ne sacma bir sistem sonuçları girmeyeceklerse niye yapmislar cok sinirliyimYarına mi kaldı![]()
Harbiden ya girmesi lazım di neyse yarin ogrenicez napalimGaliba canim hala enabiza girmediler ne sacma bir sistem sonuçları girmeyeceklerse niye yapmislar cok sinirliyim
Ben bu ay denedim olumsuz .. yumurta geliştiriyor erken catlatiyoBu kuru kimler deniyor yani hangi probleme karşı uygulanıyor![]()
AAYYYY ciddi misiiiiin :)))))) ay ne dicemi bilemiyorum aaaaaaa :)))))))))))))Pozitif :)
Canim yine silik ama esim gorebildi bu sefer oncekini gorememisti
Yasasiiiiiin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin gözün aydın canimm benimmm :))))
AY at at resim atCanim yine silik ama esim gorebildi bu sefer oncekini gorememisti
Kameram iyi degil canim cekemedimAY at at resim at
Kan testi sonucunu aldın sandım :)) yarin oda pozitif cikicak görürsün :))) resim bekliyorumCanim yine silik ama esim gorebildi bu sefer oncekini gorememisti
Yarin ogrenince ilk is yazicam canim :)Kan testi sonucunu aldın sandım :)) yarin oda pozitif cikicak görürsün :))) resim bekliyorum
Bekliyorum :))Yarin ogrenince ilk is yazicam canim :)