Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
L Lopelya ben düşünmeme hatta konuşmama durumunu başarmaya çalışıyorum. Belirti her ay bir şeyler yaşadım inan ki. Stresimi iyice arttırdım. Şimdi rahat takılmaya çalışıyom.
Benim mens tarihim 19 u ve belirtilerim başlıyor ki ben regly görmek istiyorum belirti görmüyorsan sorun yoktur ben kafanı takman stres için değil canım sadece heyecanını paylaşıyor ve takipteyim demek istedim

Benim mens tarihim 19 u ve belirtilerim başlıyor ki ben regly görmek istiyorum belirti görmüyorsan sorun yoktur ben kafanı takman stres için değil canım sadece heyecanını paylaşıyor ve takipteyim demek istedim
Ben seni anladım canım. Çok teşekkür ederim. Geçen ay bu kürü yaptım bu ay sadece ovulasyon testi yaptım. Bu kürden önce de 4 ay klomen tedavisi gördüm. Öncesinde de hiçbir şey yapmadım çünkü 1 yıl dolmamıştı telaşlanmamıştım. Ne zaman klomen tedavisine basladık ben de hiç yasanmamış belirtiler gereksiz stresler bilmem neler oldu hatta bi kere regl zamanı hiç göğüsleri ağrımayan ben çatladım ağrıdan daha vardı regle de 5 gün filan dedim kesin gebeyim ya hatta ikiz bu sefer bu ağrının başka açıklaması olamaz öyle diye diye gittim eczaneye. Koskoca negatif. Nasipse seyahat yasağı bitince aşılama islerine girişicem. Bu arada da sakinlik korumaya calışıyorum. Ama insan her şeyde bir belirti buluyor maalesef. Kasık ağrılarım başladı. Bir de akıntı var yapışkan beyaz

Öncelikle hayırlısı olsub sanırım pcos lusun yeni evlisin yaşında sanırım genç eşinde de problem Yok mutlaka birşekilde sahip olursun akıntı progesteron fazlalığında da oluyor klomen ve türevi ileçlar evet prolaktin yükselttiği için maalesef göğüste aşırı hassasiyetr neden oluyor hangi ildesin

Pcos yok cancağızım saati saatine gelir. 2017 temmuzda evlendim. 2019 başından beri çocuk istiyoruz. Hemen çocuk istemedik. 91liyim. Eşimde biraz hız ve sayı düşük çıktı morfoloji filan iyi. Normal de gebelik olabilir dedi yaşın daha fazla olsa hemen aşılama derdim bu değerlerle ama acele etmiyorum dedi doktorum haklı da. Stres oldu mu hiçbir sekilde olmuyor. O da beni strese sokmuyor hiç sağolsun. Bir de tam ben hsg çekilecektim virüs çıktı. Tüpler temiz mi onu bilemiyorum.

Yalova'dayım bu arada.

Canım doktorun klomen tedavisi uyguladığına göre fsh ile sıkıntın var sanırım tabii hsg filmi çektirmelisin ben olsam çektirmeden denemem zaten

Yalova'dayım bu arada.

Yalova da doktor tanımıyorum ama kocaeline Emre Karatekelioğlu geldi aşılama düşünüyorsan onun ile görüşebilirsin tabii virüs vs durduktan sonra çünkü bazen uygulanan yanlış bir tedavi protokolü birbirini tekrarlayan başarısızlıklara neden oluyor

Canım doktorun klomen tedavisi uyguladığına göre fsh ile sıkıntın var sanırım tabii hsg filmi çektirmelisin ben olsam çektirmeden denemem zaten
Şimdi baktım 3.46 imiş. Bana bir sey demedi bunla ilgili. Ama 1 yıl olmuyosa genelde klomen baslanıyo hic sorun olmasa da. Klomenle ilgili çok topik var ordan gördüğýmle konuşuyorum.

Umuttepeye başlamayı düşünüyoruz belli ki bizi uğraştıracak bu işler diye düşündük. Yakın ve kapsamlı infertilite, tüp bbek bölümü orda var. Sen nerdesin?

Çörek otu biraz sahan fazla kullanırsan prolaktşnini yükseltirsin canım prolaktin süt hormonu çok yükseltme fsh lh oranın nasıl
Onu bulamadım şimdi. bu kürü de bir ay yaptım. Şimdi sadece içim rahat olsun diye şüphelendiğim günlerde ovulasyon testi yapıyorum kendi haline bıraktım.

Onu bulamadım şimdi. bu kürü de bir ay yaptım. Şimdi sadece içim rahat olsun diye şüphelendiğim günlerde ovulasyon testi yapıyorum kendi haline bıraktım.
Senin kendiliğinden olur dert etme sadece hsg çektir ki ektopik gebelik vs riskini bertaraf et

Evet inşallah ilk işim o olacak inşallah normalleşmeyi bekliyorum.
Ben herşeyi denedim yaptım evet sorunu çözdğm vs vs ama dışgebelik sonrası ben bebek isteğimden vazgeçtim şimdi bir forumda bir kız kese görmemiş değeri yüksek yazıyor kürtaj vs olunuyor onlar duygusal yıkım ama dışgebelik çok sancılı ve korkutucu

Evet ben detayları burda öğrendim. Hayırlısı neyse hakkımızda o olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…