Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olmadı. Ama benim hiç ağrılı olmaz.Kızlar bu karışımı kullandığınız ay regliniz sancılı mı oldu? Benim 1haftadir sancım var yarın günüm ama ağrı giderek artıyor.
Kist olmamıştır inşallah, korktum biraz. Benim hep ağrılı olur da zaten bubay 1hf önceden olunca bir de şiddet giderek artinca telaslandim. Teşekkür ederim canım.Bende olmadı. Ama benim hiç ağrılı olmaz.
Rica ederim. Inşallah regl deģildir. Yaz sonucu mutlaka.Kist olmamıştır inşallah, korktum biraz. Benim hep ağrılı olur da zaten bubay 1hf önceden olunca bir de şiddet giderek artinca telaslandim. Teşekkür ederim canım.
Keşke, keşke ama çok tanıdık ağrı. Test de negatif. Ben artık sadece inşallah kist değildir diyebiliyorumRica ederim. Inşallah regl deģildir. Yaz sonucu mutlaka.
Bazı anneler kan sulandirici ilaç kullanmak zorunda kalıyor ve tarcinin kan sulandirici etkisi var lütfen mesajı düzenleyelim tehlikeli olabilir ilaç ile etkileşime girip baya risk yapabilir➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Bu zaten ovulasyon gününden önce bırakılan yumurta geliştirici bir kür anne olanlar zaten kullanma gereği duymaz ki?Bazı anneler kan sulandirici ilaç kullanmak zorunda kalıyor ve tarcinin kan sulandirici etkisi var lütfen mesajı düzenleyelim tehlikeli olabilir ilaç ile etkileşime girip baya risk yapabilir
Özür dilerim ama öncesinde kullanan var mı bilmiyorum yani çocuğunu pıhtı yüzünden kaybedip kullandıklarını biliyorum gebelikten önce de kullanmak durumundalarsa ki kullanan biri bizi bilgilendirsin çok tehlikeli ölüme bile götürebilir 10 çay kaşığı tanıdığım biri kan sulandirici kullanıyor ona tarçın yasak ordan biliyorumBu zaten ovulasyon gününden önce bırakılan yumurta geliştirici bir kür anne olanlar zaten kullanma gereği duymaz ki?
Anladım bazen annede normalde bir problem yoksa bile gebeliginde kan sulandırıcı ilaç kulkanması gerekiyor. Bu da gebelik tesbiti ile oluyor. Bu kür ise reglin 12.günü muhtemel ovulasyon tarihinden önce bırakılıyor.Özür dilerim ama öncesinde kullanan var mı bilmiyorum yani çocuğunu pıhtı yüzünden kaybedip kullandıklarını biliyorum gebelikten önce de kullanmak durumundalarsa ki kullanan biri bizi bilgilendirsin çok tehlikeli ölüme bile götürebilir 10 çay kaşığı tanıdığım biri kan sulandirici kullanıyor ona tarçın yasak ordan biliyorum
Siz yine de mesajınızı düzenleyip alta kan sulandirici ilaç kullananlar kullanmasındiyiverin hiç içime sinmedi sanki bir yakınım kullanacak gibi rahatsız oldumAnladım bazen annede normalde bir problem yoksa bile gebeliginde kan sulandırıcı ilaç kulkanması gerekiyor. Bu da gebelik tesbiti ile oluyor. Bu kür ise reglin 12.günü muhtemel ovulasyon tarihinden önce bırakılıyor.
Sen yeni klomen kullandın doktor tekrar verir muhtemelen ikisini birlikte kullanma.Benim bı ayda olmadı denicem bunu inş faydasını görürüz bide sogan kürünü deneyen varmı
Arkadaşım bunu deneyen zaten bir sürü şey deneyip fayda göremeyip bu tarz kürleri deniyo. Tarçın prolaktini de yükseltiyo o zaman onu da yazayım bunu da yazayım şunu da yazayım. Farmakoloji uzmanı mıyım ben? Deneyecem diye buraya yazanların hepsiyle tek tek konusuyorum zaten. Neler yaptın, neler denedin hangi tedavileri oldun hormonların nasıl diye... Şüpheli durumu olana kullanma diyoruz zaten burda birbirimize. Konuyu benim açmam beni bu kürden sorumlu yapmaz. Bu kürle ilgili burda da onlarca topik var. Bir çok kadını ilgilendiren sitede de bu kür mevcut zaten üstelik hiç bir uyarı bulunmadan. Kans sulandırıcı kullanması gereken biri zaten doktoruna danışmadan hiç bir şey kullanamaz. Ayrıca buraya kürü detaylı yazdığım halde minumum elli kişi şöyle miydi böyle miydi diye özelden sordu. Ay dikkat edin cicişler diye uyarı yazsam kimin ne kadar dikkatini çeker sence?Siz yine de mesajınızı düzenleyip alta kan sulandirici ilaç kullananlar kullanmasındiyiverin hiç içime sinmedi sanki bir yakınım kullanacak gibi rahatsız oldum
Öyle problemi olan bunu yapmayacak kadar zekidir demi?Siz yine de mesajınızı düzenleyip alta kan sulandirici ilaç kullananlar kullanmasındiyiverin hiç içime sinmedi sanki bir yakınım kullanacak gibi rahatsız oldum
Yok bebeğim kist mist yapar Allah korusun. Sen klomen kullandığın zaman hiç bir şey yapma. O zaten bi ton hormon. E üstüne ovitrelle bi ton hormon. Allah nasip etsin insallah da ugraşma böyle kürlerle.Aynen verdi günde 4 tane bide ostrofem verdi oda günde 4 defa bu kürle kullanmam olmazmı
Ben de 4 kez kullandım. ☹ aşılama demiyo mu? Hemen tüp mü olacakmış? Hsg cekildin mi?Bu 3cü deneme olcak doktorum 3cü denemeden sonra tüp bebeğe göndercem dedi nasıl moralimi bozuldu anlatamam hic bi sorun olmadı halde 6 aydır olmuyo ne görsem ne duysam care olcak gibi atılıyorum hemen belkı faydası olur die saol canım Allah razı olsun bilgilendirdin icin
Başka doktora git ya sorun yoksa niye pat diye diyomuş anlamadım ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın.Cekıldım canım hersey normal tahlıllerımız temiz cıktı cok şükür özel oldu icinmi öyle dedi yoksa ugrasmak istemedi icinmi bilmıyorum ama cok kötü oldum